Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאכתוב כאן הוא דעתי האישית ומניסיוני כאחד שלצערו לא בקשר טוב עם הוריו בגלל החלטות שקיבלתי (לא קשור לדת) ולא התקבלו ע"י ההורים בזמנו. כיום אני בעל ואב לשני בנים מקסימים ואינני מצטער לרגע על ההחלטות. פשוט בזמנו אחי יכל לעשות את מה שאתה אמור לעשות כאח וייתכן והיום הנתק לא היה קיים.

אתה כאחיו אמור להיות מעין מתווך בינו להורים. חובתך לנסות לגשר על הפערים, להרגיע את ההורים ולמתן אותם לקבלו כמו שהוא. הוא בן אדם מבוגר, נשוי. לא תמיד אתם יודעים את הסיבות שהובילו אותו לאן שהובילו והוא גם לא חייב להסביר אותן. יש סיבה לכך שלא ידעתם על עזיבת העבודה. הוא לא סומך עליכם שתבינו אותו.

בגלל שמדובר במשפחה ואם ברצונכם להישאר להיות משפחה מאוחדת, אתה כאחיו משמש כמגשר בינו להוריך. יבוא זמן ותבין עד כמה הישארותך ניטרלי בנושא והקפדה על מיתון היצרים של שני הצדדים יועילו בעתיד לשימור המשפחה.

בהצלחה.

Veni Vidi Vici

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני, כחוזר בתשובה, יכול לתת את השקל וחצי שלי.

כשאנחנו חוזרים בתשובה, אנחנו משתדלים לא לעשות את זה בריש גלי. אנחנו רוצים לעשות את זה בצורה מאוד שקטה ורגועה. גם אני, כשחזרתי בתשובה, קצת אחרי הצבא, התחתנתי ואני בונה את ביתי בשתי ידי.

אני מציע, כי בשלב הזה לא לדבר עם האח יותר מדי על התהליך הקשה והמפרך הזה. אם זו החלטתו, תנו לו לעבור את התהליך ולהתמקם במקום הטוב לו.

אל תשכחו שהוא ואשתו זוג טרי שצריכים להקים את ביתם ללא לחצים חיצוניים והערמת קשיים. לכן, תנו להם את המרווח שלהם ותתנו להם לפתוח ולשתף.

להיכנס לישיבה זה לא סוף העולם!אם טוב לו ונוח לו ונחמד לו ונעים לו, אז למה לא? הרי ביני"שים מקבלים קצבה כלשהי, ואם אשתו עובדת אז מה טוב.

אתם רוצים לדבר על זה? תשאלו אם הוא מוכן. לא להלחיץ ולא לאבד את הצפון, כי הוא לא מת. בסה"כ הוא מתחבר לשורשיו היהודיים!

בשם כל הקדושים בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.

כן, תמליץ לו להפוך לפרזיט אוכל חינם, לחיות על חשבון המדינה, לחיות על חשבון אותם אנשים שאני נמנה עימם שעובדים ימים כלילות מסביב לשעון בכדי להגיע להיכן שהוא אבל המדינה לוקחת מאיתנו ונותנת לפרזיטים. עוד מעט הם גם יביאו לעולם ילדים שהם לא יכולים לממן באותה אמתלה מטופשת ש"כל תינוק מביא איתו פרנסה".

היום שמעתי דבר מפגר חדש. רוצים לקדם חוק שבו חרדים יקבלו עדיפות בקבלת משרות ממשלתיות על פני חיילים משוחררים.

לאן המדינה העלובה הזאת מתדרדרת?

מיום ליום אני מבין עד כמה בנצי צדק שעבר מכאן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חבל שתאבדו את הקשר עם אחיך, בגלל הדעות הקדומות של הורייך על אנשים כמותו, הוא חושש לעדכן אותם.

חשוב שתסבירו לו שאתם מקבלים את המצב כמו שהוא, ושאתם בצד שלו ולא נגדו.

אם אחיך החליט ללמוד בישיבה במקום לעבוד, זה החלטה שלו, הוא אדם בוגר.

אם אשתו תומכת במצב, אין סיבה שההורים והמשפחה הקרובה לא תתמוך.

אומר זאת שוב, תתנו לו להרגיש שאתם תומכים בו ושיש לו על מי לסמוך, ולא לחשוש לעדכן אתכם ולשתף אתכם.

זה בדיוק כמו אדם שהוריו נגעלים/שונאים/מגנים הומואים/לסביות והילד/ה שלהם שיושב לידם בסלון הוא כזה, איך תצפה ממנו לספר להם בבוא העת?

פורסם (נערך)

כן, תמליץ לו להפוך לפרזיט אוכל חינם, לחיות על חשבון המדינה, לחיות על חשבון אותם אנשים שאני נמנה עימם שעובדים ימים כלילות מסביב לשעון בכדי להגיע להיכן שהוא אבל המדינה לוקחת מאיתנו ונותנת לפרזיטים. עוד מעט הם גם יביאו לעולם ילדים שהם לא יכולים לממן באותה אמתלה מטופשת ש"כל תינוק מביא איתו פרנסה".

היום שמעתי דבר מפגר חדש. רוצים לקדם חוק שבו חרדים יקבלו עדיפות בקבלת משרות ממשלתיות על פני חיילים משוחררים.

זאת לא אג'נדה חברתית אלא המלצות למקרה פרטי של משפחה, אשר לא רוצה נתק עם הבן\האח.

אם במקום לתמוך בו יישמע הטקסט שרשמת, זאת תהיה השיחה האחרונה ביניהם.

לא כולם מוכנים להקריב קשר עם קרוב משפחה (ובהמשך עם נכדים ) בשם עיקרונות, אפילו הכי צודקים (לדעתם).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני סקרן איה דרישות נוספות יעלה האח כלפי משפחתו. והן יגיעו. כשרות, שמירת שבת וגם כספים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממה שזכור לי מהשרשור הקודם, כשרות התחילו לשמור כבר אז .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עדכון מהדקות האחרונות , האח התקשר והודיע שאתמול בערב הוא שיקר והוא באמת עזב את העבודה למען הישיבה , לאישתו יש מכון קוסמטיקה ומזה הם יתפרנסו , מבחינת המשפחה שלי זה מטורף לגמרי מכיוון שמאז ומתמיד לא יכולנו לסבול את אלה שחיים על חשבון משלמי המסים ולומדים תורה במקום לעבוד.

יש לו שכר דירה לשלם , הוצאות על הרכב , קניות לבית ואני לא יודע איך יוכלו להסתדר עם משכורת של גג 7k .מהכנסה חודשית של 16 הם ירדו ל7 , לא יכולים לשים בצד וגם אם יחזור בשאלה ימצא את עצמו מחפש עבודה בגיל מבוגר יותר ללא השכלה ובפער גדול מהסביבה שלו מה שיגרום לתסכול רב.

ההורים לא ידעו מה לעשות שיבוא לבקש תמיכה כספית.

תשמע חבר, אם כל הצער שבדבר , הוא ילד גדול.

אם הוא חושב שהוא יכול להסתדר מהכנסה כזו, שיהיה לו בכיף.

אל תשכח גם שבמגזר הזה הם מתקמבנים יפה מאד, ככה שיש מצב שהוא באמת יכול להסתדר.

אין לך מה לדאוג על בישבילו על העתיד שלו, הוא בחר לחיות בלייפסטייל מסויים, ולא יעזור לך מה שאתה או הוריך תעשו.

חשוב מאד שתבהיר להורים שלך שאין להם על מה להתייסר , אדם עושה את הבחירות שלו, אתה לא יכול להחליט בישבילו מה נכון או לא.

ואם כל הכבוד כולה מדובר על אדם שמתקרב לדת, לא הצטרף לדעאש.

כמו שאמרו לפני, במקום להלחץ ולחשוב על "מה יקרה אם הוא פתאום יחליט לצאת מזה",

(גישה שתגרום רק לעוד התרחקות מצדו).

תיהיו שמחים שהוא עדיין שפוי מספיק כדי להמשיך לדבר איתכם, ולא חתך אותכם מחייו בגלל שאין לכם חבר דימיוני.

תנצלו את זה לטובה, ואל "תתאבלו" , כי הוא לא מת חס ושלום, רק חזר בתשובה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אתה נודניק. פשוט נודניק.

יש לך תמה אחת שחוזרת וחוזרת בכל פוסט, קשור מאוד, קצת או בכלל לא.

שחרר קצת, הבנו מה אתה חושב.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

ואם כל הכבוד כולה מדובר על אדם שמתקרב לדת, לא הצטרף לדעאש.

גם זה התקרבות לדת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה רק אומר שאתה ישן כל היום. "לילות כימים"

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני באמת לא מבין מה אתם נכנסים לו לכיס.

בן אדם מבוגר, החליט שהוא עושה א' ומתפרנס משקר כלשהו. הוא מבקש ממכם כסף ? הוא מכריח אותכם לנסוע איתו לאומן ? לא.

תנו לו לנהל את החיים שלו בלי שאתם נכנסים לו לקישקעס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...