Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע ניגשתי לאחד מהמרכזים באזור השרון לקבל הצעת מחיר לגבי טיפול 80K, זהו הטיפול הראשון שאני מבצע לרכב שלא במסגרת האחריות והיה לי חשוב שיבדקו אותו אנשים מקצועיים ואמינים.

לדעתי המחיר של "מקצועיים ואמינים" קצת גבוה, אודה לכם אם תחוו דעתכם על ההצעה המצורפת.

שאלותיי העיקריות הן:

1. האם המחירים בכללי סבירים למרכז שירות או שקצת/הרבה הגזימו ?

2. האם נהוג להחליף נוזל קירור בטיפול 80K ואם כן, אז כמה ליטר ?

3. האם מקובל ש0.5 ליטר נוזל קירור מקורי יעלה 106 ש"ח(יש לי יונדאי לא מייבאך)??!!

4. הייתכן שנוזל קירור מקורי עולה בחנויות כ90 ש"ח ל2 ליטר או שזה לא הנוזל המקורי הנכסף ?

5. האם סביר שיקחו את הרכב בבוקר מוקדם ויחזירו אותו אחר הצהריים, כ- 7 שעות לטיפול 80K (ללא החלפת שמן ופילטר שמןׂ) ?

20160825_102657.jpg

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם זאת רק הצעה או שהטיפול כבר בוצע?

במידה ועדיין לא בוצע, המתן להצעת מחיר מיונדאי שופ, לאחר שתציין פה דגם רכב ושנה, ואם תוכל לצרף גם מספר שלדה.

המחיר לנוזל קירור חולני, 2 ליטר נוזל מרוכז מקורי ביונדאי שופ עולה 60 שקל.

ועוד לא התחלתי לדבר על מחיר הפלאגים, בסה"כ פלאגים ניקל ולא אירידיום:

2332843025.jpg

Stay Dirty

פורסם

זה מאוד תלוי באיזה נוזל קירור מדובר, יש נוזלים זולים ויש נוזלים יקרים להחריד.

לא מילאו לך 0.5 ליטר אלא מילאו לך חצי ממיכל נוזל מקורי, מילאו (או לפחות חייבו אותך) על 2-2.5 ליטר עלות של נוזל מקורי שמגיע בג'ריקן של 4/5 ליטר. 50~ ש"ח לליטר זה מחיר נוזל מקורי אצל הרבה מהיבואנים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז שיחייבו אותך על חצי ליטר. נוזל קירור ליונדאי לא עולה 213 שקל לפני מע"מ לליטר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

נוזל קירור מקורי ליונדאי אמור להחזיק שנתיים או 40K ק"מ. רק פה בארץ היבואן התחכם והחליט שצריך להחליף חלקית את הנוזל. רשום על הבקבוק בפירוש שהנוזל טוב למרווח שציינתי.

המחיר של המצתים קצת יקר, הם לא אירידיום אלא מצתים פשוטים. אמורים לעלות 40 שקל ליחידה.

נוזל קירור מקורי ליונדאי לא מהול, צריך למהול אותו ביחס של 50:50 במים מזוקקים.

4 ליטר עולים פחות מ80 שקל, איך הגיעו למחיר כזה? המחיר לטיפול מופקע.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם
נוזל קירור מקורי ליונדאי אמור להחזיק שנתיים או 40K ק"מ. רק פה בארץ היבואן התחכם והחליט שצריך להחליף חלקית את הנוזל. רשום על הבקבוק בפירוש שהנוזל טוב למרווח שציינתי.

המחיר של המצתים קצת יקר, הם לא אירידיום אלא מצתים פשוטים. אמורים לעלות 40 שקל ליחידה.

נוזל קירור מקורי ליונדאי לא מהול, צריך למהול אותו ביחס של 50:50 במים מזוקקים.

4 ליטר עולים פחות מ80 שקל, איך הגיעו למחיר כזה? המחיר לטיפול מופקע.

תראה, אכן עברו שנתיים מאז שהחלפתי נוזל קירור ולכן הסכמתי שיחליפו נוזל קירור אך רק במשך הטיפול שמתי לב שמדובר ב0.5 מהכמות, התקשרתי לשאול על איזו כמות מדובר ואמרו לי שמדובר בחצי ליטר, זה נשמע לי מופרך, או שהם לא יודעים מה עושים או שמישהו שם עוקץ על גבול הנוכלות...

פורסם

איך הם מבצעים החלפה חלקית ? שואבים מהמיכל כמות מסויימת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

שואבים ממיכל העודפים כמות מסוימת, נדמה לי שהמיכל מכיל בסביבות חצי ליטר.

בספק אם הם משקיעים זמן בריקון מלא של המערכת כולל ניקוז מהרדיאטור.

פורסם

אם כך פני הדברים צריך לפנות לייעוץ השירות/מחלקת תלונות/משרד התחבורה ולהתלונן על חוסר המקצועיות של המוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם כך פני הדברים צריך לפנות לייעוץ השירות/מחלקת תלונות/משרד התחבורה ולהתלונן על חוסר המקצועיות של המוסך.

נראה לי שאתה צודק, יש פה משהו שמריח לי לא תקין אגש לשם מחר על הבוקר.

פורסם

ובזה הם מתהדרים :

"מרכז שירות יונדאי ****** מעניק אווירה משפחתית, שם את הלקוח במרכז, מדגיש ערכים של יושרה, שקיפות ללקוח ומקצועיות. מרכז השירות מתפרס על פני שטח של 1,600 מ"ר, מעסיק כ- 30 עובדים ומצויד בציוד חדשני ועדכני המאפשר לו לתת מענה לכל בעיה לפי הסטנדרטים הגבוהים ביותר ובהתאם לטכנולוגיה המובילה בתחום הרכב. מרכז שירות יונדאי נותן מענה בתחומי מכונאות רכב, מיזוג רכב ודיאגנוסטיקה, חשמל רכב, פחחות רכב ושירות העברת טסט רישוי שנתי. בנוסף, עוברים עובדי המרכז הדרכות ומתעדכנים בקביעות בכל החידושים בתחום. כל אלה, על מנת להבטיח את הטיפול האיכותי והמקצועי ביותר."

פורסם

פות"ש רשום בבקשה כמה עלה לך כל הטיפול ,אין סה"כ.

לגבי השאלה השנייה שלך למה לקח חצי יום , התשובה פשוטה, כי אתה לא הייתה נוכח בזמן הטיפול וקידמו לקוחות אחרים בתור.

אני בזמן הטיפול יושב למכונאי על הראש מבגבולות המותר, לא סומך על אף אחד וזה מוסך שאני מטפל אצלו מעל 10 שנים.

• תוכן חדש...