Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב אמין משנתון 2011-12 שיהיה מהנה לנהיגה

רכב שבשעת הצורך ידע להסיע שני מבוגרים ו-3 ילדים (לעתים רחוקות- יש בבית רכב אחר למטרה הזאת)

חשבתי על לאון או פיאט בראבו 1.4 טורבו

אשמח לרעיונות

עמיחי

פורסם

אני בספק שתמצא לאון ב 40K שמורה או משהו שמתקרב ללהיות שמור.

הבראבו בהחלט אחלה אופציה ולא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות, אבל לא

לכל אחד מתאים הגיר הרובוטי שלה. אני אישית התרגלתי אליו ולא הייתה לי בעיה איתו

למרות שנהגתי על בראבו 100 ק"מ.

חוץ מזה שאחזקה שלה אמורה להיות זולה יותר משל לאון.

ואגב בבראבו הגיר הוא גיר רובוטי.

האמת לא עולה לי לראש שום רכב שנותן תמורה כמו בראבו במחיר שלה.

פורסם

לא מאמין שאני אומר את זה אבל לפי הדרישות שלך בראבו זאת אופציה כדאית,רק שיקח לך קצת זמן למצוא ידנית...

אני לא זוכר את המחירים אבל אולי גם 159 תכנס למשוואה,קח בחשבון אחזקה יותר יקרה,לא ספורטיבית טהורה אבל מצד שני גם הבראבו רחוקה מזה

Miata ND2

פורסם

פיאסטה או סוויפט. לא ספורטיביות, וקצת חלשות, אבל מהנות לנהיגה.

בתקציב שלך לא תמצא משהו גם חזק וגם מהנה בתקציב הזה ובשנתונים האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה מחפש משהו שלא קיים. רכב ספורטיבי בדרך כלל יקר יותר מרכב "עממי". תוסיף את העובדה שאתה מחפש משהו אמין - כבר יקפיץ את המחיר. כנראה שתצטרך להתפשר ולרדת בשנתון או לקנות רכב אחרי תאונה.

פורסם

בראבו גם לא שיא האמינות. גם לא לאון. רוצה אמינות? תקנה באמת סוויפט או מאזדה 2 שמהנות מאוד לנהיגה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בראבו גם לא שיא האמינות. גם לא לאון. רוצה אמינות? תקנה באמת סוויפט או מאזדה 2 שמהנות מאוד לנהיגה.

הן לא ספורטיביות

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

• תוכן חדש...