Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה כולה מיספר אצל המוסך אז מה אתה אצל המנכ"ל? את ה "וואוו" וה "וואייי" וה "מה אתה אומר" וה "לא יכול להיות" כבר מכירים מכל הכיוונים אז אל תתרגש! מקווה שתדבוק ביד חזקה מולם ושמישהו ישים סוף לטיפשות של אנשים שלא איכפת להם מרכוש של אחרים. היום זה אתה..מחר זה הרכב שלי...מחרתיים של בוקי..ועוד 3 ימים גם זה ייגמר באסון! מקווים לעידכונים חיוביים בעניין!

העניין הוא לא מי אני אצל המנכ"ל אלא מי אני מייצג, ואני מייצג את הלקוחות וכמו שאמרת מחר זה אתה או בוקי או כל אחד אחר...

אני אדבוק בעניין כי פשוט זה ממש הרגיז אותי ואל תשכח גם את ההתנהלות ההזויה עם עניין החיובים, הבעיה שיש לי ברכב עכשיו(בהנעה) ובנוסף גם לא חתמו לי בספר רכב לאחר הטיפול מזה הטיפול הלא מקצועי הזה?! מישהו חייב לסדר ולתקן את המצב וזה יקרה, מבטיח לעדכן.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
2 דברים שלי הפריעו: למה הוחלף בורג ריקון? למה חייבו אותך על חומרי עזר? הלקוח היום צריך לשלם כלים למוסך?

בכל טיפול במורשה מחליפים את הבורג הנ"ל,

מה שנראה שלא ביצעו החלפה של נוזל קירור אלא הוסיפו , המחיר מופקע לכל הדעות,

עריכה אחרונה על ידי elians

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
פות"ש רשום בבקשה כמה עלה לך כל הטיפול ,אין סה"כ.

לגבי השאלה השנייה שלך למה לקח חצי יום , התשובה פשוטה, כי אתה לא הייתה נוכח בזמן הטיפול וקידמו לקוחות אחרים בתור.

אני בזמן הטיפול יושב למכונאי על הראש מבגבולות המותר, לא סומך על אף אחד וזה מוסך שאני מטפל אצלו מעל 10 שנים.

כל הטיפול עלה לי 1105שח (לא כולל החלפת שמן ומסנן שמן) הצעת המחיר בתחילת השרשור.

פורסם (נערך)

הבטחתי לעדכן אז ככה:

התקשר אליי מנהל מרכז השירות והשמעתי בפניו את טענותיי. במאמר מוסגר הרגיש לי כאילו הוא מנסה רק להצדיק את ההתנהגות של עובדיו ואת חוסר המקצועיות שלהם.

לגבי נוזל הקירור הוא אמר שמחליפים כמות של חצי גלון ומוהלים אותו, כלומר מרוקנים את הכל מהרדיאטור ואז ממלאים למרות ששני העובדים שלו אמרו לי משהו אחר שמדובר בחצי ליטר (השיחות איתם מוקלטות), הוא נאחז בעובדה שהם עובדים לפי מק"טים וזה מה שיוצא להם מהמחסן וזה מה שצריך לעשות אז זה מה שעושים.

נקודה שנייה, כששאלתי אותו, לגבי החלפת נוזל קירור בטיפול 80 הוא אמר שעובדים לפי מפרט יצרן וגם היצרן לא אומר להחליף ב80 רק ב100 אז אחרי זה הוא אמר ש"ההשלמה לטיפול 100" שרשומה לי בהצעה זו בעצם החלפת נוזל הקירור והצדיק זאת בעובדה שאין לכאורה הסטוריה מלאה של הרכב ושכאילו עשו לי טובה והשלימו לי לטיפול 100 ולא חייבו אותי(שטות מוחלטת ידעו לתקוע לי יפה יפה את המחיר), לפי דעתי זו היתה הדרך לדחוף לי את הנוזל.

נקודה שלישית,לגבי הנהיגה של הנהג, הוא סיכם ש"כנראה שירות השינוע לא מתאים לי " כן כן קראתם נכון השירות לא מתאים לי ...

קיצר, לא אלאה אתכם בכל השיחה שארכה כ50 דק, אני יצאתי בהרגשה שהוא לא הכתובת כי כל מה שאמרתי הוא ניסה להצדיק ולסתור, קיצר, צריך לפנות לדרג שמעליו...

חשוב לי שתיקחו בחשבון את מה שאני עברתי ותעבירו הלאה בפעם הבאה שאתם פונים למרכז שירות מבלי להכליל את כולם, קחו בחשבון שמרכז שירות זה לא "שקיפות, אמינות ומקצועיות" תמיד.

עדכונים בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי TSN1000
פורסם
אז היית אומר שמלכתחילה השינוע לא מתאים לך....מה אשם המוסך? :) עושים צחוק מהבן אדם! אין גבול לחוצפה!

הזוי אחי...

פורסם
תלונה לשירות הלקוחות של כלמוביל והעתק ליונדאי העולמית ומשרד התחבורה. כל דבר אחר זה כוסות רוח למת.

היום דיברו איתי מלשכת מנכ"ל כלמוביל, היא אמרה לי שבגלל שמדובר בזכיין אז מה שאפשר לעשות זה רק ברמת הזכיין, כלומר מרכז השירות אמור לתת פיתרון, והם יכולים רק לתת להם משוב, קיצר זריקת הכדור בחזרה אליהם, אמרתי לה שאני ממש מצטער לשמוע זאת כי הפגיעה התדמיתית היא בקבוצה כולה ולא רק במרכז השירות.

נראה לי שאתה סופר צודק, התחנה הבאה יונדאי העולמית מכתב באנגלית.

וגם לתקשורת...

פורסם
טוב שהוא לא אמר לך שהם בדקו את המערכת המתלים כדי לשמוע רעשים, האיצו כמו מטורפים על באמפרים.

אם תשמע את כל השיחה אתה תבין את הגישה שלו...

דרך אגב, היום באמת שמעתי רעשים מהאיזור האחורי של הרכב, רעשים של בולמים במצוקה...

פורסם
היום דיברו איתי מלשכת מנכ"ל כלמוביל, היא אמרה לי שבגלל שמדובר בזכיין אז מה שאפשר לעשות זה רק ברמת הזכיין, כלומר מרכז השירות אמור לתת פיתרון, והם יכולים רק לתת להם משוב, קיצר זריקת הכדור בחזרה אליהם, אמרתי לה שאני ממש מצטער לשמוע זאת כי הפגיעה התדמיתית היא בקבוצה כולה ולא רק במרכז השירות.

נראה לי שאתה סופר צודק, התחנה הבאה יונדאי העולמית מכתב באנגלית.

וגם לתקשורת...

אה, אז רק בגלל שזה זכיין אסור להם ללמוד מזה להבא למי הם נותנים להשתמש בשם שלהם ובמיתוג כמוסך יבואן?

פורסם

מתן. כשמתקשרים לשירות לקוחות, החברה מנסה לנפנף כמה שיותר מהר את הלקוח שהתקשר בשביל לעבור להבא בתור. כנראה זה תירוץ בשביל להעביר את הלקוח להבא בתור.

נכון שזה מעצבן, זה חוסר שירות, אבל זה המצב בישראל.

• תוכן חדש...