Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

שאלה לי אליכם:

נניח כי ברכב ישנו רדיו מקורי שלא ניתן להחליפו (כמו במקרה שלי)

ומעוניינים שלא להשתמש ברדיו המקורי של הרכב,

האם קיים HU שאת הפנל ניתן להרכיב מלפנים- בעוד שאת השאר במקום אחר מרוחק מהפנל?

(כמובן שלא יהיה טייפ או דיסק...)

קראתי איפשהו על אפשרות לבצע זאת עצמאית ע"י הלחמת חוטים בקונקטור של הפנל הנשלף...

אבל זה ניראה לי בעייתי טיפה...

אולי יש מוצר מדף שיודע לעשות זאת?

אולי יש HU שהעיון של השלט רחוק מופרדת וניתנת להתקנה במקום אחר...?

רעיונות\הצעות?

תודה!!

פורסם

דווקא הרעיון שאתה העלת לא נשמע כל-כך רע, כל עוד עושה זאת טכנאי מוסמך, הוא מפרק את התושבת של הפאנל, ומלחים אותה דרך כבלים להד יוניט. כך גם תוכל להוציא את הפאנל במקומוך מסויימים.

הבעיה תהיה נגישות הדיסק, לכן יהיה אולי מומלץ שימוש בצ'נג'ר.

אלון

פורסם

עד כמה שידוע לי אפילו חובבן יכול לעשות זאת, ואפילו עשה זאת .. (דובר על כך בעבר בפורום)

לגבי פאנל ספציפי, אינני יודע אם קיים..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אלון, אני חושב שעופר עשה זאת בעבר, באחד האופנועים שלו, הורכבה מערכת, היוניט עצמו ישב מתחת לכסא, הפאנל ישב לו מול העיניים מעל הלוח שעונים, עמרי, תנסה להתייעץ עם עופר (KIKCER), אולי הוא יוכל לעזור לך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמה וולט עובר בפיקוד של הפאנל?

אין סכנה של "הנחתה" במתח כתוצאה מהמרחק- מה שיגרום לפנל לא להעביר פקודות ליחידה עצמה?

אולי יותר פשוט להוציא את העין של ה IR (שלט רחוק) ולמקם אותה על הדש'

ולהלחים חוט בין העין ליחידה עצמה.

(ככה אפילו אפשר להשאיר דיסק בפנים- צ'ינג'ר של דיסק 1...:wink: )

מה אתם אומרים?

עמרי.

• תוכן חדש...