Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפי דעתי האישית בלבד:

עניין ה 25 שקל שלוקחים עבור חומרי עזר הפך להיות נורמה במורשים,25 שקל מכל אחד, זה מחזיר יפה את המשכורת של המשכירה וכנראה גם של אחד העובדים.

אנשים מתעלמים/משלמים כי זה מורשה.

בכל מקרה חומרי עזר בחיים לא יגיעו ל 25 שקל אבל משלמים אז שיהיה.

לגבי המצלמה שלך באוטו זה גאוני פשוט אבל מה חשבת שייקרה שאתה משאיר להם רכב לכל היום, להבה תלמד אנחנו לא בארצות הברית שבאים לקחת לך מהבית ומחזירים לך על מגש של כסף.

לגבי החשבונית הכניסו יפה את הנוזל קירור והפלאגים ככה בקטנה מהצד שאבו עוד כמה מאות. מחיר הטיפול פרופר לטעמי יקר 500 שקל על מה? על לפרק פילטר/בורג, אבל בסדר שיהיה.

הנהיגה הפרועה הנדבריקס וכו. זה אורח חיים ברגיל של רכבי ליסינג ביומיום וזה בלשון המעטה, יונדאי זה רכב אמין והוא שורד אבל..

אישית היה לי קשה לי לקבל רכב שלי שכן איכפת לי ממנו וכן אני "דואג" לו ומטפל ברמת הבורג, כמה שאני שומר ואז בא מישהו וטוחן אותו כמו רכב ליסינג.

לא יודע מה לאמר לך.

מסתכל עכשיו על החשבונית קשה לומר באויר אבל אתה אשם בכל כי אתה פתחת פתח לגנב כמו שאומרים (ביטוי).

תלמדו לא להשאיר רכב לאף אחד, היית לוקח יום חופש מה קרה לא שווה לך יום חופש ולו בשביל עוגמת הנפש שנגרמה לך שלא נדבר על המחירים ששילמת ועל הבלאי העתידי מי צריך את כל הכאב ראש הזה. לפי דעתי החשבונית נרשמה ע"י המשכירה כמובן והמכונאי זורק לה כן תרשמי פלאגים ככה, נוזל קירור ככה, בורג אטם ניקוז לשמן שלא הוחלף זה טבוע אוטומטית פשוט שכחה למחוק , למה לעזאזל לא החליפו שמן מנוע ופילטר שמן.

לפי דעתי נוזל קירור בכלל לא נגעו פשוט הודפס באופן רנדומאלי . חצי ליטר אלק, אשכרה עבר.

וכל הכבוד לשר.

תראה, זה קצת מורכב, כי כשקניתי את הרכב קיבלתי שובר דואר להחלפת שמן ומסנן במורשה אז עשיתי את זה שם ובחינם.

את המשך הטיפול התלבטתי איפה לעשות, אבל כמו שאמרתי מהתחלה בהודעה הראשונה בשרשור, היה לי חשוב שאנשים מקצועיים שמכירים את הרכב יבדקו אותו גם מבחינת תקלות מחשב ושהטיפול יהיה 100% דברים מקוריים מתוך דאגה לרכב, הייתי מוכן לשאת בפער של 300-400 ש"ח אבל לצאת שקט ורגוע מכל הצדדים, מה שממש לא קרה לצערי.

הכי אבסורד שתמיד הייתי מטפל אצל חברים שיש להם מוסכים והפעם חשבתי טיפה שונה, נו גם זה קורה, אני את הלקח למדתי ולכן גם שיתפתי לשמוע את דעתכם.

כל העניין של הנהיגה הפרועה של הנהג ממש לא נלקחה בחשבון מבחינתי, זה דבר שלא צריך לקרות בשום מצב וכשאחזור מאילת אטפל בנושא כנדרש. יש סירטונים שמוכיחים שכנראה הנהג חשב ש"פסי האטה" הם "פסי המראה"

נ. ב. משום מה אני לא רואה את המשך ההודעה בפלאפון אז אני כותב שוב ש..

לגבי הנוזל קירור הסרטונים מראים שהם אכן הוסיפו נוזל קירור השאלה באמת כמה? (ואל תשכח שהם הורישו לי 80 שח מהחשבון, לר שזה מנחם אותי).

ולגבי הרכב, זהו הרכב הפרטי שלי לא ליסינג, רכב שמור מאוד עם קילומטראז נמוך ובכוונתי להמשיך ולשמור עליו.

לא ציפיתי לכזאת חוויה ממרכז מורשה ועוד באזור השרון.

עריכה אחרונה על ידי TSN1000
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה יכול להיות הרבה דברים.

סל"ד לא יציב יכול להצביע על בית מצערת. מצד שני, ה"אורגן אורות" של הדלקות נורת הESP יכול להצביע על בעיה במערכת הבלמים או בחיישן. אני הייתי בודק קודם כל את המצבר. יתכן שמצבר חלש יכול לגרום להופעת כל התקלות האלה. אם המצבר בסדר, צריך לבצע סריקת תקלות.

תודה רבה אבדוק זאת, יש מצב שהESP באמת קשור ליוניט ברקס.

נקודה נוספת שנזכרתי בה היא שכשאני מניע זה לא קורה בפעם אחת חלקה אלא לפעמים צריך מספר נסיונות ייתכן ואתה צודק וזה המצבר.

פורסם

[h=2]בהמשך לפוסט שלי מלפני שבוע הבטחתי להעלות סרטון קצר לגבי השינוע למרכז השירות - מוזמנים לצפות ולהביע דעתכם[/h]

קישור ליוטיוב לסרטון הערוך

אני מדגיש שזה רק חלק מהנסיעה הפרועה שלו

פורסם

גועל נפש! כל מילה נוספת מיותרת! מציע לך לפנות עם סירטון זה תחילה למישטרה כי אם ריכבך צולם מכל סיבה שהיא ובאחת העבירות שנעשו שם ונעשו לא מעט אז הדוח יירשם על שימך ולך תוכיח אחרת אז קודם כל תעד את העניין במישור התעבורתי כדי שתהיה מכוסה. שנית שלח זאת עם מיכתב חריף למישרד התחבורה ודרוש טיפול ועידכונים בעניין.

שלישית תפנה ליבואן או לגוף המטפל בעניינים האלה שהעובד יבין שכניראה הוא לא בנוי לעבוד שם וזאת כדי להציל לקוחות אחרים שאין להם מצלמה ולא מודעים למה ריכבם עובר בדרך מהם למוסך ולהיפך!

אין לי ספק שזה לא מיקרה ראשון ובטח לא האחרון לצערי!

פורסם
חבל שתאריך במצלמה לא היה מכוון - מראה שנת 2012. יקשה עליך להוכיח את ההקשר.

התאריך במצלמה מתאפס כל הזמן, אבל זו לא בעיה בכלל, הוא הדליק את הרדיו לכל אורך הנסיעה כך שניתן לבצע הצלבה בין התוכניות והחדשות לאותו היום.

פורסם
גועל נפש! כל מילה נוספת מיותרת! מציע לך לפנות עם סירטון זה תחילה למישטרה כי אם ריכבך צולם מכל סיבה שהיא ובאחת העבירות שנעשו שם ונעשו לא מעט אז הדוח יירשם על שימך ולך תוכיח אחרת אז קודם כל תעד את העניין במישור התעבורתי כדי שתהיה מכוסה. שנית שלח זאת עם מיכתב חריף למישרד התחבורה ודרוש טיפול ועידכונים בעניין.

שלישית תפנה ליבואן או לגוף המטפל בעניינים האלה שהעובד יבין שכניראה הוא לא בנוי לעבוד שם וזאת כדי להציל לקוחות אחרים שאין להם מצלמה ולא מודעים למה ריכבם עובר בדרך מהם למוסך ולהיפך!

אין לי ספק שזה לא מיקרה ראשון ובטח לא האחרון לצערי!

אני על זה, תודה. אעדכן בהמשך.

דרך אגב, פנו אליי שבוע שעבר ביום ראשון ממחלקת קשרי הלקוחות של המרכז, סיפרתי לה והיא היתה בהלם, היא אמרה שזה חריג מאוד ושזה יגיע לידיעת המנכ"ל עד היום לא חזרו אליי...קיצר, לא כ"כ היה אכפת לה/להם.

פורסם
לא חושב שמישהו יתעמק עד כדי כך. סרט תיעוד בלי תאריך ושעה הוא בעייתי.

תראה אחי, יש לי קרוב ל17 סרטונים שמתעדים את השינוע והטיפול ברכב במרכז עצמו, מה שהנהג עולל לרכב הפרטי שלי לא יעבור בשקט, אני שומר עליו כל השנה והוא יבוא ויתעלל בו ככה ?! ומה עם שאר הציבור שלא מודע שזה מה שעלול לקרות לו ? כמה תאונות ועבירות תנועה מוסתרות מלקוחות ? אלו שאלות שיש לתת עליהן את הדעת.

מה היית עושה במקומי ?

פורסם

אמרתי באיזה מקום שמה שהנהג עשה זה בסדר או שזה צריך להיות ככה?

רק הצבעתי על נקודה חלשה בתיעוד שלך, כל מי שיראה את הסרטומים ישאל דבר ראשון, מה הקשר בין מה שאתה מתאר לבין סרטון מ 2012. הצלבות עם תוכנית חדשות אף אחד לא יעשה.

בכל מקרה, אם תידרש להציג את הסרטונים, תציג כמובן, אבל תאריך לא מכוון, בוא נגיד, מחליש את התיעוד.

פורסם
אני על זה, תודה. אעדכן בהמשך.

דרך אגב, פנו אליי שבוע שעבר ביום ראשון ממחלקת קשרי הלקוחות של המרכז, סיפרתי לה והיא היתה בהלם, היא אמרה שזה חריג מאוד ושזה יגיע לידיעת המנכ"ל עד היום לא חזרו אליי...קיצר, לא כ"כ היה אכפת לה/להם.

אם אתה כולה מיספר אצל המוסך אז מה אתה אצל המנכ"ל? את ה "וואוו" וה "וואייי" וה "מה אתה אומר" וה "לא יכול להיות" כבר מכירים מכל הכיוונים אז אל תתרגש! מקווה שתדבוק ביד חזקה מולם ושמישהו ישים סוף לטיפשות של אנשים שלא איכפת להם מרכוש של אחרים. היום זה אתה..מחר זה הרכב שלי...מחרתיים של בוקי..ועוד 3 ימים גם זה ייגמר באסון! מקווים לעידכונים חיוביים בעניין!

פורסם (נערך)
אמרתי באיזה מקום שמה שהנהג עשה זה בסדר או שזה צריך להיות ככה?

רק הצבעתי על נקודה חלשה בתיעוד שלך, כל מי שיראה את הסרטומים ישאל דבר ראשון, מה הקשר בין מה שאתה מתאר לבין סרטון מ 2012. הצלבות עם תוכנית חדשות אף אחד לא יעשה.

בכל מקרה, אם תידרש להציג את הסרטונים, תציג כמובן, אבל תאריך לא מכוון, בוא נגיד, מחליש את התיעוד.

אחי כנראה שלא הובנתי כהלכה, לא באתי אליך בטענה אלא באמת שאלתי מה היית עושה במקומי :wink:

עריכה אחרונה על ידי TSN1000

• תוכן חדש...