Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהמשך לשרשור הזה והזה, הוצע לי הרכב הבא:

סיטרואן C4, 2008, מנוע 2000, יד 1 , 90K ק"מ, הסטוריית טיפולים מלאה מהיום הראשון במוסך היבואן.

מצ"ב סוג של טופס בדיקה, הסטוריית טיפולים מלאה, רשיון רכב

שאלותיי:

א. בהנחה שאין לי חשש שהק"מ זוייף, האם יש לי סיבה לחשוש מהק"מ הנמוך? בשנים האחרונות הרכב נסע 3-4 אלף ק"מ בשנה בלבד

ב. לאילו נקודות עלי לשים לב במיוחד?

2016-08-02 17.44.18.jpg

2016-08-02 17.45.23.jpg

2016-08-02 17.46.05.jpg

פורסם

אם אתה רואה שהרכב עבר טיפול כל שנה אין סיבה לפחד מזה שהקילומטרז נמוך - כל עוד הרכב עבר טיפול שנתי לפי הספר.

לגבי הבדיקה? תיקח לבדיקה משלך ואל תסתמך על הבדיקה של קרסו - לרוב הן נקיות הרבה יותר ממה שהן אמורות להיות בפועל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מכיר הרבה אנשים, בינהם אני, אשתי, הורי, אחותי ועוד רבים רבים וטובים שלא עוברים 10000 ק"מ בשנה...

זה קמ נמוך אך לא באופן חריג.

על פניו נשמע אחלה עסקה

פורסם

שאלה נוספת - איך אני יודע מהו קוד הדגם? מה שיש ברשיון לא מופיע אצל לוי יצחק.

האם זה פיקסו 1997 PK, פיקסו 1997 , C4 SX אוטומטית, PK SX C4אוטומטית 1997, או C4 פיקסו קומפורט פק

פורסם

אתמול ראיתי רכב מודל 1997 עם 50K ק"מ שבחור צעיר קיבל מסבתו .מסתבר שיש כאלה רכבים.

הרכב טופל כל שנה ונראה טוב אבל בצמיגים יש בלגן וחלקם בני 8

פורסם

אחד הרכבים של נמצא בדיוק על 37000 ק"מ והרכב 2008...מה לעשות,כשהוא

לא הרכב העיקרי,גם זה קורה.

יש טיפולים מסודרים שאפשר לנהל מעקב אחר הק"מ, טסט שנתי שרואים ק"מ נוכחי.

לבקש אם יש רישיונות קודמים,אם נשמרו ושיחה עם בעל הרכב פנים אל פנים.

פורסם

נראה לי שמצאת רכב לא רע ועם נתונים טובים.

רק תיקח בחשבון שהרכב הזה רחוק מלהיות חסכוני בשביל הצרכים שלך ( כמות הנסיעות השנתית ). אם זאת הפשרה שאתה מוכן לקבל, לך על הרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגיוני לחלוטין

לאבא שלי יש רכב בן 20 (ואחד עוד מעט) עם 160-170 אלף, אני כבר לא סופר, שזה בהשוואה לרכב הנוכחי אפילו ממוצע שנתי נמוך יותר.

רק לפני שבוע נהגתי באקסנט שנת 99 עם 140 אלף בשעון.

הקילומטרז לא כזה הזוי, כמו שנאמר יש דבר כזה רכב שני במשפחה שנוסעים בו למשל לקניות, לקניון או סתם כשמתחשק.

פורסם

ובכן, בשעה טובה ומוצלחת נרכש הרכב.

בהזדמנות זו המון תודה לכל החברים שותפים ללבטים ומסייעים המון בהחלטות, ובייחוד לvladcar שכל הזמן שותף, ולedanj מנהל מכירות ארצי באינפיניטי ישראל שקרא וראה, והפנה את תשומת ליבי לרכב המדובר. לא מובן מאליו, וכיף שיש את הפורום וקבוצת ההשתייכות הזו.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

תתחדש.

לשאלה המקורית, אני חושב שזה בכלל לא כזה נדיר. במיוחד כאשר הרכב העיקרי הוא ליסינג, ויש הרבה כאלה, מן הסתם הנסועה של המשני לרוב מצומצמת הרבה יותר.

הרכב של בת זוגי בן 4, עם 28 אלף קילומטר...

• תוכן חדש...