Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מסחרית קטנה

אני רוצה אוטו אמין, זול בדלק ובתחזוקה

אשמח להצעות ב30 אלף

ואשמח גם להצעות ב50 אלף

חשוב לבחור רכב שעלות/תועלת כדאי

לא מתלהב לקנות חדש מהניילון

לא מתלהב לקנות רכב שעבר את ה150 ק״מ

תקציב 30-50k

שאלות

אם פרטי עושה 15-20 ק״מ בשנה

מה הק״מ הממוצע של מסחרית?

אם מנוע של פרטי מתחיל לגמגם אחרי 150-200 אלף ק״מ, איך עובד מנוע של מסחרית?

המסחרית תשמש לעבודה קלה ולמשפחה

פורסם

מה זה עבודה קלה? איזה משקל/נפח אתה מתכוון להעמיס? באיזה תוואי דרך אתה הולך לנסוע?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ק"מ שנתי ממוצע למסחריות ב 3-4 שנים ראשונות - 40-50 אלף ק"מ בשנה, לאחר שהן עוברות ליד שניה ומעלה, קילומטרז' שנתי יורד בדרך כלל לאיזור 25-30 אלף בשנה.

מנוע של רכב פרטי לא מתחיל לגמגם ב 150-200 אלף ק"מ. אצל אף יצרן אין קו מנועים יעודי למסחריות קטנות. משתמשים באותם מנועים בדיוק כמו במכוניות פרטיות של אותו יצרן, בנזין או דיזל בהתאם לדגם.

ראה פה את הסיכום שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?365082-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95-1-6-2009

פורסם

תראה קודם מה אתה מוצא עם פחות מ 150 אלף קילומטרים, בתקציב של 30/50 אלף שקלים ובאיזה מצב ( ברלינגו, קנגו, פרטנר) . במסגרת המגבלות של התקציב והקילומטראז' לא יהיו יותר מדי אופציות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ב 50 אלף אין בעיה למצוא עד 150 אלף ק"מ, אבל בוא תנסה להתמקד:

גודל הרכב (תן דגמים לדוגמא) , סוג מנוע (בנזין או דיזל), סוג תיבת הילוכים, איזה ציוד אתה הולך להוביל (נפח ומשקל).

פורסם

תודה אנסה להתמקד

גודל של פיאט קובו/דובלו

גיר ידני. דרכים עירוני ובין עירוני.

משא קל של ציוד דיגיי

אני לא בקיא במנועים הספק או צילינדרים. לכן לא יודע לומר ומבקש המלצות על דגמים יתרונות וחסרונות שלהם.

מבאס להבין שמנוע מסחרית הוא בעצם מנוע פרייבט

פורסם

הבדל בין מסחרית "של ממש" למכוניות כמו רומסטר, וגם במידה מסויימת C3 פיקאסו הוא במבנה תא המטען.

במסחרית סף ההטענה תמיד יהיה בגובה הדלת (ולא נמוך יותר) ורצפה שטוחה מרפדת בגומי או פלסטיק קשה שלאפשר להחליק עליו דברים כבדים.

דוגמא:

11111.jpg

לגבי המנועים - מה מבאס פה? תקרא את השירשור בלינק שצירפתי, יש שם המון מידיע.

• תוכן חדש...