Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, הטיסה קצת מתעכבת אז אני כותב לי מהנייד בשדה.

אסכם מראש: פח זבל של רכב, גרוטאה מתנייעת, מי שקונה את הזבל הזה ב60 אלף שקל צריך אשפוז בכפייה.

אז ככה, סיטרואן c1, ידנית, חושב שזה מנוע 900 או 1000. רכב 2014 עם 50 אלף קילומטרים.

נשכר דרך באדגט, הגיע נקי, מבריק חיצונית, לא חבוט או הרוס.

נתחיל עם החסרונות, כי הרי למה התכנסנו?

1. מושבים גרועים - אחרי 20 דקות כבר קיבלתי כאב גב.

2. בידוד רעשים לא קיים.

3. מנוע מווברצ ורועד כמו ויברטור, מזעזע! לזוגתי יש ניסאן מיקרה וגם שם זה 3 בוכנות וזה מרגיש פשוט עולם אחר ביחס לגרוטאה הזאת.

4. יציבות בכבישים מהירים לוקה בחסר.

5. חוסר בפתחי מזגן מרכזיים, מי האדיוט שחשב שזה בסדר?

6. הגענו לחלק האומנותי - כוח! כוח ושוב כוח!! הדבר הזה חלש ברמה בטיחותית כבר.

בכבישים המהירים של יוון, מספיקה העליה המתונה הקלה ביותר, כזו שברכב אחר לא חושבים בכלל להתייחס, פה צריך להוריד להילוך רביעי כי בחמישי אפילו על 110 הרכב פשוט מאט דרסטית, גם עם דוושה ברצפה!

השתלבויות בכבישים פשוט קשות, האצה ל100 נמדדת עם לוח שנה.

והדובדבן שבקצפת, עליה אחת לו רק שהוא פיזית לא הצליח לעלות, הרכב פשוט התדרדר אחורה! נשבע שלקח לי ולאישה חצי שעה להתאושש מההלם.

ואני נהג מיומן שמאז ומתמיד נוהג על ידני, כל הרכבים שלי למעט 1 לפני כמה שנים היו ידניים.

רכב סכנת נפשות.

יש עוד חסרונות כמו סטריאו, איכות חומרים מרחב מאוחר, תא מטען שלא קיים ועוד, מאמין שהתמונה הכללית ברורה.

יתרונות:

1. חסכוני מאוד, לא מדדתי אבל תדלקי ב30 יורו אחרי 400++ קילומטרים שכללו עליות הרים וכדומה.

2. קטן, נכנס לחניות בקלות.

שורה סופית שוב - תקנו כ-ל רכב אחר, רק לא את הגרוטאות מיני האלה, חד משמעית גרוטאות. ואני לא אחד שנוהג על מרצדס ביום יום, ואפילו הפגו 205 שנת 94 שהייתה לי הרגישה יותר טוב מהדבר הזה.

עדיף רכב ישן בשנה שנתיים אבל רכב נורמלי.

מצייר על הרגע שלא הוספתי כמה גרושים לרכב נורמלי.

פורסם

הייתה לי חוויה דומה לפני כשנתיים בכרתים - שכרנו טויוטה אייגו (אותו רכב, לוגו אחר),

התחושה הייתה של קארטינג, ולא במובן הטוב של המילה.

אחרי יום החלפנו ליונדאי I10, ההבדל היה מאוד משמעותי - אומנם גם היונדאי קטנה

ולא חזקה, אך נתנה תחושה של רכב ולא של צעצוע.

האייגו אכן התקשתה עם זינוקים בעלייה (ואני נוהג ביומיום ברכב ידני + וותק לא מועט

בנהיגה ברכבים מסחריים ידניים כבדים), כאשר לא פעם נאלצתי להיעזר בבלם היד בכדי

לזנק מחנייה במקביל שהייתה בעלייה/ירידה.

פורסם

נעזרתי בבלם יד כמעט בכל זינוק בעליה, אלא אם הוא היה עדין ביותר. זה כבר נהפך להרגל ביומיים האחרונים.

באמת שלהשים 60 אלף בממוצע על "רכב" כזה זה פשוט לזרוק כסף לפח.

פורסם
אתה בטוח שהרכב שנהגת בו היה תקין?

שום דבר לא בטוח, אני לא נכנסתי לבדיקה במוסך. אבל מהנסיון שלי עם רכבים הוא הרגיש תקין לחלוטין, פשוט מזעזע.

מחזק את הרגשתי זה המגיב למעלה שאומר שגם הוא סבל מהדבר הזה

פורסם

אין סיכוי שרכב מודרני תקין לא מצליח לזנק בעלייה. אני מהמר על צילנדר שלא יורה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תנסה, תשכור אחת ותחזור עם רשמים.

באזורים הקשים ביוון, הרים ועליות חדות הוא לא עולה, ואני חוזר ומדגיש שבעליה אחת קשה הוא פיזית התדרדר למטה כמה מטרים לא קצרים.

430 קילומטר בערך של נהיגה באזורים הרריים פשוט גרמו לי לתעב את הפחית הזאת, צריך לנהוג בהילוך 2 על 70 כדי לקבל קצב התקדמות סביר בלבד

פורסם

אל תגזים, אני לא אלך לשלם כסף בשביל לעשות לך ביקורת. מהתיאור שלך של רמת הוויברוץ והשאר, נשמע כמו רכב לא תקין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה בטוח שהרכב שנהגת בו היה תקין?

לשאלתך falou, למרות שכניראה לא הייתה מכוונת אלי - באותה עת חשבתי שמדובר ברכב לא תקין,

לכן התעקשתי להחליפו בסוף אותו יום.

ביום שארגנו לובינסקי לפני כחודש, הזדמן לי לנהוג ב C1 הידנית, התחושה הייתה דומה.

הרכב יכול לתפקד יחסית בסדר בטורים גבוהים, אך אני בספק אם נהיגה כזאת בריאה לרכב

וגם האם בסופה צריכת הדלק תהיה טובה (יחסית לסגמנט).

* אציין גם שאני זוכר שעלו תגובות מצד כמה חברי פורום בסוף אותו מפגש (בשרשור של המפגש)

שהעלו תהיות האם אותו C1 ידנית הייתה תקינה.

האם זה צירוף מקרים של רכבים תקולים? אולי.

פורסם

בקשר לויברוץ גם חשדתי, ואתה צודק, לא רשמתי לפני. כבר בהנעה היה נראה לי מוזר וביקשתי מהנציג לחזור ולבדוק, הוא אמר שככה הרכב ואפילו הניע אחד צמוד כדי להשוות. ברצינות שזה פשוט ככה, גם אני לא האמנתי, במיוחד שיש לי 3 בוכנות בבית.

אולי התושבות לא היו במצב טוב, למרות שכמה בלאי כבר יכול להיות ברכב בשנתון ונסועה כזו

פורסם

באירוע של סיטרואן היו 2 c1 , מאובזרת ולא מאובזרת, נהגתי על המאובזרת והבנתי אחר כך שבלא מאובזרת יש משהו עם הגיר.

לוודא רק שפותש מתכוון לc1 הקודמת.

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו מהכתוב הוא קלאץ' גמור ומחליק.

יש לאחותי את הרכב הנ"ל ולמרות שאני סולד ממנו הוא עולה עליות קשות(לאט,אבל עולה)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מסכים איתך עם הכול חוץ מזה שהרכבים האלה אמנם חלשים אבל לא גרוטאות מטורפות.

אבל כן, מי שקונה את הרכבים האלה זה מי שבאמת לא אכפת לו על מה לנהוג/נוהג ממש מעט ומאוד רגוע. וחייב רכב חדש.

בשאר הבחינות, זה באמת גובל במזוכיזם.

פורסם

אם הידני הרגישה חלשה וכמו צעצוע אז הרובוטי בכלל מזעזע, רועד בטירוף ויברציות בכל מקום אין שום הרגשת ביטחון עם הרכב הזה.

שכרתי לפני שנה ביוון ניסן נוט ידנית עם קלאץ׳ גמור ומזגן שעבד על מהירות 4 בלבד והיא הרגישה די טוב יחסית והתגברה על כל העליות הקשות ביוון.

• תוכן חדש...