Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רישיון רכב (טסט שנתי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הטסט מתקרב ועדיין לא הגיע לי הרישיון המחודש לביצוע טסט

נכנסתי לאתר הזה

https://ecom.gov.il/voucher/inputpage.aspx?vid=260&lng=he

ושילמתי דרך העברה בנקאית קיבלתי אישור במייל

התוקף של הרישיון שלי הוא עד ה 23/8/2016

אני יכול כבר ללכת לגשת לטסט או שאני צריך איזשהו אישור??...

קצת מפחיד אותי כל הנושא הזה אף פעם לא עשיתי את זה ככה תמיד הגיע לי הרישיון בדואר הייתי משלם דרך בנק הדואר וניגש איתו לטסט

הסניף של רשות הרישוי פתוח עד 12 ואני פשוט עובד בכל ימי השבוע ככה שאני לא יכול להגיע לשם

איך אני מתמודד עם זה?

אני גם צריך לעשות ייפוי כוח על גיסי שיעביר לי את הרכב טסט כי אני רוב הזמן בעבודה איך זה יתבצע? אם אני יכול לגשת עם הרישיון הנוכחי שיש לי כרגע? כי אין שם אפשרות להוסיף ייפוי כוח

פורסם

תוכל להנפיק רישיון עם אשראי על שמך בעמדות רישיומט מקומות הבאים:

http://rishuy.mot.gov.il/he/rishuymat

לגבי יפוי כוח, תתן לו את תעודת הזהות שלך, ותחתום לו על הטופס של הרישוי במקום המיועד, והוא ייגש עם התעודה שלו ויעשה לך טסט. כמובן שצריך לצרף תעודת ביטוח חובה בתוקף, ואם זה רכב מעל 15 שנה צריך אישור בלמים מהמוסך.

פורסם

לא

שילמתי דרך ההעברה הבנקאית באתר

השאלה

אם יגיע לי רק עכשיו התשלום הרישיון החדש

אני יכול לגשת עם זה לטסט בלי החותמת של הדואר?.

פורסם

כן.

אתה לא יכול ללכת בלי טופס הרשיון בכלל, אבל אתה בהחלט יכול ללכת עם הרשיון שיגיע בדואר, גם ללא המילה "שולם"

אנחנו ב2016, ובמשרד הרישוי סוף סוף השכילו לחבר את מערכת המיחשוב במכונים לנתונים שלהם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

האם הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים? משרד הרישוי שולח לכתובת שרשומה בספח של תעודת זהות.

פורסם
האם הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים? משרד הרישוי שולח לכתובת שרשומה בספח של תעודת זהות.

כן בוקי הכתובת מעודכנת

מקסימום אני אשלח את אחותי עם תעודת זהות שלי בבוקר וייפוי כוח בכתב יד רישיון רכב למשרד התחבורה

בתקווה שיוציאו לי את הרישיון לטסט

אין לי בכלל זמן ללכת לשם וימי שישי הם לא עובדים :x

• תוכן חדש...