Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי פיז'ו 206 אוטומטית, שנת 2002.

לאחרונה הייתי במוסך, שם נאמר לי שראש המנוע של הרכב "הלך". עם זאת, הרכב עדיין מסוגל לנסוע 20-30 ק"מ ללא מאמץ מיוחד לפני שהוא מתחמם. החלטתי להמשיך לנסוע בו (למרות שראש המנוע פגום) עד שאוכל לקנות מכונית חדשה, עניין של חודשיים בערך. בינתיים אני ממלאת מים במיכל בכל בוקר..

האם ישנה סכנה מיוחדת או נזק שנגרם לרכב בנסיעה עם תקלה כזו?

ועוד שאלה קטנה שנובעת מסקרנות: האם ניתן לעבור טסט עם ראש מנוע פגום?

עריכה אחרונה על ידי שרונה24
פורסם

הכוונה למכור את הרכב לברזל?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסכנה היא להתקע במקום ובזמן לא מתאימים ולא בטיחותיים, גם לפני שתתחדש/י ברכב אחר.

אם שיפוץ ראש מנוע / החלפת מנוע לא משתלם לך ( עולה כמו שווי הרכב ), כנראה גם בשוק המשומשים לא ישתלם לתקן לאף אחד אחר.

לדעתי, צריך להזדרז ולקנות רכב אחר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להמשיך לנסוע במצב הזה = לגמור את המנוע. אבל גם ככה כנראה יותר זול להחליף את המנוע כולו מאשר לשפץ ( אם בכלל מישהו ירצה להחזיר את הרכב לכביש ). לכן הבעיה לדעתי בטיחותית בלבד, ולא הייתי מזלזל בה.

פורסם

הרכב עם נתונים טובים בסה"כ? מה העלות המשוערת של התיקון ומה שווי הרכב?

עם הריבית במשק, לחכות חודשיים זה מיותר לדעתי.

אם תהיי מעוניינת למכור, אשמח לפרטים נוספים בה"פ.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מנוע מפרוק - 3-4K ש"ח

עבודה(כולל תזמון) - 1.5K ש"ח

מע"מ - 750-950 ש"ח

(עם קשרים ניתן להשיג מנוע גם ב-2K ולסיים את הכל ב-3K)

עלות שוק - כחצי מעלות תיקון הרכב(או שווה ערך הרכב במקרה הכי טוב)

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אתה ממהר להספיד את המנוע. עלות ראש מנוע הרבה יותר נמוכה.

סט טוב של אטמים וגומיות+עבודה זה בסביבות ה-1500 ש"ח. בייבוא עצמאי של חלקים אפשר עוד לחסוך

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מציע עוד לפני שמספידים מנוע או את הראש שלו פשוט שתיגשי לחוות דעת נוספת שיראו לך בעיניים את התופעות שמסבירות שיש בעיה בראש המנוע אצלך ותחזרי אלינו עם הממצאים ומשם נוכל להיות חכמים יותר!

פורסם
אני מציע עוד לפני שמספידים מנוע או את הראש שלו פשוט שתיגשי לחוות דעת נוספת שיראו לך בעיניים את התופעות שמסבירות שיש בעיה בראש המנוע אצלך ותחזרי אלינו עם הממצאים ומשם נוכל להיות חכמים יותר!

+1 תיגשי לחוות דעת נוספת

• תוכן חדש...