Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט רע עם ראש מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לעזאזל אתם שומרים לעצמכם את שמות המוסכים הללו?

תרגישו יותר טוב אם עוד אחרים יכוו שם?

אתם רוצים ללמד אותם לקח? ההזדמנות קיימת פה,

נמאס כבר להיות קרבן לחוסר מקצוענות ולזלול כלפי לקוחות, אם בכל זאת בחרתם להחריש ,

לצנזר את שמות המעורבים ,במקרה של רשלנות פושעת ועם פוטנציאל לקטלנית,ההתבכיינות

והסקת המסקנות ברמת האינטרס האישי בלבד ,רק מראה עד כמה הצרכן הישראלי אולי "לא פראייר"

אבל בהחלט טיפש גדול

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

תתחילו לזמר :2gunfire:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מר הדר-אתה נשמה טובה (טוב, מתלבט לגבי הטובה, אבל מצחיקה בטוח :wink: )

עשיתי חיפוש לגבי דיונים קודמים שלך, ואני כבר 3 שעות יושב עם תחת ורגליים רדומות, אבל הרבה צחוק :wink:

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

שלום.

הרשו לי להציג את עצמי באופן רשמי, שתדעו מי האיש מאחורי הכינוי הדבילי - שמי הוא משיח ואני מנהל מוסך "פעמי משיח ובניו בע"מ - מורשה רנו ניסאן" בתל אביב.

בשבוע שעבר התקשרה אלינו בחורה ואמרה שהיא שולחת לנו טווינגו. כמובן ששמחנו ועלצנו. בחורה עם טווינגו זה פרנסה טובה. כל שבועיים מגיעה אחת היסטרית ומספרת שנדלקה לה נורה והאוטו גימגם ונכבה באמצע שיינקין. אנחנו מרגיעים אותה, נותנים לה נר הרגעה ואיזה שחור חזק, מקלחים אותה ושולחים אותה הביתה בהבטחה שהאוטו בידיים טובות.

מה לעשות. בחורות עם טווינגו בדרך כלל לא מבינות שהנורה של הדלק זה לא סוף העולם, רק סוף המיכל. אז האוטו יושב שבוע על ליפט, ובסוף ממלאים רבע טנק ומשחילים לה חשבונית על פירוק והרכבת זביחטיומטור 2500 ש"ח לא כולל.

אז אתם מבינים שברגע ששמענו שמגיעה טווינגו, שלחתי את הפועלים לקלאב מד. זה הנוהל.

ומה, בלי שום קשר, אחרי חצי יום פתאום מתקשר אלינו איזה אחד עצבן, טוען שהוא עובד במבחן בפסיכולוגיה ויש לו מחר פיאט ושהראש שלו לא בסדר.

בשניה הראשונה נבהלתי. מתקשר בן אדם, ממלמל על הפרעות כפייתיות, תסביכים פרוידיאניים, אישיות סכיזואידית, פוביות נפוצות, וצורח עלינו שהראש שלו לא בסדר ושנפרק לו את הראש!

מה אני צריך בעיות כאלה. סגרתי המוסך והלכתי חולה למסגד.

למחרת מתקשר עוד פעם הבחור. הפעם הוא היה יותר רגוע. הוא סיפר שהוא נסע לבד באוטובוס. נראה לי שבשביל אחד כזה זה הישג לא רע בדרך להשתלבות בחברה. אבל אז הוא התחיל שוב לצרוח שהראש שלו לא בסדר ואמר שהוא יגיע למוסך.

זה כבר הפסיק להיות מצחיק.

הלכתי לשבת מתחת לאיזה טווינגו שעומדת לנו כבר שבוע על הליפט (בעיית רדיאטור) ולחשוב מה אני עושה. לא מפריע לי שיחת צחוקים פעם ביום עם איזה פסיכי. זה עוזר להפיג את הבדידות והשעמום שבלא לעשות כלום כל היום. אבל מה אני צריך אותו אצלי? אלה לפעמים נהיים אלימים.

צילצלתי לאלימלך ואמרתי לו שיביא את הגיסים שלו לשתות קפה. על כל מקרה, שיהיה גב אם יהיו בלגנים. סגרתי את המוסך לאותו יום והלכתי הביתה לחפוף ראש. לא היה רעיון חכם לשבת מתחת לטווינגו, מטפטף לה שמן מהראש מנוע והאגזוז. אני חייב להסתכל שוב ברדיאטור שלה בהזדמנות.

למחרת קניתי כמה קילו קפה ובאתי למוסך. אלימלך והגיסים שלו חיכו כבר. שמתי סיר מים. קפה ל 12 איש זה פרוייקט.

לקראת הצהריים, כמו שחשבתי הגיע אחד מוזר, בלי שערות על הפנים אבל עם קצת קצף בזווית הפה. הגיסים נעמדו בחוץ לראות מה קורה ואני החזקתי ראצ'ט מסיבי ביד על כל מקרה.

זה היה הוא.

הוא ישר התחיל לצעוק למה אנחנו לא מטפלים לו בראש ולנפנף את הידיים בצורה מאיימת.

הרמתי את הראצ'ט כדי לפרק לו את הראש אחת ולתמיד. נמאס לי.

אבל אז הוא נעמד מתחת לטווינגו, הצביע למעלה ומילמל ראש... ראש... לפרק ראש... וקרס על הרצפה מיבב.

הוא הוציא רשיונות והסתבר שהרכב שלו. פעם ראשונה שאני רואה טווינגו אצל בחור. קטע מדהים, לפי מה שהפסיכי מלמל הוא חושב שזה פיאט. בעיות בתפיסת מציאות.

טוב. בנוהל. דחפנו לו נר הרגעה, הכנו לו שחור חזק, קילחנו אותו ושלחנו הביתה - והלכתי להסתכל בטווינגו. במילא נמאס לי לראות אותה על הליפט.

כמו שחשבתי מהתחלה, היה צריך לעשות לה ראש. סיפור של חצי יום, לא כולל הפסקת הרפיה בצהריים.

העפנו את האוטו למחרת והפצתי אזהרה ברשת מורשי רנו ניסאן שיש טווינגו אחת שאינה בבעלות אשה אז שישימו לב כשהם מקבלים עבודה על טווינגו, כי הבעלים טיפוס מוזר עם הפרעות. מקסימום שיגידו לו שפה זה לא מורשה פיאט ושיילך 'חפש.

כל זה רק שתדעו שלסיפור יש גם צד שני.

תודה על הבמה.

פורסם

Ishpuz אתה פשוט ע-נ-ק :crazyeyes (ועכשיו אני גם מבין למה זה הכינוי שלך :-D)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תומר, המסקנה האמיתית מהסיפור היא... אם זוגתך מכירה את המוסך ועובדת איתו...

אז בפעם הבאה תן לה להתעסק עם המוסך, ואתה תתעסק בבחינות שלך!!!

אתה טועה ומטעה.

הוא היה צריך להתעסק עם המוסך ובתמורה לתת לחברה לעשות את הבחינות שלו.

דרך אגב, קראתי את הכל בעיון ואני עדיין חושב שמה שהלך זה הרדיאטור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

משובח...תענוג לקרוא.:lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

וואו, איזה כשרונות מתגלים כאן בפורום.

עמית - אני ממש מתרשם מהכתיבה והעקביות לסיפור של תומר.

אם לאחד המנהלים יהיה זמן, אני חושב שזה רעיון טוב לרכז את כל ההודעות המצחיקות של הפורום (ויש כאלה), ולהדביק אותן ב-אופ טופיק.

צבי.

• תוכן חדש...