Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר למיני קופר 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי . ברשותי מיני קופר מודל 2010. המצבר שלו התרוקן וצריך להחליף אותו. במוסך של ב.מ.וו מסרבים בתוקף לתת לי מחיר בטלפון או לומר לי איזה מצבר אני צריך להשיג, ומבקשים שאגיע לשם ואז אקבל הצעת מחיר.

אני מעוניין להימנע ככל האפשר מהגעה לשם.

האם מישהו יודע איזה סוג מצבר יש ברכב הנ"ל, האם חייב שיהיה של חברה מסויימת, והאם צריך איזשהוא קוד מיוחד (שיש רק למוסך ב.מ.וו) כדי להפעיל את הרכב אחרי החלפת מצבר ?

בנוסף אם מישהו יודע לומר לי מהו מחיר הוגן למצבר כזה , אשמח מאוד .

תודה !

פורסם

תנסה את היוזר של ורטה שמסתובב כאן באתר. בטוח יש להם את הקוד המדוייק למצבר שאתה צריך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

בואו נגלה לכם סוד...יש אפליקציה של varta שמאתרת סוגי מצברים לפי רכב.

כנסו לחנות האפליקציות ותרשמו varta.

יש שתי אפליקציות של ורטה. אחת לסוללות קטנות / ביתיות - אתם צריכים את השניה. זו שלידה יש תמונה של מצבר.

מכאן תזרמו לבד עם פרטי הרכב שלכם.

אנחנו לא מול מחשב ומתנצלים שלא יכולים לתת תשובה מפורטת.

אבל האפליקציה הזו היא נהדרת ושימושית.

יוסי

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

האם מישהו יודע איזה סוג מצבר יש ברכב הנ"ל, האם חייב שיהיה של חברה מסויימת, והאם צריך איזשהוא קוד מיוחד (שיש רק למוסך ב.מ.וו) כדי להפעיל את הרכב אחרי החלפת מצבר ?

איזה הגיון יש במנגנון הגנה כזה?? כל ביקור במוסך לא מורשה יצרן יצטרכו להתחיל להשיג קודים? כל טיפול דרך? כל פעם שמצבר מתפגר סופית?

נשמע לי כמו קשקוש.

אבל... אם אכן קיים מנגנון מוזר שכזה, אין שום בעיה לחבר במקביל עוד מצבר עם שני תנינים עד לסיום ההחלפה, וככה לא ייעלם המתח.

אני ממליץ על התוצרת של ורטא, רוכש רק מצברים של סטארט אפ (שמגיעים מאותו מפעל). סחורה מעולה.

פורסם

תודה לכולכם . סייעתם רבות . קניתי VARTA ועשינו את התתרגיל של חיבור במקביל של עוד מצבר שם שני שתנינים עד לסיום ההחלפה כדי שלא יעלם המתח.

עבד !!

אגב, האפליקציה שהומלצה פה מאוד אינפורמטיבית ועשתה את העבודה כמו שצריך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום ברשותי מיני 2012. מצבר סיים את חייו. המלצה על מקום שיודע איך להחליף עם גיבוי איזה מצבר צריך ,בדקתי באפליקצית ורטא,ומחיר הוגן. תודה תודה

• תוכן חדש...