Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם משנה על איזה קיר בתיבת הסאבוופר מתקינים את הפורט?

לדוגמה: אם הוא על אותו הקיר של הסאב, בצידי התיבה, בקיר האחורי כאשר הפתח של הפורט מופנה כלפי הסאב.

( אם זה עוזר וחשוב התיבה היא: רוחב X36גובה 35 X עומק 56 אלו הם מידות פנימיות והסאב עצמו נמצע על הקיר הקטן 35X36)

מקווה שהשאלה לא יותר מידי מסורבלת....

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מיקום הפורט לא משנה, הכי חשוב זה לשמור מרחק של רוחב פורט אחד מהקיר שמאחורי הפורט ובאופן כללי מסביב לפורט (קירות צדדים, מהסאב עצמו).

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

תודה רבה על התשובה..... יש לי עוד שאלה.... יש לי סאב 10"

אין לי עליו שום פרטים יש למישהו השערה מה רוחב הפורט צריך להיות?

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לסאב 10" הייתי שם פורט ברוחב של 3" בערך.

רק אל תשכח שצריך כמובן לחשב את האורך שלו בהתאם לתדר הכיוון של התיבה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

כן... רוחב הפורט לא צריך להיות יותר גדול מקוטר הסאב עצמו (אחרת הפורט לא יתפקד), ולא צריך להיות צר מידי כי אחרת יהיה רעש פורט...

אלו הם החוקים...

אין בעיה שהקוטר יהיה 3" פלוס מינוס... העיקר לכוון את האורך שלו בהתאם לתדר הכיוון הרצוי.

פורסם

לפי דעתי אורך הפורט יצטרך להיות כמחצית מאורך התיבה

ועדיף שהפורט יהיה בצד של התיבה (ככה זה בסאב שלי רוקפורד)

גודל הפורט יהיה בערך 3 אינץ כמו שחבריי לפורום כתבו

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

מאזדה, אין לי מושג מאיפה ההשערות שלך, כתבו פה דברים נכונים שחור על גבי לבן .. (אפילו גל שהגיב אחריך)

היתי לומד מהדברים שציינו פה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתם צודקים אבל לפי דעתי יותר נוח שהפורט ימוקם בצד התיבה ככה זה אצלי

אני נתתי הצעה....

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...