Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא הייתי ממעריציו וממש לא תפסתי ממנו שחקן ענק.

נכון, גם בליגה הישראלית הוא הצליח בצורה מעוררת כבוד ושבר שיאים אך כאוהד מכבי חיפה התקשיתי לפרגן.

עכשיו הוא עבר לסין בהעברת ענק לקבוצת מרכז טבלה ודרומה ומאז שהגיע שיחק חמישה משחקים (חלקם אפילו לא מלאים) וכבש שבעה שערים ובישל שלושה בינהם גם מול מובילת הטבלה היום.

אז האם באמת מדובר בפנומן?

האם מדובר בשחקן עם הרבה מזל שהכל מסתדר לו?

ראיתי את תקצירי המשחק מסין וזה נראה כאילו הוא עושה ככל העולה על רוחו במגרש כאילו הוא משחק נגד ילדים ולכן עולה השאלה האם כל ההצלחה היא למעשה כי פשוט מדובר בליגה חלשה אפילו יותר מהישראלית?

פורסם (נערך)

לדעתי, שילוב של שני הדברים - גם שחקן עם חוש טוב למיקום הנכון להבקיע, שקט נפשי, תפקוד טוב במצבי לחץ ( דקות אחרונות של המשחק ), לא מוותר עד לשריקת הסיום - בקיצור, כל מה שראינו ממנו במכבי תל אביב נשאר אצלו .

וגם ליגה חלשה. הקבוצה שלו לפני הגעתו היתה ללא עוקץ בהתקפה וללא שחקן שדוחף את כל הקבוצה וגורם לה לשחק ברמה יותר גבוהה .

http://www.haaretz.co.il/sport/world-soccer/.premium-1.3012222

אולי קצת הגזימו בכתבה על חולשת הליגה, אבל בעיקרון יש משהו בזה.

ולא לשכוח מי היה מלך השערים אצלינו בעונה שעברה, למרות ההצבעה התמוהה לגבי השחקן המצטיין ( אני אוהד ב"ש, אבל לא יותר מדי שרוף ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פשוט "יש לו את זה". פעם הבאה שיוצא לכם להיות באצטדיון בזמן שהוא משחק (משחק נבחרת או משהו), תסתכלו עליו בחימום, הבנאדם תמיד עולה ראשון מהחדר הלבשה ונותן 100%, והנחישות על הפנים שלו גם לפני משחק נגד הפועל עכו אומרת הכל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

בארץ ובסין כדורגל פח.

כשניסה להשתלב בפלרמו, לא ממש מאריות הכדורגל האיטלקי, חזר מהר עם הזנב מקופל בין הרגליים.

הלך אחרי הכסף הגדול-זכותו.

אבל מקצועית, זה ממש ראש לשועלים.

סלע

פורסם

כל התשובות נכונות,

שילוב של ליגה די חלשה מזל ולא פחות מכך יכולת גבוהה, כישרון ורעב עצום להישגים.

יש בליגה הסינית לא מעט שחקנים זרים מוכשרים אבל הם לא מגיעים לקצב הכיבושים של זהבי.

כאוהד של מכבי תל אביב מן הסתם אני מאוד אוהב את זהבי, הוא שחקן מאוד מוכשר ולמרות האכזבה שהוא כבר לא צהוב אני מתנחם בכך שעכשיו הוא משחק שעתיים מהבית שלי, בהחלט אלך לראות כמה משחקים שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין מה לעשות, מי שטוב טוב. מגיע לו פירגון מלא, גם אם זו לא הליגה הטובה בעולם. מנטאליות שונה, סביבה זרה, והוא בשלו, נותן בראש.

וחוץ מזה יאלה ביתרררררררררר, עברנו את ניקוסיה (ברגע זה הסגרתי את עצמי, ומעכשיו אני "מסומן" בפורום :-P)

ליאור.

פורסם

יש בליגה הסינית לא מעט שחקנים זרים מוכשרים אבל הם לא מגיעים לקצב הכיבושים של זהבי.

זה כי כל הזרים באים לעשות בטן גב ומשחקים ב40% יכולת והוא בא לתת עבודה.

• תוכן חדש...