Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט רע עם ראש מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כולם מסכימים שזמן שווה כסף ותיקון חוזר עולה כסף עצבים ועוד דברים אז -

למה לא ללכת מראש למוסך רציני גדול ומקצועי...

לשלם קצת יותר - כן, כן, פרמייה על השם ועל ביטוח התיקון....

ואז אתה יודע שלפחות קיבלת תמורה לכספך - וגם אחריות שאם ייתקיים בך חוק מרפי (והוא תמיד מתקיים בך - וגם בי :wink: ) לפחות תזכה בתיקון חוזר באחריות....

כולם מנסים לחסוך כסף - לרוב זה עולה יותר - בסוף....

אני תמיד אומר לאישתי שאנחנו לא מספיק עשירים בשביל לקנות בזול....

נראה לי שזה תופס לגבי הרוב....

אלון

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע יש לי בצפון מוסך אחד שאני מטופל אצלו מאז שקניתי את הרכב.

מוסך של 4 מכונאים קטן אבל העבודות שהם עושים פשוט גדולות! לא הייתה פעם שיצאתי מהם לא מרוצה (נו טוב רק פעם אחת והתיקון הייה על חשבונם) וגם נותנים אחריות.

טיפולים קטנים אני עושה בבית אבל כש זה מגיע לתקלות אז רק אליהם.

פורסם
פעם היה לי חבר, תומר106ראלי .

הבחור היה מבין מכוניות, זקני העיר

מספרים עליו שהוא הוא זה שהקים את תרבות ה XXX106ראלי הכלכך מוכרת ומוכרת (בשני אין דגש ב"כ") .

אם זה היה קורה לו, הוא היה מוריד את הראש ומשייף אותו עם השיניים באמצע דרך השלום .

מאז נעלמו עקבותיו , יש כאן בפורום מישהו בשם תומר הדר שסגנון הכתיבה שלו מעלה בי נשכחות , אבל לא, אין מצב שזה אותו אחד .

1- אל תז** את השכל. אין לך חברים. אני חושב שמכל האנשים כאן בפורום,אף אחד לא יכול לאמר שהוא באמת פגש את "שלומי".אף פעם לא ראו כזה אדם במפגשים או כשהחבר'ה נפגשו (תמיד "שלומי" היה מתקשר ואומר שלא בא לו או שהוא עם חברה שלו,מכין מרק סח'ינה.) נראה לי שאתה סתם דמות שהמנהלים המציאו.

2- והיום הבחור נהיה זקני העיר.התחיל להריח את גיל 30,התחיל לתכנן חתונה,קנה טווינגו...

3-למה ללכלך? התרבות חיה ונושמת. כל פעם שאני רואה ברחוב ראלי נהוגה ע"י ילד חיוור וממושקף,עיניו דומעות מעודף זמן מול המחשב,בולבולו מצומק מחוסר סקס ומבטו אומר "אולי אין לי חיים אבל יש לי אוטו"-אני נזכר בדור שהקמתי ואני מרגיש כמו אבא גאה.

4 עם השיניים? אתה יודע כמה עולה היום תותבות?

5 תומר הדר? חחח... הומו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, אחלה כתיבה! (יש לך את זה...)

אבל, למסקנה לא הגעת?

אני כן - בפעם הבאה - אלמרה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני כן - בפעם הבאה - אלמרה!

אולי מהת'רד יוצא שאני פראייר.אבל איך הסקת מזה שאני גם אידיוט?

אלמרה?!?!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אולי מהת'רד יוצא שאני פראייר.אבל איך הסקת מזה שאני גם אידיוט?

אלמרה?!?!

סתם בדיחה ישנה...

כל פעם שחוזרים קטעים מבדחים/פילוסופיים/הגות/אכזבה/וכד' עם מכוניות צרפתיות, נחמד להזכר באלו שמעדיפים חיים "סולידיים"!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני 10 שנים, כשמישהו היה נכנס לסוכנות פיג'ו עם כוונה לקנות 106, ומשום מה היה רוצה רכב בצבע לבן, ולא היתה 106 קיד לבנה, או 106 XR לבנה במלאי, מנהל המכירות היה שולח אליו את הסוכן המלוקק ביותר ברשת, וזה היה מציע לו בחדר הצדדי בלחש שיקנה 106 ראלי, אמנם הרכב דל באבזור, אבל יש 50 כאלו שנתקעו בסטוק ולא נמכרו, ויעשו לו מחיר מיוחד.

אז הגיע תומר, והשאר הסטוריה.

לפני שנה בערך פניתי ליועץ פיננסי עם סכום כסף שיש לי להשקעה.

חשבתי להשקיע בנדל"ן.

היועץ מסר לי מידע פנימי.

תומר הדר נצפה במכון בדיקה כשהוא בודק רנו טווינגו.

קניתי איזה חמישה ששה יחידות.

אם יש לכם שכל -תשקיעו גם. התשואה מובטחת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אכן סרט רע.

קרוב למה שהיה לי עם הטווינגו שלי, אבל בהבדל זעום של כמה מאות שקלים.

בערב של חתונה של חבר מהעבודה (טווינגו + חתונה = מתכון לסרט רע? :shock: ) נסעתי

עם חברתי לשעבר (שתחיה) לאולם (סליחה, גן אירועים. היום כבר אין דבר כזה "אולם").

בדרך לאירוע החל רעש של טחינה (קרוואן משכם) מהמנוע. אחרי שנדלקה ה-נורית, הבנתי שזו

משאבת המים (בייחוד אחרי שהרעש החל כמה ימים לפני כן ואני לא ייחסתי לו חשיבות. אדיוט שכמותי).

אחרי X דקות של המתנה במזג האוויר הקר, המשכתי לאירוע.

הדרך החוצה מהאירוע הייתה כבר על גרר. השסתומים תקתקו מעט ולכן כבר לא רציתי לקחת סיכון.

הנזק: משאבת מים ועבודה (הרבה עבודה). לא פורק שום דבר אחר.

כמה זמן לאחר מכן מכרתי אותה.

שלושה ימים לאחר שמכרתי, מתקשרת אלי המוכרת:

"אמממ, אהלן, זוכר אותי? אני תקועה בדרך לירושלים והאוטו מתחמם"

אני בולע רוק. "אני בעבודה, התקשרת לגרר?"

"כן, רציתי לדעת אם יש משהו שאתה ממליץ עליו"

"אה, לא ממש"

אצלה, כך הבנתי, הנזק היה רדיאטור חדש.

כנראה שהמשאבה החדשה העלתה את כל הקורוזיה והבוצה שישבה בתחתית המצנן וחירבנה

את מערכת הקירור. זו הייתה הטעות שלי שלא ביקשתי פו"ה למצנן וניקוי כל המעברים בלחץ.

לאחר כמעט שלוש שנים, מוסרים לי שהיא מרוצה מהאוטו. No hard feelings.

דניאל

נ.ב.

אני לא כותב מהמחשב שלי, לכן לא אלאה אתכם בעוד תמונות של הטווינגו. :lol: בהזדמנות... :-P

MCS 2008

פורסם
פעם היה לי חבר, תומר106ראלי .

הבחור היה מבין מכוניות, זקני העיר מספרים עליו שהוא הוא זה שהקים את תרבות ה XXX106ראלי הכלכך מוכרת ומוכרת (בשני אין דגש ב"כ") .

אם זה היה קורה לו, הוא היה מוריד את הראש ומשייף אותו עם השיניים באמצע דרך השלום .

מאז נעלמו עקבותיו , יש כאן בפורום מישהו בשם תומר הדר שסגנון הכתיבה שלו מעלה בי נשכחות , אבל לא, אין מצב שזה אותו אחד .

בעברית תקנית זה נקרא משגל נסוג :roll:

פורסם
גם אני מתכנן קניה של ליפט, לא ברור באיזה שלב בדיוק.

יש לי מקום, בחלק ריק במפעל של מכר. ליפט 2 זרועות משומש טוב אמור לעלות כ-2500 דולר.

לאחר מכן צריך לקנות הרבה כלים, קומפרסור רציני לעבודה עם פטיש אויר , ג'ק הידראולי וכו'...

גרשון גם אנחנו קנינו לא מזמן , אם אתה צריך עזרה בקשר לאיפה ? מה ? מי ? מו ?... תפנה אליי בפרטי !

כמובן שהוא לא פנוי בחצי שנה הקרובה אבל אין לי ספק שכאשר האוטו יהיה מוכן , לא יהיה אף אוטו בארץ שמתקרב לרמת השיחזור שלו וגם לא ליופי .

ואם אפשר לשאול מה אתה מתכנן להעלות על הליפט ?

בקשר לתומר , באמת מדהים הסיפור הקצר שכתבת , אני חושב שבהחלט יש לך מה ללמד את עגנון ... וגם אני זוכר איזה בחור בשם תומר106ראלי בהיידפארק גם אז נהניתי לקרוא את ההודעות שלו .

XJR

פורסם

תומר, המסקנה האמיתית מהסיפור היא... אם זוגתך מכירה את המוסך ועובדת איתו...

אז בפעם הבאה תן לה להתעסק עם המוסך, ואתה תתעסק בבחינות שלך!!!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

פשוט בארץ לא יודעים לעבוד, מזלזלים, עצלנים... נמאס כבר..

לי גם היה מקרה עם מוסך מורשה של פיאט בב"ש..

עשיתי טיפול 80000 אלף לאוטו, הכל סבבה עד כה, אמרתי למנהל עבודה שהאנברקס קצת חלק וצריך ממש להרים אותו בכוח כדי שהרכב לא יזוז..

המנהל אמר אין בעיה נמתח את הכבל!

חיכתי, העבודה בוצעה יצאתי מרוצה..

בזמן שאני מסתובב בעיר אני מרגיש כל פעם שאני מתחיל נסיעה האוטו "מתיישב קצת.. כאילו שהאנברקס מורם :?

חוזרים למוסך, אני נכנס למוסך עם הרכב, יוצא ממנו מסתכל אחורה ועשן סמיך יוצא מהגלגלים האחוריים, מדבר עם המנהל עבודה שואל אותו מה זה?

הוא אמור לי אל תידאג אנחנו מייד נסדר את זה, לאחר שעה הוא בא אליי עונה הכל בסדר אתה יכול לנסוע.

חוזרים לערד מב"ש, לקראת צומת שוקת אני נוסע לאט כי יש הרבה תנועה, אני מתחיל לבלום... ו....

הדוושה נופלת לי פנימה :shock::shock: אני לא מבין מה קורה מוריד את הרגל מדוושת הבלם, בולם עם ההילוכים לוחץ שוב על הבלם ואיכשהו האוטו עוצר, אני יוצא מאוטו, הכל מסריח ממשהו שרוף ומטוגן..

מתקשר למוסך ומבקש את המנהל וצועק עליו.. הוא מסביר לי שזה לא יכול להיות דבר כזה.. מתקשר למנהל מוסך.. מאיים בתביעה..

תוך חצי שעה מגיע גרר לוקחים את האוטו למוסך, מחליפים בלמים, את כל הארבע..

טיפול הבאה חינם, פתאום כולם נחמדים וחרוצים..

יותר לא מגיע למוסך הזה בחיים.. פשוט בושה איך שעובדים שם!!!

פורסם

למה לעזאזל אתם שומרים לעצמכם את שמות המוסכים הללו?

תרגישו יותר טוב אם עוד אחרים יכוו שם?

אתם רוצים ללמד אותם לקח? ההזדמנות קיימת פה,

נמאס כבר להיות קרבן לחוסר מקצוענות ולזלול כלפי לקוחות, אם בכל זאת בחרתם להחריש ,

לצנזר את שמות המעורבים ,במקרה של רשלנות פושעת ועם פוטנציאל לקטלנית,ההתבכיינות

והסקת המסקנות ברמת האינטרס האישי בלבד ,רק מראה עד כמה הצרכן הישראלי אולי "לא פראייר"

אבל בהחלט טיפש גדול

.I'm a blocked user

פורסם

א. אתה כותב ממש יפה, בטח אמרו לך.

ב. כושלאמא של המוסך הזה, שיפלו לבור בדיקה מלא בחומצת מצברים.

ג. בפעם הבאה תגיד ויש לי מוסך בשבילך שעוסק בשיפוץ מנועים וראשים מהיום למחרתיים.

ד. גם להם יש פאשלות קטנות, כנראה שאין מוסכניק מושלם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...