Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי קפץ לביקור בבית , התנצל אמר שהוא לא יכל לישון באותו הלילה שהוא שיקר, הוא טען שלא הרגיש בנוח לחשוף את זה שהפסיק לעבוד כי ידע שיגיע גשם של ביקורות (כמו שחברי פורום רבים רשמו בשרשור הזה) השיחה נגמרה באווירה טובה והוא אמר שהוא מודע למצב הכלכלי שבו הוא נמצא עכשיו והמצב מאפשר להם לחיות כמו שצריך ואם יהיה מצב ויהיה ילד אמר כי הוא "לא מפחד לעבוד" ויחזור לעבוד. מעניין , כרגע הם חיים ממשכורת של בערך 6.5K גג 7 ויש להם שכר דירה לשלם רכב קניות ועוד הוצאות , אבל אם טוב לו והשיחה נגמרה באווירה חיובית ואפילו סתלבט קטן של אמא שלי (כמה שאמרנו לך ללמוד בבית ספר ולא רצית בסוף חזרת ללמוד ).

לא יהיה ילד, יהיו ילדים. ככל שהזמן עובר והשטיפת מוח שלו תהפוך לבלתי הפיכה כך גם ההיגון שלו יהפך למעוות ועקום.

הוא ימשיך להתבטל והבאת ילדים לעולם לא יחזירו אותו לשוק העבודה. הרי ידוע זה כבר ש"כל תינוק מביא איתו את הפרנסה".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איציק 170, יפה, אז הוא הוציא תואר מהנדס לפני שהוא נפל לתהום ולשחור של הדת. אם זה היה ההיפך סיכויו או הרצון שלו ללמוד הנדסה היו קלושים.

עכשיו שהמששלה הנוכחית התקפלה עם הזנב בין הרגליים וביטלה את כל מה שהמששלה הקודמת קבעה לגבי חוק לימוד לימודי ליבה במוסדות דתיים אז מצבם בכלל טוב.

מה עשו לך בחיים שאתה מבטל דת שלמה בהרף עין ובז לה בצורה כה עוינת ?

באותה הזדמנות אשמח לדעת מה הקשר בין השירשור לממשלה.

פות"ש,

מבין לליבך לגבי המצב. אורח חיים דתי הוא שונה לחלוטין מהחילוני. עדיף שתדבר עם אחיך על העתיד, במקום על העבר, ותבהיר לו שהוא אינו גדל בסביבה חרדית לכן יש לו הבנה (כלשהי) בתשלומים וניהול כספים. לכן תמליץ לו שיעזור לאישתו כי הוא זו שככל הנראה תעמוד בנטל הכלכלי, והוא צריך להיות שם לצידה. שיבין שיש לו חובות אפילו שהוא הולך ללמוד בישיבה, והכל למען מטרה נעלה כמו שלום בית.

מבחינתכם, תכשירו את הבית. 2 כיורים, נטילת ידיים, תבדקו כשרות מזוזות, תשימו ברכת המזון. בית כשר מגדיל את הסיכויים לביקורים שלו.

בהצלחה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
מבחינתכם, תכשירו את הבית. 2 כיורים, נטילת ידיים, תבדקו כשרות מזוזות, תשימו ברכת המזון. בית כשר מגדיל את הסיכויים לביקורים שלו.

או, תודה.

זו בדיוק הגישה שסיקרנה אותי כמה הודעות לפני כן.

האח בוחר לשנות את אורח חייו - אבל המשפחה צריכה לשנות את אורח חייה בצורה דרסטית בשביל שהוא יואיל בטובו לבקר.

אני לא מצליח להבין אנשים.

הרי אם אחיו היה בוחר להיות צייד פוקמונים מקצועי אף אחד לא היה אומר שאמא שלו צריכה להתחפש לצ'אריזרד, אבל אם הוא מחליט להיות חרדי אז צריך לקנפג מחדש את המטבח ולהתקין כל מיני שיט פגאני בבית? דהפאק?

>.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כיורים כפולים =» שיט פגאני?

מממ... פגאני מתקדם, זה.

מעניין שההצעה המאוד לא מוצלחת הזאת

דומה לשאר ההצעות הלא מוצלחות מהצד השני -

ניסיון לבצע מניפולציה על האח שיישאר.

הילד גדול. ירצה לבקר? יבקר. לא ירצה? לא יעזור כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין סיבה לשנות את אורח החיים של המשפחה בשביל מישהו שמחליט לשנות את החיים שלו.

אם מישהו למשל במשפחה יוצא מהארון, ההורים לא ישימו פוסטרים של פרדי מרקורי וברברה סטרייסנד בשביל לרצות אותו.

(וזה שנטיה מינית זו לא החלטה אלא משהו מולד. לחזור בתשובה מצד שני זו כן החלטה).

פורסם

הרנזה, אני התייחסתי לתליית ברכות וכו'

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מה עשו לך בחיים שאתה מבטל דת שלמה בהרף עין ובז לה בצורה כה עוינת ?

באותה הזדמנות אשמח לדעת מה הקשר בין השירשור לממשלה.

בהצלחה

הייתי בתוך החרא הזה. צרכתי את סם האופיום שנקרא דת ואמונה. זה היה גדול מהחיים. אבל כמו כל סם, בשלב מוקדם או מאוחר ההשפעה מתחילה לדעוך. יש כאלה שמפסיקים עם זה ויש כאלה שהופכים לנרקומנים לכל החיים. דת ושכל או היגיון הם שני דברים שונים לחלוטין. אם אדם שכיביכול בריא בנפשו מסביר מוות בטרם עת של ילד קטן שלא עשה רע לאף אחד כתוצאה של נשמה של רשע שהתגלגלה לעולם בכדי לעבור תיקון ומותו של הילד זהו סוף התיקון אז אתה יודע שמשהו דפוק מהיסוד.

מה הקשר למעלה? כמה חרדים הארד קור אתה מכיר שלמדו וסיימו לימודי הנדסה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מציין מראש שיש הרבה בקרבתי שהם מסורתיים, שומרים, חוזרים בתשובה .

לא ראיתי אף אחד מהם חוזר בתשובה כשטוב לו.

מה שכן ראיתי-

לכל מצב יש להם משפט מתחכם מהספר הקדוש .

שכן שצועק עליך? הקם להורגך....

קמת מאוחר ואיחרת לעבודה? הכל משמיים .

המנהל רוצה לדעת מה הסיבה לכשל? רודף לשון הרע .

בגדול? לא כולם, ולא הרוב אבל חלק נכבד מאילו שיצא לי להכיר.

מצד שני- יש מנהל שירות בחברה שאני עובד בה, שגם יוצא באמצע תפילה ונוסע ללקוח .

כשאתה שואל אותו למה הוא עונה "אין לחם אין תורה" .

על פוליטיקה ודת- אין ויכוח שנגמר טוב .

פורסם

מבקש ממך לא לדבר ככה על אח שלי , ״היגיון מעוות ועקום״ , אני תומך בו במאה אחוז בדרך שהוא בחר , הוא אמר כי הוא יבקר לפחות פעם בשבוע ואנחנו לא צריכים לשנות דבר אחד בחיים שלנו וגם אם יבוא לשבת אין צורך להכשיר את הבית הוא יאכל בחד פעמי .

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

זה לא נגמר בחד פעמי - הסירים לא כשרים ואם הם תוצרת חול - לא עברו טבילת כלים, שטיפה לא מופרדת בין בשרי לחלבי.

אבל אם עושים מאמץ, אפשר להגיע למצב שארוחה משפחתית תתקיים בנחת ובקביעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מבקש ממך לא לדבר ככה על אח שלי , ״היגיון מעוות ועקום״ , אני תומך בו במאה אחוז בדרך שהוא בחר , הוא אמר כי הוא יבקר לפחות פעם בשבוע ואנחנו לא צריכים לשנות דבר אחד בחיים שלנו וגם אם יבוא לשבת אין צורך להכשיר את הבית הוא יאכל בחד פעמי .

וואו, איזה תמים אתה.

חכה חכה שהוא יתחזק עוד קצת בישיבות

פורסם (נערך)

אם מישהו למשל במשפחה יוצא מהארון, ההורים לא ישימו פוסטרים של פרדי מרקורי וברברה סטרייסנד בשביל לרצות אותו.

(וזה שנטיה מינית זו לא החלטה אלא משהו מולד. לחזור בתשובה מצד שני זו כן החלטה).

נזכרתי בבחור הזה:

אגב גם יציאה מהארון יש ויש. אומנם נטייה מינית אי אפשר לשנות, אבל יש "לא ברור אם כן או לא/בחיים לא ידעתי שהוא ייצא מהארון" ויש "אלוהים ישמור, תחביאו את הילדים".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתם תצטרכו לבשל לו אוכל כשר, כשרות האוכל נובעת גם מהסירים שבישלו בהם ולא רק בכלים שהוא אוכל מהם. יש בזה המון חוקים והלכות, מי שלמד בבית ספר דתי יודע כמה מורכב העסק. מעבר לזה, כנראה הכשרות הבסיסית שיש לרוב המוצרים שאתם קונים בסופר לא תספיק לו. אולי בשלב הזה כן, אבל בד"כ הרבנים מעודדים את החוזרים בתשובה לצרוך רק בד"צ וכל השטויות האלה. זה בעייתי.

ההורים שלי דתיים אבל לא דוסים. (אני כבר לא, כמו שאתה יכול להבין מהזמן בו נכתבה ההודעה הזו) הם שומרים כשרות בסיסית. חלק מהמשפחה של אמא שלי חזרו בתשובה ונהיו חרדים כבדים, כשהם באים לבקר אותנו צריך לקנות להם אוכל מיוחד עם כשרות מהודרת. להורים שלי זה לא מפריע כי שמירה על הקרבה המשפחתית חשובה להם, אבל אותי זה מעצבן מאד, בעיקר בגלל שהבשר של "עטרה" וכל מותגי הכשרות האלה הוא על הפנים :wink:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...