Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"רוסיה מסריחה״

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוסיה או לא, מי שנכנס לריאליטי בתור אובייקט - בעיה שלו ואחריות שלו. את הקשקושים בסגנון "לא ידעה על מה חתמה" אני משאיר לשלב הגן, שבו עוד לא מתמחים בקרוא וכתוב. יש ריאליטי גם בערוצים הרוסיים, כולם יודעים מה זה.

אנשים מבוגרים, בחיאת. לצערנו זה לא תואם ביחס ישר למושג "בוגרים".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
falou - אני לא מתייחס למה שנאמר בכתב התביעה, אני מתייחס להיכרותי עם סוג כזה של אנשים. גם אם לא זה היה מוזכר בכתבה, הייתי אומר את אותו הדבר. מכיר אנשים רוסים מבוגרים שלא יכולים לקרוא מכתבים שמגיעים אליהם מביטוח לאומי, אז בטח שלא לקרוא חוזה של חברת הפקות כלשהי.

הזלזול שנגזר מדבריך ממש לא לטעמי, להניח שכולם דבילים מנותקים, שלא מבינים מה קורה סביבם.

אני מכיר עולים מרוסיה, גם מבוגרים, שמסתדרים בארץ מצויין. וגם שלא.

אני לא אומר שאני יודע מה קרה, אבל אתה לא יכול לגזור דין לפי כתב תביעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מי שנכנס לריאליטי בתור אובייקט - בעיה שלו ואחריות שלו

אתה צודק, אבל מכאן לגנאי מילולי ברור ("זבל/רוסיה מסריחה") יש וואחד gap.

אפשר לנהל ריאליטי בלי לרדת לרמות האלו, ואם זה כבר קרה - בשביל זה קיימת עריכה ; לא מדובר בתוכנית בשידור חוי.

פורסם

לתומי חשבתי שכל מטרת הריאליטי היא בדיוק להגיע לרמות האלה. מישהו מכיר ריאליטי שבו לא מראים יצורים שעולבים זה בזה בשלל כינויים? זה הז'אנר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בשביל זה קיימת עריכה ; לא מדובר בתוכנית בשידור חוי.

כן, חותכים את הקטעים המתונים והמשעממים, ומשאירים את כל הריבים/קללות/מכות כדי להעלות את הרייטינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תוכניות ריאליטי הן קרבות הגלדיאטורים של הדור שלנו. לחם ושעשועים.

ההבדל הוא שהגלדיאטורים יכולים לתבוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מי שרוצה לראות מה קורה "מאחורי הקלעים" של ריאליטי חייב לצפות בסדרה UNREAL.

למרות שהיא מתוסרטת אני מניח שהיא כן קולטת את הלך הרוח של סדרות ריאליטי.

בדיוק מה שכתבתם פה מופיע שם.

רק הערה לפרוטוקול:

התוכניות "הריאליטי" היחידות שאני רואה זה תוכניות של דיסקברי על מכוניות שכנראה שכמות הבולשיט שם פחותה מראש. (אבל גם שם יש קצת).

קצת בילפתי במשפט קודם, אם במקרה אני מול טלויזיה ויש סדרה על ניתוחים פלסטיים שנדפקו, אני גם אצפה :)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הפרק הזה הוא א'ב' במדיה להמונים

התגובה של קשת נבונה ביותר

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לתומי חשבתי שכל מטרת הריאליטי היא בדיוק להגיע לרמות האלה. מישהו מכיר ריאליטי שבו לא מראים יצורים שעולבים זה בזה בשלל כינויים? זה הז'אנר...

כן, יש את התכנית עם הרופאים בערוץ 2 שקצת ראיתי, אבל הפכו את זה לדרמטי וקיצ'י מדי. טו מאצ' פור מי. אין שם קללות ומכות. הדרמה בעיקר קיצ'ית (אני לא רואה את הילדים, אני אוהב את הפציינטים, אני אישה יפה שמתמודדת עם זה).

התכנית בערוץ 10 יותר טובה. נצמדו לכבאי, שוטרת, רופא ואחות. שם זה ממש מעניין ונחמד לראות שגרת חיים של אנשים שתמיד חשבת על תפקידם, אבל פעם לא ידעת איך זה באמת. די אהבתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, התוכנית שאתה מדבר עליה היא ריאלטי במיטבו

מציגים את הדמויות כגיבורים שמחרפים את חייהם על בסיס יום יומי. דאחיל ראבאק זה לא דומה לכך במציאות

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הוא שאל על קללות וכינויים לא על עריכה. הבאתי דוגמה לתכנית ריאליטי שאין בה את זה.

אגב לא ממש התרשמתי שהם מסכנים את חייהם בכל יום, ולא ראיתי איך הייתי אמור להתרשם מזה. ממש לא כך הציגו אותן.

באתי בראש פתוח, היו דברים שאהבתי והיו שפחות, אבל זה מה יש. סה"כ תכנית לא רעה בכלל.

יש בה דרמה מסוג אחר, לעתים מאולצת, אבל לא מהסוג שהאנס ציין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל, ידידי. צהוב מביא רייטינג.

פורסם

אני שומע דברים כאלו על בסיס יומי, כל ענייני ה"רוסי / אתיופי / מרוקאי / אשכנזי". בהחלט לא חסר כאן בבונים ופרימיטיבים זה פשוט דוחה.

זכור לי שפעם יצאתי עם מישהי לכמה דייטים ובפעם אחת היא פלטה על איזה מלצר "שונאת רוסים", מיותר לומר שזה הסתיים.

מקווה מאוד שהתביעה תצליח לה.

Opel Adam S 2017

פורסם

Wheeler Dealers זה סוג של ריאליטי.

כנ"ל Street Customs (לא יודע אם עדיין קיים) ושאר תכניות על סדנאות שיפוצים/שיפורים.

גם Ice Road Truckers.

ד"א, הטרנד הזה של "כל דבר הוא תכנית ריאליטי עכשיו" התחיל מAmerican Chopper, שבה בהתחלה התרכזו בבניית אופנועים, אחר כך הפוקוס עבר לריבים בין הדמויות. המפיקים ראו כי טוב ורייטינג, והתחילו לצוץ תכניות ריאליטי על אנשים רגילים שעושים דברים רגילים, החל מספינת דייג, שעליה כל 10 דקות מישהו כמעט נהרג, דרך חוטבי עצים שבה כל רגע נופל עץ על מישהו, שוטרים בכל מיני מקומות, וכלה בקונדיטוריה וסלון יופי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל, ידידי. צהוב מביא רייטינג.

סבבה לגמרי. אני אתך בדעה. הרוב זה שיט וצהוב מביא רייטינג.

שוב מדגיש, לא בא לתקן או להגיד שאתה טועה. רק עניתי לך על השאלה. שאלת אם מישהו מכיר ריאליטי שלא מעליבים בו, אז עניתי שיש שניים כאלו כרגע בטלוויזיה הישראלית. אחד רדוד בעיני מסיבות אחרות והאחר די סבבה בעיניי. זה הכל.

• תוכן חדש...