Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2013 - טיפול 30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול הוחלפו :

שמן מנוע , שמן ברקס , מסנן שמן , מסנן אויר , מסנן מזגן, 4 פלאגים.

לגבי מחיר המחיר היה זול משמעותית מהמחיר שקיבלתי בצמפיון אבל אני מעדיף לא לפרסם אותו.

פורסם

האם רון יכול לעשות עדכוני תוכנה במידה ויש? אני מניח שאין לו את העדכונים מהיצרן....זה אולי הבעיה בטיפול ברכבים מתוחכמים במוסך שאינו מורשה

.

פורסם
האם רון יכול לעשות עדכוני תוכנה במידה ויש? אני מניח שאין לו את העדכונים מהיצרן....זה אולי הבעיה בטיפול ברכבים מתוחכמים במוסך שאינו מורשה

.

ככל שידוע לי רון לא יכול לבצע עדכון תוכנה.

אבל קרוב לוודאי שהוא יוכל לומר לך, האם יש צורך לבצע את העדכון כדי לפתור בעיה מסויימת..

ואז במקרה הכי גרוע אתה משלם למוסך של צ'מפיון עבור עדכון תוכנה.

בכל מקרה זו לא סיבה שלא לטפל במוסכים שאינם של היבואן.

נ.ב

מוסך רון הוא אינו מוסך מורשה-יבואן אך הוא כן מוסך מורשה (באישור משרד התחבורה) והוא נחשב למומחה לרכבים מקונצרן פולקסווגן.

• תוכן חדש...