Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה הייתה שלאטראג' יש הרבה יותר סיכוי להימכר מול הטיפו בגלל הכמות שנמצאת בשוק אפילו אם הם היו עם אותם נתונים של ק"מ ויד.

הטיפו רוב הסיכויים לא תהיה אותו סיפור סינדרלה כמו הבראבו שרק אחריי הפסקת הייצור היא קיבלה שוק.

שים לב שרוב הידיניות ביד 2 של בראבו הם גרסת 90 כ"ס מהסיבה הפשוטה שכאשר מתפרסמת גרסת טורבו היא מוצעת ביד 2 היא נעלמת יחסית מהר לעומת הגרסה האטמוספרית.

הגרסאות הבסיסיות והאטמוספריות של הטיפו יסבלו ממחלת סמל"ת.

יכול להיות שכאשר יגיעו גרסאות טורבו היבואן ישנה פאזה וינסה באמת למכור אותם.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטיפו אינה סובלת מ "מחלת סמל"ת".

היא תומחרה נכון מלכתחילה, וסה"כ היא מכונית סבירה בהחלט.

בעייתה העיקרית נעוצה בשוק שהשתנה; היא נאלצת להתחרות במשפחתיות "אמיתיות" שנמכרות כחדשות עם 0 ק"מ, טעם הקהל השתנה, וכבר לא נוהים אחרי מכוניות סאדן, וברגע שסמל"ת ויתרו במודע על ציי הרכב, הם נשארו קרחים מכאן ומכאן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הם לא באמת ויתרו... רואים די הרבה מהם על הכביש עם לוחית כחולה

נכון לרגע זה רק דאציה לא נותנים הנחות ליסינג ורק הם, השאר נותנים והרבה

עם פיגו 301 נמכרת ביד 01 בפחות מ70,000 שקל איך הטיפו תצליח להימכר ב100,000 שקל?

פורסם

ה301 חריגה, תוצאה ישירה של החלפת הדגם בעקבות מתיחת פנים.

זה לא משהו שיימשך לנצח, מדובר על כמות מוגבלת של רכבים שיש בארץ, ברגע שיעופו - נגמר.

ה1.6 אוט' שהחליפה אותה בוודאי לא תימכר ב68

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בעייתה העיקרית נעוצה בשוק שהשתנה; היא נאלצת להתחרות במשפחתיות "אמיתיות" שנמכרות כחדשות עם 0 ק"מ, טעם הקהל השתנה, וכבר לא נוהים אחרי מכוניות סאדן, וברגע שסמל"ת ויתרו במודע על ציי הרכב, הם נשארו קרחים מכאן ומכאן.

בדיוק.

זה מה שטענתי לגבי השוואתה לקיה פורטה חדשה 0 ק"ם יד 1 ליסינג.

למה כולם כאן מנסים להשוות אותה לאטראגי כל הזמן?

כרגע היא מתומחרת בדיוק כמו הפורטה, וכך בדיוק צריך להתייחס אליה.

גם בתור חדשה, וגם בתור משומשת.

פורסם

אחד ה"מבחנים" היותר פרטאצ'יים שהיו כאן.

אבל אין פלא, אחרי מרחק מדהים של 72 ק"מ באמת קשה להסיק מסקנות, לא כל שכן למשש מאחורי ההגה ולגלות שיש שם עוד כפתורים (מאוד נוחים לשימוש אגב).

לעניינינו ביליתי עם טיפו בסיסית כמה אלפי ק"מ (שזה כמה אלפים פחות 72 יותר ממה שמחבר ה"מבחן" עשה ולדעתי יותר ממה שכל מי שנהג בה מבין משתתפי השרשור) אז אשמח לענות על שאלות הקהל.

בגדול מדובר ברכב בסיסי שמציע גודל של משפחתית מלאה, כולל מרווח פנים ומטען במחיר של קטגוריה אחת למטה.

זה כמובן בא על חשבון דברים אחרים, במקרה של הטיפו, כח. הרכב חלש.

אין לי מושג מה הביקורת על איכות וקרקושים, לא שמעתי ולא אחד כזה בכל אלפי הקילומטרים שביליתי איתה.

בין השאר נסענו לאילת עם רכב עמוס ושלשה ילדים מאחורה שדווחו (להפתעתי המרובה) שיותר מרווח להם שם ממה שהיה באלפא.

תצרוכת הדלק שלה בתוך העיר באמת נראתה לי גבוהה, לא מדדתי אותה באופן פרטני. תצרוכת הדלק הממוצעת שלי לאורך התקופה היתה 1 ל13 כאשר המסלול היומי הסטנדרטי שלי הוא נסיעת פקקים "בין עירונית" בבוקר ובערב ממודיעין לתל אביב וחזרה + מעט נסיעות עירוניות. בנסיעה לאילת הגענו, לפי המחשב, למעל 1 ל17 כולל שתי עצירות של 15-20 דקות עם מנוע ומזגן מופעלים.

האיכות של הרכב הפתיעה אותי לטובה, מערכת השמע מצוינת, תפעול האביזרים השונים מההגה (כשטורחים כמובן לחפש אותם) היה נח ואינטואיטיבי.

לסיכום, רכב משפחתי בסיסי בגודל מלא, שלא מצטיין בכלום למעט מרווח פנים, במחיר של קטגוריה אחת למטה.

פורסם

כולל שתי עצירות של 15-20 דקות עם מנוע ומזגן מופעלים..

באוף-טופיק קטן, תרשה לי להעיר שמדובר בהתנהגות מגעילה ביותר.

בשביל שלך יהיה קריר ונעים כאשר תחזור לאוטו אתה מרעיל את כל מי שבחניון ומזהם את האויר?

לא לעניין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, with all due, מערך השיקולים של אנשים שנוסעים למרחקים עם ילדים שונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא תכעס עליי שאני כלל לא מקבל את הטענה שלך אלא אם היא תבוא מכיוון של "יורש העצר שלי, שהרגע קניתי לו שוקולד, נאות להכנס אך ורק לרכבים מקוררים" ואני יודע שזה לא אתה ולא אמי, אז מה קרה?

ביג פאקינג דיל, הילד יכנס לרכב חם.

פורסם
טעם הקהל השתנה, וכבר לא נוהים אחרי מכוניות סאדן

שיקול הדעת שודרג...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשביל שלך יהיה קריר ונעים כאשר תחזור לאוטו אתה מרעיל את כל מי שבחניון ומזהם את האויר?

לא לעניין!

צודק לחלוטין, זה הציק לי ואני בהחלט לא נוהג ככה אבל כשילד אחד מקיא והשני ישן ברכב זה היה קצת בעייתי.

פורסם
לא תכעס עליי שאני כלל לא מקבל את הטענה שלך אלא אם היא תבוא מכיוון של "יורש העצר שלי, שהרגע קניתי לו שוקולד, נאות להכנס אך ורק לרכבים מקוררים" ואני יודע שזה לא אתה ולא אמי, אז מה קרה?

ביג פאקינג דיל, הילד יכנס לרכב חם.

אני לא אכעס עליך, כי אתה מדבר מנקודת מבט של חוסר ידע וזה ניכר היטב מטון הדיבור (כתיבה). בפועל זה הרבה פחות דרמטי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עמי,

שמח לשמוע (שזה הפריע לך, לא שהילד מקיא).

רומן,

שיקולים של הורות לא גוברים על שיקולים סוציאלים מקובלים חברתית ככה שממש לא מעניין אותי מה השיקולים שלך כהורה.

פורסם

לא לעניין!

אני שמח לשמוע את הדאגה הכנה לסביבה.

סתם לידע כללי - באיזה רכב אדוני מתנייד ביום יום? (אני מניח שהנתון העיקרי בבחירת הרכב היה נתון ה CO2 הממוצע של הרכב) ושאלת אגב נוספת, אני מניח שברכבך הפרטי אתה דואג להפעיל בתצורה תדירה את מערכת ה"עצור וסע" (כולל בימי הקיץ החמים)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
רומן,

שיקולים של הורות לא גוברים על שיקולים סוציאלים מקובלים חברתית ככה שממש לא מעניין אותי מה השיקולים שלך כהורה.

זה בדיוק העניין שבו נכנס איזון למשוואה. הדגשות, למשל, לא גוברות על איזון. במצב דברים רגיל אף אחד (לא מדבר כרגע על נצלני דלק חינם) לא ישאיר רכב מונע לפרק זמן כה ממושך. במצב דברים בו יש ילד חולה, ילד שסובל מהנסיעה, ילד שרק נרדם לאחר פרק זמן של אי-שקט או כל תופעה אחרת, העדיפות תהיה להשאיר את הרכב מונע וממוזג.

אתה עונה כמו שאתה עונה פשוט מחוסר פרספקטיבה, לכן גם הפסקנות. החיים הם לא שחור ולבן.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...