Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי את הרכב (מאזדה 3) עם הדיבורית הקבועה לרכב של פלאפון. (מצורף תמונה)

אני רוצה להסיר אותה או להשתמש בחיבורים הקיימים שלה לטובת דיבורית כלשהי לנייד שלי.

א. האם זה אפשרי להשתמש בכבלים של הדיבורית הקבועה לחיבור אחר ואם כן אז איך?

ב. במידה ואין שימוש בכבל של הדיבורית הזאת, איך אני מסיר אותה? האם רק לחתוך את הכבלים?

תודה מראש!

20160711.jpg

פורסם

צריך להיות מתחת לדופן של הקונסולה,המוח של הטלפון עם חיבור מתחים ,מיקרופון וכו'.

שם אתה מנתק

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

קודם כל - אתה אינך חותך שום דבר מחשש לקצר.

עקוב אחרי הכבלים של הדיבורית (אני מקווה מאוד שלא השחילו אותם דרך תא הכפפות או משהו כזה כי אז - יש לפרק חלקית גם את תא הכפפות לפעמים, תלוי בקריזה של המתקין בעת ההתקנה...).

בדיבורית הזו אין "מוח".

כל הכבילה אמורה להיות מרוכזת ומגולגלת בצד שמאל של צד הנוסע קדימה ולמטה - רצוי לפרק מעט את הדיפון הימני של הקונסולה האמצעית תחתונה.

יש מספר חיבורים - שני פלאגים קטנים - רמקול (שאולי הותקו חיצונית ואולי מוחבא ע"י הצמה) + מיקרופון (שאם נמצא - בטח נמצא על סך השמש או בקרבתו בצד הנהג - החוט עובר מלמעלה בתוך חיפוי קורה A ויורד שמאלה באיזור הפיוזים לכוון צד נוסע ***להזהר אם יש שם כרית אוויר***) + פלאג אחד לפחות שמתברג - אנטנה (או שתיים - תלוי איזה סוג מכשיר ומה חיברו) + מחבר עם 6 פינים, מלבני, גדול מהשאר - נתק אותו מהפלאג של המכשיר (ויש לך הכנה של מתח/חשמל לדיבורית אחרת). את יתרת החוט - דחוף פנימה.

אם אין לך חוש טכני - בהתקנת דיבורית חדשה - יפרקו את הישנה.

(לגבי פירוק הפלאח - אם אתה צריך אותו - השאר אותו - יכול לשמש גם אולי מחזיק לסמארקפון נייד. אם רוצה לפרק - {איני זוכר איך זה במאזדה 3} - או ברגים "נסתרים" שמכוסים ע"י מכסה תא כפפות או שצריך לפרק מעט את הקונסולה האמצעית עליונה - להזהר !)

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה על המענה,

לא הבנתי בדיוק מה לעשות,

אני יודע איפה כל הפלאגים מגיעים ואיפה החוטים, עכשיו מה? לנתק מאיפה?

זה מחובר לתוך הטלפון הקבוע של הדיבורית

אתה ממליץ לנתק לגמרי או להשתמש בזה לדיבורית אחר? (אם זה מסובך מידי אז אני מעדיף לנתק לגמרי)

הפלאח שנשאר הוא טוב לי אני מתקין עליו מעמד לסלולר

תודה!

פורסם

חיווט מתאים לכל מכשיר ספירט (סלקום או אורנג)

למעט יציאת אנטנה שניתנת להחלפה בקלות

פותח השרשור אם ברצונך להחליף מכשיר עבודה פשוטה מאוד

בהצלחה

פורסם

אוקי, אם זה מתאים רק לדיבוריות ישנות כמו ספיריט אני מעדיף להעיף הכל.

אלך אחרי כל החוטים לאן שהם מובילים ונזרוק הכל.

רציתי להיות בטוח שאין עניין חשמלי בכל הסיפור שיעשה לי בעיות אחר כך

• תוכן חדש...