Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פי'גו 3008 או רנו פלואנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין פיג'ו 3008 2010 מקרוב משפחה.

הרכב עבר החלפת מנוע אחרי 70000 ק"מ, וכרגע יש לו 60000 ק"מ עם המנוע החדש.

הוא מתוחזק מדהים ומאז החלפת המנוע לא היו לו תקלות כלל.

מחיר 45000 ש"ח.

אופציה שניה היא פלואנס דיזל 2012 מליסינג עם 85000 ק"מ, על פניו הבדיקה של הרכב נראית טובה (אין שום דבר משמעותי).

מחיר 65000 ש"ח.

שני הרכבים עונים על הדרישות שלי, ההתלבטות היא בין שנתון נמוך ומוניטין בעייתי, אך עם זאת באה מבית טוב, תחזוקה טובה ואיכות נסיעה טובה.

לבין שנתון גבוה יותר, צריכת דלק טובה יותר אך עבר לא ידוע אך מוניטין טוב לאמינות.

מה עדיף?

פורסם

לא מכיר את ה3008 אבל את הפלואנס מכיר מצויין.

רכב נוח מאוד, מרווח ואמין למדי, חסכוני מאוד ולדעתי מומלץ מאוד.

ולפי המוניטין שיש ל3008 לא נראה לי שהייתי מתלבט.

פורסם

את האקזמפלר הספציפי של ה3008 אני מכיר, יודע שעבר עבר את מחלות הדגם והוא מגלה אמינות כבר זמן רב.

נוחות הנסיעה בו מצויינת, ו... הוא זול ב20000 ש"ח.

אכן דילמה

פורסם (נערך)

אם יש לך מוסכניק צרפתי שמכיר את הדגם אז בחשש קטן הייתי בוחר ב 3008. יותר מהנה ולו בגלל ישיבה מוגבהת. 20K₪ לא הולך ברגל. כל התיקוניים הצפויים לא אמורים לעלות 20K .

מצד שני : אם אתה מחפש ראש שקט,חיסכון ואמינות אז לך לפלואנס.

זאת תחת הנחה שהבדיקה זהה בשניהם.

אתה יודע חלמה החליפו מנוע? מה ימנע את ההחלפה הבאה ?

האם אתה איש של סיכונים וריגושים או איש של לנוח ברוגע ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לא אמרת לנו אם אתה מפחד ממוסכים.

פיג'ו 3008 בדרך כלל נמכרת מתחת למחירון. כ 20-30% מתחתיו.הטרייד של לובינסקי קונה אותה ב %40 מתחת. למרות זאת, הנטייה שלי ללכת על ה 3008 ופשוט להכפיל טיפולים כי הנסועה שלך ממוצעת.רכב פיג'ו בתחזוקה גבוהה יתן תמורה יפה .טיפול כל 15K . זה ישמור על המנוע מצד אחד ויגלה בעיות מבעוד מועד מצד שני. וזה רכב שאין לו עבר ליסינג ואתה יודע בדיוק את ההיסטוריה שלו. שקיפות מלאה. אל תופתע אם תדרש להחליף בעתיד משאבת דלק קידמית או טרמוסטט . זה פגם ידוע אבל לא משבית ולכן שזה לא יגרום למתחים במשפחה. המוסך גם יראה סימנים מוקדמים ועדיין כל אלה יעלו פחות מ 20K . לזכור שהמנוע שותה קצת שמן אז לבדוק מדיד פעם בחודש.

מה שנת הייצור של המנוע המיובא ? האם הוחלף במשומש או חדש מהמחסן ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני לא חושש ממוסך כי הרכב הנ"ל מוכר טוב ואני מכיר את העבר שלו, הוא ספציפית חלה בכל המחלות של ה3008, ולכן לאחר שעבר אותם הוא כבר למעלה משנתיים מגלה אמינות מרשימה.

משאבת דלק הוחלפה כבר.

המנוע החדש הוא 2014, חדש מהחברה.

פורסם

רכב ש-6 שנים עם כל כך הרבה תקלות ומחלות!!!!למה להיכנס לדבר כזה.

היה לי 2רכבים צרפתיים ויומר לזכותם שהם מאוד יציבים בנושא תקלות!!!

תלמד מטעויות של אחרים

פורסם

1. גם הפלואנס צרפתי.

2. ה3008 הספציפי הזה מגלה אמינות מרשימה בשנתיים האחרונות, נכון שהוחלף המנוע (אני רואה בזה יתרון) ומשאבת הדלק. אבל מצד שני אלו שתי התקלות הנפוצות ביותר ברכב והוא כבר מאחוריהם...

פורסם (נערך)

נכון. אלמלא הבעיות בסדרה הראשונה של המנועים (fv5cdt של BMW ) זה בקלות יכל להיות הג'יפון המשתלם והנוח ביותר בחתך שלו. יופי של כסאות , יופי של כח מתפרץ ויופי של עיצוב . בכלל אם נסתכל על מתיחת הפנים שלו שמתקרבת לארצנו אז בכלל...

אחת הבעיות הקשות היא שבארץ היבואן ב 2010 המליץ על מרווח טיפולים של 30K . השמן והמנוע בקושי שרדו את זה וגם BMW התחילו לאט לאט להגביר את הטיפולים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...