Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פות"ש רשום בבקשה כמה עלה לך כל הטיפול ,אין סה"כ.

לגבי השאלה השנייה שלך למה לקח חצי יום , התשובה פשוטה, כי אתה לא הייתה נוכח בזמן הטיפול וקידמו לקוחות אחרים בתור.

אני בזמן הטיפול יושב למכונאי על הראש מבגבולות המותר, לא סומך על אף אחד וזה מוסך שאני מטפל אצלו מעל 10 שנים.

כל הטיפול עלה 1105 שח (אחרי "הנחה") , הבעתי את מורת רוחי מעניין נוזל הקירור אז עשו לי הנחה של כ74 ש"ח לעג לרש.

הטיפול לא כלל החלפת שמן ופילטר שמן.

עריכה אחרונה על ידי TSN1000
  • תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
2 דברים שלי הפריעו: למה הוחלף בורג ריקון? למה חייבו אותך על חומרי עזר? הלקוח היום צריך לשלם כלים למוסך?

אחי אתה צודק לגבי הבורג ריקון, התקשרתי והיא אמרה שזה בטעות ושיזכו אותי .

לגבי החומרי עזר היא אמרה שזה כל מיני כגון ספריי, בנדים וכו'

הם כנראה לא מבינים שיש אנשים שלא ישתקו על התנהלות שכזו.

פורסם

דרך אגב, למי שעוקב פה, גיליתי עוד כמה דברים מטרידים, ברכב שלי מותקנת מצלמת דשבורד, מסתבר שהנהג שבא לאסוף את הרכב החליט לעשות סיבוב בוקר עם הרכב שלי, כנראה לא היה בא לו להגיע מהר למרכז שירות שנמצא בקרבת הבית שלי אז הוא החליט לטייל קצת, מוכח בסרטונים.

דבר שני, הוא נהג די בפראות עם הרכב, קיפץ על פסי האטה כאילו הם לא קיימים והספיק גם כמעט להתנגש בשני רכבים בדרך, וכל זה מצולם. יש לי גם חשד שהוא בלם באחד הצמתים בעזרת ההנדברקס...

רק בחזור הוא גילה שהיא קיימת וכיבה אותה כנראה.

קיצר, זה לא יעבור בשתיקה, אני אדאג להיפגש עם בעל המרכז שירות ואולי גם לפנות לתקשורת שיראו קצת מה מתחולל מאחורי הקלעים.

פורסם (נערך)

לגבי הנסיעה של הנהג שאסף את הרכב שלך-זה דבר שמבחינתי לא הולך לבעל מרכז השירות.

זה דבר שהולך למשרד התחבורה ולמשטרת ישראל עם העתק למרכז השירות. שהם יתנו את ההסברים למשטרה על הנהיגה בקלות ראש (לך תדע אם צולמת במצלמות ויש דו"ח על שמך?).

במידה ונוצר איזשהו נזק למכלול הרכב (מתלים, כיוון פרונט, צמיגים וכו') כתוצאה מהנהיגה הפרועה שלו, המוסך צריך לקבל מכתב מעו"ד.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם
לגבי הנסיעה של הנהג שאסף את הרכב שלך-זה דבר שמבחינתי לא הולך לבעל מרכז השירות.

זה דבר שהולך למשרד התחבורה ולמשטרת ישראל עם העתק למרכז השירות. שהם יתנו את ההסברים למשטרה על הנהיגה בקלות ראש (לך תדע אם צולמת במצלמות ויש דו"ח על שמך?).

במידה ונוצר איזשהו נזק למכלול הרכב (מתלים, כיוון פרונט, צמיגים וכו') כתוצאה מהנהיגה הפרועה שלו, המוסך צריך לקבל מכתב מעו"ד.

אני עוד חושב על מה שרשמת...אתה די צודק מדובר פה על קלות ראש וסכנת חיים, אם אצליח אעלה קטע מהסירטון.

פורסם (נערך)

אגב, לגבי נוזל הקירור-צירפתי שתי תמונות.

הראשונה-מספר הרכב של הI30CW שלנו. הסתכלו מתי היבואן מבצע החלפה ראשונה לנוזל הקירור המקורי של יונדאי.

השנייה-הכיתוב על בקבוק נוזל הקירור המקורי.

מעניין מה עושה לרדיאטור/מנוע נוזל קירור שלא הוחלף כמעט פי 3 מהתקופה המותרת שלו :roll:

ספר רכב.jpg

כיתוב על בקבוק נ&#.jpg

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם
דרך אגב, למי שעוקב פה, גיליתי עוד כמה דברים מטרידים, ברכב שלי מותקנת מצלמת דשבורד, מסתבר שהנהג שבא לאסוף את הרכב החליט לעשות סיבוב בוקר עם הרכב שלי, כנראה לא היה בא לו להגיע מהר למרכז שירות שנמצא בקרבת הבית שלי אז הוא החליט לטייל קצת, מוכח בסרטונים.

דבר שני, הוא נהג די בפראות עם הרכב, קיפץ על פסי האטה כאילו הם לא קיימים והספיק גם כמעט להתנגש בשני רכבים בדרך, וכל זה מצולם. יש לי גם חשד שהוא בלם באחד הצמתים בעזרת ההנדברקס...

קיצר, זה לא יעבור בשתיקה, אני אדאג להיפגש עם בעל המרכז שירות ואולי גם לפנות לתקשורת שיראו קצת מה מתחולל מאחורי הקלעים.

בעניין המצלמה והסירטון זה באמת לא יאמן...תעשה לך כמה העתקים וגש איתם לגורמים חיצוניים כמו משטרה, משרד התחבורה, תתייעץ עם עורך דין אפילו! אם אלה האנשים שהמוסך מעסיק אז לא מפתיע בכלל האלמנט השיקרי והכל כך בזיוני שהכניסו לך! עוד תעודת עניות! להבא אני ממליץ לך כחבר למרות שאיני מכיר אותך....קנה את החלקים בניפרד, תמצא פה לא מעט אנשים שיעזרו לך לבצע את העבודה ותחסוך לעצמך הרבה כאבי ראש. אני מקווה שהמיקרה הזה כן יעשה כותרות לאן שתחליט לפנות ולא ייבלע כמו הרבה מיקרים שניכנסו לארכיון שניגנז מזמן! ואל תאמין לפירסומים והתהדרויות...זה שיווק חבר והשיווק הזה כמו שעבד עליך עובד מידי יום על לא מעט אנשים תמימים שאוכלים את הכובע ופשוט שותקים!

פורסם

מעניין מה עושה לרדיאטור/מנוע נוזל קירור שלא הוחלף כמעט פי 3 מהתקופה המותרת שלו :roll:

הוא לא עושה כלום.

כשממאלים נוזל במפעל, ממלאים אותו למערכת ריקה ונקייה לחלוטין. אין משהו שיזהם את הנוזל, כל מה שמלאו זה 100% הרכב נכון וחדש. זה יכול לעבוד פרק זמן מסויים, נניח 60 חודשים.

אחרי זה, בהחלפה ראשונה לא עושים (כי זה קשה ומורכב) ריקון מלא ושטיפה, הוצאת נוזל ישן עד הטיפה האחרונה.

עושים ריקון חלקי ומילוי, הנוזל החדש מתערבב עם הנוזל הישן - תכונות והרכב שלו כבר לא 100% חדש. לכן מהחלפה ראשונה והאלה ממליצים על החלפות תדירות יותר.

מה שכתוב על הבקבוק מתייחס להחלפה בשטח, לא למילוי ראשוני במפעל.

הנ"ל אגב דעתי בלבד ולא מידע רשמי.

פורסם

חברים צריך את עזרתכם עוד קצת, ירדתי אתמול לאילת וכשאני מניע את הרכב הטורים לא יציבים, אני מכבה ומדליק וזה מסתדר(לבינתיים), חוץ מזה נורת ESP נדלקת וחלון ימין לא יורד(אבל כן עולה) באמצעות הכפתור שבלוח הנהג.

פורסם

זה יכול להיות הרבה דברים.

סל"ד לא יציב יכול להצביע על בית מצערת. מצד שני, ה"אורגן אורות" של הדלקות נורת הESP יכול להצביע על בעיה במערכת הבלמים או בחיישן. אני הייתי בודק קודם כל את המצבר. יתכן שמצבר חלש יכול לגרום להופעת כל התקלות האלה. אם המצבר בסדר, צריך לבצע סריקת תקלות.

פורסם

מדהימים הסיפורים שעדיין שומעים על מוסכים.

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד:

עניין ה 25 שקל שלוקחים עבור חומרי עזר הפך להיות נורמה במורשים,25 שקל מכל אחד, זה מחזיר יפה את המשכורת של המשכירה וכנראה גם של אחד העובדים.

אנשים מתעלמים/משלמים כי זה מורשה.

בכל מקרה חומרי עזר בחיים לא יגיעו ל 25 שקל אבל משלמים אז שיהיה.

לגבי המצלמה שלך באוטו זה גאוני פשוט אבל מה חשבת שייקרה שאתה משאיר להם רכב לכל היום, להבה תלמד אנחנו לא בארצות הברית שבאים לקחת לך מהבית ומחזירים לך על מגש של כסף.

לגבי החשבונית הכניסו יפה את הנוזל קירור והפלאגים ככה בקטנה מהצד שאבו עוד כמה מאות. מחיר הטיפול פרופר לטעמי יקר 500 שקל על מה? על לפרק פילטר/בורג, אבל בסדר שיהיה.

הנהיגה הפרועה הנדבריקס וכו. זה אורח חיים ברגיל של רכבי ליסינג ביומיום וזה בלשון המעטה, יונדאי זה רכב אמין והוא שורד אבל..

אישית היה לי קשה לי לקבל רכב שלי שכן איכפת לי ממנו וכן אני "דואג" לו ומטפל ברמת הבורג, כמה שאני שומר ואז בא מישהו וטוחן אותו כמו רכב ליסינג.

לא יודע מה לאמר לך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מסתכל עכשיו על החשבונית קשה לומר באויר אבל אתה אשם בכל כי אתה פתחת פתח לגנב כמו שאומרים (ביטוי).

תלמדו לא להשאיר רכב לאף אחד, היית לוקח יום חופש מה קרה לא שווה לך יום חופש ולו בשביל עוגמת הנפש שנגרמה לך שלא נדבר על המחירים ששילמת ועל הבלאי העתידי מי צריך את כל הכאב ראש הזה. לפי דעתי החשבונית נרשמה ע"י המשכירה כמובן והמכונאי זורק לה כן תרשמי פלאגים ככה, נוזל קירור ככה, בורג אטם ניקוז לשמן שלא הוחלף זה טבוע אוטומטית פשוט שכחה למחוק , למה לעזאזל לא החליפו שמן מנוע ופילטר שמן.

לפי דעתי נוזל קירור בכלל לא נגעו פשוט הודפס באופן רנדומאלי . חצי ליטר אלק, אשכרה עבר.

וכל הכבוד לשר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...