Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים בפורום יעוץ מחפשים רכב זול באזור ה15-20 אלף שקל,זה גם היה התקציב לרכב הראשון שלי שבסופו של דבר היה פיאט דובלו.

מאז רכשתי רק רכבים חדשים,פיאט פנדה ב2011,ספייס סטאר ב2014,פשוט נכנסים לחנות,בוחרים צבע וזהו.

אז אני שמח להגיד שאנחנו מחפשים רכב שני למשפחה שיהיה בשבילי,אין יותר שמחה בקניית רכב לחובב רכב.

אז כיוון שאני הולך להרגיש את השטח מקרוב ולא רק להמליץ למישהו על איזה גטס או פונטו חשבתי יהיה מעניין לרשום סוג של בלוג/מסע יומן על הרכבים שאני אבדוק,בעיות,השוק,כמה קשה או קל לחפש עד שבסופו של דבר תגיע הקניה.

אז מה אני מחפש:

1-סופר מיני.

2-ידנית,גם יותר אמין,חיסכוני וכיף.

3-שתהיה אמינה,צריכת דלק או הנאה מנהיגה לא חשובים,מעדיף תחזוקה זולה.

4-תקציב עד 20 אלף שקל.

המתמודדות:

1-יונדאי גטס:

זאת הבחירה הראשונה שלי,אמינות טובה,אחזקה זולה,כנופית הטיפולים מכירים אותה טוב ואוכל להיעזר בהם ובכך לחסוך בעלויות,לא עולות הרבה ובכך מאפשרות קניה משנתון מתקדם יחסית.

הבעיה שכמעט 99 אחוז מהרכבים שראיתי עד עכשיו כצפוי הם GLF,כיוון שרק אני בעיקר אנהג כרית לנוסע פחות קריטי אבל חבל שאין ABS,כמובן מעדיף למצוא GLI-GLX-GLS אבל לא פשוט למצוא שמורות,כך שאם תהיה GLF מעניינת כניראה אבדוק אותה.

2-גרנדה פונטו:

לדעתי ניראית הרבה יותר מהגטס גם בפנים,הבעיה שכול הרכבים שראיתי ביד 2 לפחות באזור הצפון הם 1.25 כמו שהיה לי בפנדה,כך שזה מייצר רכב די עגלתי,לכן 1.25 אין סיכוי,מקווה למצוא 1.4 שגם די בטיחותית לעומת המתחרות עם 6 כריות אוויר.

3-פוולסוגן פולו:

לא יצא לי לנסוע עליה,אבל די מושכת אותי,בפנים ניראית מאוד פשוט כמו הפאביה מאותם שנים,אבל מושכת אותי,למנוע 1.4 יש 75 כ"ס והגירסה המעניינת עם 100 כ"ס,דומה לפאביה עם 69 או 65 כ"ס ו100 בבכירה,כמובן שעדיף את ה100 לאזור שלי,אבל היא יותר יקרה ביחס לגטס והפונטו ואני יאלץ לרדת בשנתיים בערך,אבל אני מוכן לזה בשביל רכב טוב.

4-פיגו 206:

גם אופציה מעניינת,כמובן שהכי מעניין זאת הXS אבל בגלל 3 דלתות זה בעייתי בשבילי בגלל התינוק,אשמח כמובן לאיזו XT נחמדה,מה שכן שמתי לב שהרבה מהם עם צבע דהוי/שרוף,מבאס.

החיפושים

אני מתמקד באזור הצפון,בנתיים מהחיפושים אני רואה שיש המון סוכניות רכב/מגרשים,אם אני רואה אזור מכירה חיפה או כול הארץ, זה כבר מגרש,מעצבן כי זה גם מופיע במודעות שאמורות להיות פרטיות.

אין הרבה מבחר האמת,אם מחפשים אוטומטית בתקציב הזה יש המון אם מחפשים גם משפחתיות,אבל מעדיף ידני,לא רוצה מכות בגיר ולא רוצה שיפוצי גיר.

כמו כן אני גם בודק בפייסבוק בפישפשוק רכב בצפון,וכמובן כמובן יעדיף לקנות מחבר פורום ששומר על הרכב.

אין לי בעיה לשלם מחירון או מעל על רכב באמת שמור.

אני כבר מכין את עצמי לשקרנים, לאנשים "בובה של רכב,מצב מעולה" בפועל אתה בא ורואה סדום ועמורה.

זהו בנתיים,מידי פעם אני יעדכן לגבי המציאות שלי,אני מתכוון להיפגש עם אנשים בשישי/שבת הקרובה וכמובן יעדכן,מקווה שאמצא מהר,אבל כאמור בקניית רכב פזיזות והעיקר לקנות זה מתכון לאסון.

פה גם אני פונה אליכם,אם אתה מכירים רכב מהרשימה באמת שמור ומטופל אבל אם הרכב נמצא לא בצפון אלא גם במרכז,תנו לי לדעת,לרכב שמור אני אסע גם למרכז.

קח שחברי מועדון יונדאי גטס,פיאט,PSA,VAG אם אתם מכירים/שומעים על רכב טוב,צרו איתי קשר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פשוט נכנסים לחנות,בוחרים צבע וזהו.

זה מה שאני מתכוון לעשות עם הרכב הבא שלי.

ד"א, ניסית לחפש ספייס סטאר יד שניה, או שזה לא בתקציב?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הספייס מעל התקציב, והידני מגיעה רק עם מנוע ליטר,אני רוצה רכב זריז יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עצה שלי, רד מיד 2

אמנם יש גם מכוניות טובות שמסתתרות שם, אבל ים זבל

אני הייתי מתמקד בהמתנה למכוניות מתאימה שתתפרסם פה בפורום

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה יכול לקחת המון זמן,בכול זאת,יד 2 הרבה יותר פופולרי בשביל מכירות.

בנתיים כמובן אני עוקב אחרי מה שמפורסם פה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

אם בא לך לחשוב מחוץ לקופסא, לא הייתי פוסל את האופציה הבאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?599966-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-C2-VTS-2007

אין לי שום קשר למוכר, אבל מחיטוט בהיסטוריה שלו בכלל ולגבי הרכב הזה בכלל, עולה תמונה מזהירה במיוחד

תחשוב על זה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יוליאן,

בתקציב הזה אני מניח שאתה יודע שמה שחשוב זה יותר האקזמפלר ופחות הדגם.

לדעתי תתמקד ב'רכב סופר', יש לא מעט כאלו שמסתובבים בשוק.

עם קצת תושייה, קניית רכב יד2 זה די פשוט, ואפשר למצוא דברים נהדרים. אל תעשה קיצורי דרך (מגרשים וכו') ותוודא שאתה מתחבר לאדם ממנו אתה רוכש. אני רכשתי כבר כמה וכמה רכבים ביד2 ועד כה לא היה מקרה אחד של כשלון.

אם יש סיכוי להגיע לתקציב של פונטו איבו, תוכל לקבל רכב שעבר את 'שחיטת פיאט' במחירון, מגיע עם אחלה אבזור, מאוד נאה, חסכוני למדי בדלק, ואמנם לא ביצועיסט אבל חביב מאוד לנסיעה. הוא גם בטיחותי ואמין, ככה שבתור חבילה אני חושב שיכולה להיות כאן התאמה נהדרת, אם תמצא אקזמפלר בתקציב מתאים.

בהצלחה!

עריכה: הרכב מעלי נשמע תפור עליך אם 3 דלתות כן על הפרק, אפילו הצבע מתאים!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ה vts ללא ספק תעלה חיוך מאשר הגטס,אך אחזקה זולה בראש סדר עדיפויות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

במצב של האקסמפלר הנוכחי, מסופקני אם יהיה פער כ"כ גבוה בינו לבין גטס בתקציב הזה.

מה גם שאתה מתכוון להיעזר בחברי הכנופיה, ואז בכלל הפער קלוש עד לא קיים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
מאחל לך הצלחה במסע! רק שלא תגמור כמו מרקו.

או כמוני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

רכב מעניין #1:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=608808

רכב מעניין #2:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=608281

רכב מעניין #3:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=609999

תזהר, שמעתי שהבחור סוחר [emoji6]

רכב מעניין #4:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=608250

אומנם קצת מעל התקציב אבל אני מאמין שעם קצת חיפושים ומיקוח תוכל להכניס אחת לתקציב. לדעתי עדיפה על הגטס.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

הוא רוצה אחזקה של גטס ואתה שולח אותו לאלפא או למרדצס?!

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא טעיתי בכתובת, נכון? אנחנו בפורום רכב פה, כן?

הרכב הכי זול לאחזקה שהיה לי בחיים הייתה קורולה בת 20 שלפי אדון ישראל ישראלי נכנס כל שני וחמישי למוסך כי "זה רכב ישן".

אני לא הייתי קופץ למסקנות לגבי עלות אחזקת הרכבים הנ"ל.

ברור שסטארטר של יונדאי יהיה יקר בהשוואה לסטארטר של מרצדס, אבל מצד שני אתה מקבל רכב הרבה יותר מעניין באותו מחיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...