Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עוד לא ראית עד כמה זה פשוט, במיוחד ב "מחזור אפסי" כמו שלך.

אתה לא צריך ללמוד חשבונאות, אתה רק צריך לארגן את החשבוניות/הוצאות בקלסר מסודר, להזין לתוכנה ובסוף שנה לייצא לאקסל.

הרו"ח לוקח כסף בשוטף על איסוף החשבוניות וההוצאות, חישוב אחד כנגד השני והפקת תשלום למעמ ומס הכנסה עבורך.

בכל מקרה, אם תרצה עזרה אשמח. בהצלחה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי -

אתה מתאר כאן מה שנקרא 'דוח שנתי' למיטב הבנתי (המעוטה) את התחום.

אבל הוסבר לי שבתור עוסק מורשה, עלי להגיש דוחות דו-חודשיים, מקדמות מס וכו'..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שעה בחודשיים אם אתה לא דביל ואתה לא.

אם אתה מתעקש לעבור דרכי יעלה לך שקל לשנה.

יותר יקר מההצעה שבהודעה 31

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אני מבין נכון, אתה אדם פרטי עם יוזמה חברתית שמעוניין להעביר את התוכן ללא תמורה, ובלי יותר מדי התעסקות עם המסביב.

האם פנית למיזם WIZE?

האם פנית לעמותת פעמונים?

ניסית לפנות אליהם?

פורסם

אילי,

בעבר דיברתי עם נציג שלהם מהפורום (אתה?), לא חזרו אלי ולא יצא מזה כלום.

בגדול, חשבתי על הכיוון הזה בהתחלה והחלטתי שזה לא מתאים לי. לא מעוניין שמישהו אחר יקבל את השליטה על היוזמה/לו"ז/תכנים שלי, או ידרוש ממני כל מיני דברים בשביל הזכות להעביר הרצאות (נניח השתתפות בסדנא כזו או אחרת).

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בוא נעשה לך סדר בדברים

אתה מקבל כסף = הכנסות = מחזור, הכסף שאתה מקבל מתחלק לסכום שאתה מקבל לכיס + 17% מעמ שאתה מעביר למדינה.

אתה מוציא כסף = הוצאות. אתה מוציא כסף נטו כמו שקיבלת כסף נטו + 17% שבעל העסק ששילמת לו מעביר למדינה.

מה קרה ? אתה קיבלת כסף להעביר למדינה, אבל כבר הוצאת כסף שיועבר למדינה ע"י מישהו אחר.

מה עושים ? מתקזזים. אם בסוף אתה בפלוס, כלומר הכנסת יותר כסף, את ההפרש אתה משלם למע"מ דרך האינטרנט.

אם בסוף אתה במינוס, כלומר הוצאת יותר כסף מהכנסות, המדינה חייבת לך ומחזירה לך - אין לי מושג איך זה עובד, את זה באמת צריך לבדוק עם רואה חשבון.

כל חודשיים אתה עושה אחד מינוס השני ומדווח למע"מ.

דוגמא - אם חייבת 30 שקל את האנשים אז בעצם הכנסת לכיס רק 25.6 ועכשיו אתה חייב למע"מ 4.3.

מס הכנסה - מבקש ממך לדווח לו כל חודשיים מה המחזור שלך (סהכ הכנסה ללא הפחתת הוצאות) ולשלם לו % מקדמה מתוך זה.

למה מקדמה? כדי שבסוף השנה לא תצטרך לשלם להם הרבה. במקרה שלך אתה יכול בכיף לבקש ביטול מקדמות ולעשות את החישוב בסוף השנה כי גם ככה זה הולך להתאזן.

העבודה שלך מסתכמת ב :

1. סידור בצורה מסודרת את ההוצאות שלך

2. הזנה שלהם לתוכנת הנהלת חשבונות

3. כל חודשיים לדווח למעמ ע"פ דוח שיוצא לך מתוכנת הנהלת החשבונות

4. סוף שנה להעביר הכל בצורה מסודרת לרואה חשבון ולשלם לו 500 שקל (או אם תמצא יותר זול - יותר טוב).

חריגים : סעיפי הוצאות. כל הוצאה שאתה מוציא יש לה סעיף, הסעיף קובע כמה % מוכר - לפי זה אתה מבצע את החישוב.

ריהוט לדוגמא, מוכר על פני 20 שנה, כלומר כל שנה יש לך הוצאה של קצת על הריהוט.

פורסם
אילי,

בעבר דיברתי עם נציג שלהם מהפורום (אתה?), לא חזרו אלי ולא יצא מזה כלום.

בגדול, חשבתי על הכיוון הזה בהתחלה והחלטתי שזה לא מתאים לי. לא מעוניין שמישהו אחר יקבל את השליטה על היוזמה/לו"ז/תכנים שלי, או ידרוש ממני כל מיני דברים בשביל הזכות להעביר הרצאות (נניח השתתפות בסדנא כזו או אחרת).

לא, אני לא נציג של עמותת פעמונים ולא של מיזם WISE. לדעתי שווה לך להפקיע חלק מהשליטה בלו"ז (תמיד יש לך ווטו) לטובת מינימום התעסקות במסביב. אבל כבודך רצונך!

פורסם

phpclub, אתה רושם הרבה דברים לא נכונים. חבל שאתה סתם מטעה אנשים. אם קיימת דרישה לגיטימית לשלם מקדמות, כמו חבות מס, נישום חייב לשלם מקדמות. ביטול מקדמות שלא כדין יגרור קנס.

רואה חשבון שמוכן להכין דו"ח אישי ב-500 ש"ח הוא סנדלר שמבייש את המקצוע.

פורסם
phpclub, אתה רושם הרבה דברים לא נכונים. חבל שאתה סתם מטעה אנשים. אם קיימת דרישה לגיטימית לשלם מקדמות, כמו חבות מס, נישום חייב לשלם מקדמות. ביטול מקדמות שלא כדין יגרור קנס.

אשמח אם תתקן אותי.

דרישה לשלם מקדמות היא לגיטימית, אך יש אפשרות להגיש בקשה לביטול המקדמות. למה האפשרות הזאת קיימת אם לא כדי להשתמש בה כשצריך ?

כאשר מדובר ברווח אפסי, כלומר כזה שלא ידרוש תשלום מס הכנסה נוסף, למה לא להשתמש ?

מה זה ביטול מקדמות שלא כדין ? אני המלצתי לעבור על החוק ? אפשר להגיש בקשה ורוב הסיכויים שלא תהיה עם זה בעיה.

אני שמח שזה מה שאתה חושב ללא שאתה יודע את כל הסיפור. בכל מקרה לא מתחשק לי להרחיב כאן. סנדלר הוא לא.

אתה יכול לתרום מהידע שלך ולחדד ולתקן טעויות שאולי יש לי. במקום אתה רושם הודעה עוקצנית.

פורסם

לא רציתי לעקוץ ולא התכוונתי לפגוע. לא יכלת לדעת שיש ביניכם סידור כלשהו. התכוונתי שלא ראוי להכין דו"ח במחיר כזה במצב שאין שום היכרות אישית בין הצדדים.

פורסם

למה לפגוע בסנדלרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אתה רוא"ח? O.o

חשבתי אתה סתם מבין בהכל בשביל הכיף

פורסם

להתעסק במחזור של עוסק מורשה יגזול ממך המון זמן. זה לא כזה פשוט לחשב הוצאות והכנסות, להעביר צ'ק ופוף הכל קסום. ממש לא.

אולי תנסה לגייס לצידך אנשים עם אג'נדה דומה שיעזרו לך. דפני ליף לדוגמה, שנראה שלא עושה כלום מלבד לרכב על אופניים וחשבון הבנק של הוריה.

לשם ניהול האתר הייתי מגייס מישהו (אולי אפילו מהעבודה או חבריך מהטכניון) שיתעסקו בזה.

בכל אופן, לא מבין אפילו למה אתה מתעסק בזה, ועוד משקיע בזה כסף ומפרסם את זה בפייסבוק. זה גוזל ממך זמן, כסף והמון כאב ראש. אבל בהצלחה.

• תוכן חדש...