Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

^^^

נכון, כתבתי זאת.

...הדו"ח היה מבוטל רק אם פרט מהותי בפרטי הרכב לא היה תואם...

וישה

עבירת חנייה בשטח גן ציבורי, היא עבירה פלילית?

^^^

אתה טועה

חובת ההוכחה היא על המאשימה.

וכיוון שמדובר בעבירה פלילית מדובר ברף הוכחה גבוה הנדרש ממנה והוא הוכחה מעבר לספק סביר

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

ערב טוב

מקפיץ את האשכול לטובת התשובה שקיבלתי.

במשך 4 חודשים אני מצלצל בכדי לדעת מדוע עדיין אני לא מקבל תשובה על הערעור שהגשתי.

לאחר המון טלפונים אני שואל את הפקידה לאיזו כתובת שלחו את התשובה והיא אמרה לי כתובת נכונה אבל בעיר אחרת.

היא תיקנה את הכתובת והיום קיבלתי אחרי 4 חודשים את התשובה לערעור.

הערעור לא יתקבל.

כמו כן בתשובה שלחו תמונה של האופנוע, שמין הסתם לא שלי, וזה מאוד ברור.

מה שלא ברור בתמונה זה הלוחית רישוי.

בשורה תחתונה, מה עלי לעשות?

רשום שניתן להישפט.

אבל אתם מבינים שלבנאדם נורמלי זה עולה המון זמן וכסף מיותר. ביטול יום עבודה, כסף, זמן עו"ד וכו.

והכל על פארש.

מה ניתן בכל זאת לעשות על מנת לבטל את הדוח ?

תודה.

" לכבוד:

אגף שפ"ע

עיריית תל אביב-יפו

הנדון: בקשה לביטול דוח חניה מס' ********

שלום רב,

בתאריך 7.8.2016 קיבלתי דואר רשום הביתה ובמכתב רשום " דו"ח נסיעה בגינה ציבורית " ברחוב איתן לבני מס' 15 תל אביב בפארק מנחם בגין בתאריך 27.7.2016 בשעה 18:52.

לאחר קבלת הדו"ח, נסעתי לרחוב המצויין בדו"ח, על מנת לוודא שאני מכיר את המקום.

הגעתי לרחוב איתן לבני מס' 15 תל אביב, עברתי בכל הפארק וברחוב עצמו מתחילתו ועד סופו ולהפתעתי אינני מכיר את המקום, מעולם לא נכחתי במקום, בטח שלא בשעה המצויינת ואינני תושב האיזור כלל!

לנוכח כל האמור לעיל ולאור העובדה שלא הומצאו ראיות ממשיות מהשטח או אי אלו הוכחות לנוכחותי באזור (באמצאות מצלמה או כל אמצעי אחר) אבקשכם לבטל את הדו"ח המדובר.

תודה רבה ויום טוב,

בברכה,

************ "

זה מה ששלחתי.

עריכה אחרונה על ידי HEBO
פורסם

לא קראתי את כל השרשור, לכן שאלה- מספר רישוי בדו"ח שלך, אך פרטי האופנוע כמו דגם וצבע, אינם תואמים לשלך?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לא קראתי את כל השרשור, לכן שאלה- מספר רישוי בדו"ח שלך, אך פרטי האופנוע כמו דגם וצבע, אינם תואמים לשלך?

שלום

בדוח לא מצויין דגם האופנוע ולא צבע.

הפרטים המזהים והנכונים הם מס הלוחית רישוי.

פורסם

אתה יכול להעלות את התמונה ששלחו לך? שנתרשם עד כמה מס׳ לוחית הרישוי לא ברור.

אני מאמין שאם הפרטים כפי שאתה מתאר ניתן לפתור את העניין במכתב נוסף.

פורסם

בתמונה המצורפת מצולם אופנוע. אני מניח שברשותך קטנוע? אם כן, שלח להם צילום רשיון רכב שלך, בצירוף תמונה של הדו"ג שברשותך. זה אמור לפתור את הבעיה.

פורסם

האם ישנם סימנים ברורים בתמונה שהאופנוע לא שלך? שיהיה ברור לשופט או ניתן להסביר בצורה משכנעת..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם היה לך אופנוע, יהיה מאוד קשה להוכיח שזה לא אתה. גדול, אםה באמת לא אתה בצילום, המטרה שלך להוכיח שנפלה טעות בקריאת לוחית רישוי ע"י נותן הדו"ח. תנסה לבקש הגדלה של התמונה במטרה לזהות את המספר, או לחילופין לשלוח להם תמונה עם צילום האופנוע שלך, כולל לוחית הרישוי כמובן. ייתכן גם כי האופנוע "שוכפל", היה מקרה כזה לחבר שלי לפני כשנה (קיבל דו"ח תנועה ממצלמה, והאופנוע בצילום היה אחר לגמרי).

• תוכן חדש...