Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אותי הפתיע יותר שהטיפול הקודם לרכב הזה בוצע באוטו דיפו ( מעניין באיזה תקן השמן שמלאו ואיזה מסנן שמן מצאו לו ) .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
משעשע שאתה פותח שרשור ושואל כיצד אתה יכול להוזיל עלויות, עונים לך 3-4 אנשים ברי דעת מה לעשות כדי להוזיל את העלויות בחצי, ואתה בשלך. ובכן, אז מדוע בכלל פתחת את השרשור אם בסוף בחרת לא להתחשב באף עצה מלומדת? לא מבין איך אנשים זורקים סכומים ששווים למשכורת חציונית במשק בכזאת קלות. מצד שני, אם אנשים מתנהגים באופן כל כך לא אחראי כלכלית, דיי ברור למה מוסכים מורשים גובים את הסכומים המונפצים שהם גובים. מקווה לפחות שהשתמשו בחלפים איכותיים ושאתה מרוצה מהתיקון.

פתחתי את השרשור כדי להבין אם המחיר שנתנו לי הגיוני או לא, כי אין לי ניסיון עם האוטו הזה או עם קונצרן VAG בכלל. לצערי לא היתה לי את האופציה לחכות לתשובה ואז להחליט מה לעשות, כי הייתי חייב את הרכב מתוקן לנסיעה ארוכה היום ופחדתי לנסוע עם משאבת מים דולפת מחשש לנזק חמור למנוע.

המטרה של השרשור מבחינתי היא יותר לגבי העתיד, מה אני עושה אם וכאשר יהיו תקלות בעתיד, והיכן אני אטפל ברכב בעתיד, והאם עשקו אותי במוסך כדי שאדע לא לחזור אליו.

לגבי עניין הטיפול הקודם באוטו דיפו, הלכתי להחליף שם מצבר והציעו לי לעשות שם כבר את הטיפול בטענה שזה רק שמנים ומסננים, וזה נשמע לי כמו משהו קל ופשוט שלא צריך מוסך מומחה בשבילו.

פורסם

קל ופשוט לגרום נזק למנוע עם שמן ומסנן לא מתאימים.

זאת לא סובארו dl. לפעם הבא, תיגש למוסך ( לא חייב מורשה יבואן ) שמחזיק/ מזמין שמן לפי מפרט היצרן ומסננים מקוריים. אני גם מציע לך להקדים את הטיפול הקרוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קל ופשוט לגרום נזק למנוע עם שמן ומסנן לא מתאימים.

זאת לא סובארו dl. לפעם הבא, תיגש למוסך ( לא חייב מורשה יבואן ) שמחזיק/ מזמין שמן לפי מפרט היצרן ומסננים מקוריים. אני גם מציע לך להקדים את הטיפול הקרוב.

האמת שהמוסך עכשיו גם עשה בדיקה מקיפה לאוטו מעבר למשאבת המים ואמר שחוץ מזה הכל תקין.

אבל כן, לקחתי לתשומת ליבי שאוטו דיפו זה לא מקום לעשות טיפולים והטיפולים הבאים יהיו במוסך רציני ומומלץ בלבד.

פורסם
פתחתי את השרשור כדי להבין אם המחיר שנתנו לי הגיוני או לא, כי אין לי ניסיון עם האוטו הזה או עם קונצרן VAG בכלל. לצערי לא היתה לי את האופציה לחכות לתשובה ואז להחליט מה לעשות, כי הייתי חייב את הרכב מתוקן לנסיעה ארוכה היום ופחדתי לנסוע עם משאבת מים דולפת מחשש לנזק חמור למנוע.

המטרה של השרשור מבחינתי היא יותר לגבי העתיד, מה אני עושה אם וכאשר יהיו תקלות בעתיד, והיכן אני אטפל ברכב בעתיד, והאם עשקו אותי במוסך כדי שאדע לא לחזור אליו.

לגבי עניין הטיפול הקודם באוטו דיפו, הלכתי להחליף שם מצבר והציעו לי לעשות שם כבר את הטיפול בטענה שזה רק שמנים ומסננים, וזה נשמע לי כמו משהו קל ופשוט שלא צריך מוסך מומחה בשבילו.

כניראה שגם בפעם הבאה תהיה נסיעה חשובה שתצריך רכב תקין.

מה עושים כדי לא להסכים להצעת מחיר ראשונית?

משאילים רכב מחבר או קרוב משפחה.

נעזרים בתחבורה ציבורית על כל גווניה.

שוכרים רכב פשוט לכמה ימים.

עדיין היה יוצא לך משמעותית זול יותר.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

רציתי לעדכן שבעקבות השרשור פנו אלי מצ'מפיון לבדוק את הקבלה על הטיפול, וקיבלתי חזרה תשובה שהמחירים ששילמתי הם תואמים למחירונים שיש אצלם במוסכי היבואן, כך שלא דפקו אותי באופן אישי, אלא פשוט אלה המחירים במוסכי צ'מפיון.

אני רוצה לציין לטובה את זה שפנו אלי מיוזמתם לבדוק, לא ציפיתי לזה וזה הפתיע אותי לטובה.

להבא אני אסגר על מוסך קבוע שאני אדע שהמחירים שלו טובים והוא עדיין מקצועי.

פורסם
רציתי לעדכן שבעקבות השרשור פנו אלי מצ'מפיון לבדוק את הקבלה על הטיפול, וקיבלתי חזרה תשובה שהמחירים ששילמתי הם תואמים למחירונים שיש אצלם במוסכי היבואן, כך שלא דפקו אותי באופן אישי, אלא פשוט אלה המחירים במוסכי צ'מפיון.

אני רוצה לציין לטובה את זה שפנו אלי מיוזמתם לבדוק, לא ציפיתי לזה וזה הפתיע אותי לטובה.

להבא אני אסגר על מוסך קבוע שאני אדע שהמחירים שלו טובים והוא עדיין מקצועי.

"תקשיב, אנחנו לא מפלים אף לקוח ודואגים להשחיל את האלמנט בצורה שווה, ללא הבדלי דת גזע ומין".

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...