Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מזדה מיאטה שנתון 98 ככה אבל יתקשרתי כבר לאיזה 7 חברות ביטוח ואף אחת לא מבטחת קבריולט

מי כן?

ממש תודה :)

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

לא שמעתי שיש בעיות עם קבריולט... אבל בזמנו היתה לי וביטחתי אותה בסוכנות "עמית" בבן-יהודה בתל-אביב, בלי שום בעיות. הם לא זולים במיוחד (ומאז כבר עזבתי אותם לסוכנות אחרת שנתנה תנאים הרבה יותר טובים) אבל לפחות אפשר לומר שלא היתה איזושהי קפיצה מיוחדת בפרמיה כשעברתי במקרה זה מפונטו רגילה לפונטו קבריו (מעבר לעלית מחיר המתחייבת מהעובדה שזה רכב יקר יותר).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלפא ... אני מתפלא מאוד ממה שאתה אומר שלא היה הבדל גדול.

וד"א למחיר הרכב אין ממש יותר מדי השפעה...

רוצה דוגמא ?

אני עם 306S16 95 ... וחבר טוב שלי עם 306GTI6 ... 98 ... אתה רוצה לנחש מי משלם יותר כסף לביטוח אף על פי שאילו אותם נתוני נהג בדיוק ואותם קשרים ? אפילו הקוד דגם מבחינת חברת הביטוח הוא זהה לגמרי.

ד"א .... אם התקשרת לביטוחים ישירים ... אתה בכלל לא בכיוון הנכון , רכב טיפה מיוחד והם לא ממש מעונינים לבטח.

רק סוכנים פרטיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום

אני רוצה לקנות מזדה מיאטה שנתון 98 ככה אבל יתקשרתי כבר לאיזה 7 חברות ביטוח ואף אחת לא מבטחת קבריולט

מי כן?

ממש תודה :)

אני מבוטח ב"פניקס"

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...