Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום. מי יודע היכן אני מבצע כיוון דלתות? האם הדבר נעשה לפי פרמטרים שמוסך מורשה אמור לדעת? או האם להכנס לפחח? לזגג? מישהו מומלץ?

האם ניתן לבצע לבד?

תודה.

פורסם
שבת שלום. מי יודע היכן אני מבצע כיוון דלתות? האם הדבר נעשה לפי פרמטרים שמוסך מורשה אמור לדעת? או האם להכנס לפחח? לזגג? מישהו מומלץ?

האם ניתן לבצע לבד?

תודה.

למה את מתכוון כיוון דלתות ? שינוי הזווית של הדלת על הציר שלה, ע"מ שתסגר יותר טוב ?

בעיקרון פחח מטפל בזה. זגג לא קשור לעניין, ומוסך מורשה יעשה את זה במחלקת הפחחות שלו. לא נראה לי שישנם פרמטרים כלשהם. זה גם לא משהו שעושים בצורה שכיחה, אלא בעיקר כתוצאה מתאונות.

בסיאט איביזה שהיתה לי עשיתי את זה לבד בצורה טובה, אבל פתיחת הברגים של צירי הדלתות היתה סיוט (הוספתי שייבה דקה מאחורי הציר התחתון כדי לתקן את הזווית של הדלת).

ב ZX אפילו לא ניסיתי. צירי הדלתות מחוברים בצורה חזקה מאד, רוב הסיכויים שבאמצעים ביתיים לא תצליח, ואולי תגרום לנזק.

פורסם

חיים ,

הכיוון לא נעשה מצירי הדלתות (אמור להיות קשיח , אלא אם עבר תאונה שפגעה במשקוף, ואז המלצתי היא לגשת חד משמעית לפחח. אמצעים ביתיים יעשו רק נזק).

כיוון דלת נעשה באמצעות הפין הבולט מהמפתן (נפתח בעזרת מפתח פתוח בד"כ) , ו/או הזזת מנגנון הנעילה הנמצא בתוך הדלת (פתיחת 3 ברגים , אלן או כוכב).

יש לפתוח , לחזק עד לנקודה בה יש מעט לחץ , ולהביא את הדלת לסגירה אופטימלית.

אם מסתבכים , שווה לגשת לפחח - אני בזבזתי הרבה שעות על סיפור שלפחח היה לוקח 5 דקות , אבל אם אתם מתעקשים...

• תוכן חדש...