Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני- תקציב 50-80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני רוצה לקנות רכב, מחפש בעיקר סופר מיני. האופציות שעלו עד עכשיו:

1. suzuki sx4 שנים 2012-2013- אמור לעלות באיזור ה-55 עד 60 אלף. רכב מאוד אמין, אני יודע שזה לא בדיוק סופר מיני אבל זה עונה לי על הצרכים. הבעיתיות היא שהפסיקו לשווק את הרכב בגרסא של השנה הזו (שיווק אחרון היה ב-2013). האם זה לא בעייתי עם החוק הזה של ה-7 שנים שחייב למכור חלפים לאחר גרסא מסוימת, כלומר ב-2020 לא חייבים לייצר חלקים לרכב הזה.

2. סיאט איביזה חדשה, כלומר 83 אלף. נשמע לי עסק מאוד משתלם, אבל הבעיותיות היא צמפיון, הבנתי שהם על הפנים מבחינת שירות.

3. חשבתי על מאזדה 2 החדשה יד שנייה, אבל זה גם באיזור ה-95 אלף, כלומר עדיף להביא כבר סיאט חדשה ממה שהבנתי.

אשמח לשמוע את המלצתכם.

פורסם

יש לך מאזדה 2 דינמיק חדשה ב93 ב0 ק"מ.

הסיאט במחיר בו היא מוצעת דיי משתלמת , הכי קרובה אליה זו ה208 רק שהיא נופלת ממנה באבזור.

כמה זמן אתה רוצה להחזיק את הרכב?

פורסם

הייתי בודק גם את הדאציה סטוופטי ב 76,החיסרון שיכול להיות הוא הגיר הרובוטי.

הרכב עצמו מרווח מהאיביזה ומושב אחורי נוח יותר אך הרכב חלש יותר,מנגג הוא גבוה יותר ונותן תחושה של קרוסאובר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך מאזדה 2 דינמיק חדשה ב93 ב0 ק"מ.

הסיאט במחיר בו היא מוצעת דיי משתלמת , הכי קרובה אליה זו ה208 רק שהיא נופלת ממנה באבזור.

כמה זמן אתה רוצה להחזיק את הרכב?

93 זה יחסית יקר בשבילי.

אני מעוניין להחזיק את הרכב באיזור 4-5 שנים.

פורסם
הייתי בודק גם את הדאציה סטוופטי ב 76,החיסרון שיכול להיות הוא הגיר הרובוטי.

הרכב עצמו מרווח מהאיביזה ומושב אחורי נוח יותר אך הרכב חלש יותר,מנגג הוא גבוה יותר ונותן תחושה של קרוסאובר.

אני מנסה להתרחק מקרסו הייבאונית.

מה דעתכם על ה-SX4 כיד שנייה?

פורסם

לדעתי סוזוקי sx4 אופציה טובה בתור יד 2.

תראה האם אתה אוהב לשבת קצת גבוה, המושב נוח לך וקורה A לא מפריעה לשדה הראייה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...