Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתכוון להתעסק עצמאית בניהול כ'עוסק מורשה' (פטור - הייתי מנסה, מורשה - לא).

באופן נחמד שני אנשים כבר 'התגייסו' מעצמם, אחרי שהיו בהרצאה שלי. אחת הצליחה לדאוג לי לסיוע בסבסוד פרסום במדיה החברתית, השני אדם שעוסק בקידום תכנים ואתמול העלה פוסט שהצליח להגיע ל30,000 איש. את שניהם אני בכלל לא מכיר וזה מאוד יפה בעיני לראות איך פרגון 'מיגנט' פרגון, סוג של 'תעביר את זה הלאה'.

הגשתי היום בקשה למעמ לעוסק פטור, בראשון אמורים להחזיר תשובה. אני ממש לא אופטימי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במדינה אוכלת תושביה אפילו לעזור לאחרים אי אפשר.

ב ד י ו ק ! !

זה הקטע שהכי מטריף אותי בכל הנושא הזה

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ב ד י ו ק ! !

זה הקטע שהכי מטריף אותי בכל הנושא הזה

תסכים איתי שהמדינה לא יכולה לדעת אם אתה פותח עסק כדי להתפרנס או לשם שמיים.

פורסם

סבבה, אבל עם מחזור אפסי, הרגולטור יכול להקל תנאים. זה לא קשור להאם אני כן / לא מתנדב, זה קשור לכך שהיה הרבה יותר קל ונוח מבחינתי לעשות הכל בכסף שחור ("להעביר כובע" בסוף ההרצאה...), או לחזלש הכל. כמובן שזה נפסל על הסף היות ואני "סטריקט" מדי - אבל זה עצוב, וזה ממש לא חייב להיות כך.

המדינה "דוחפת" עסקים קטנים למקום שלא טוב לאף אחד - לא לה, ולא להם. חבל.

פורסם

דיי

החוק בכל מדינה מטפל ב 99% מהמקרים, ולכן ה 1% היוצא דופן "סובלים"

כאשר תבין שההבדל בין עוסק מורשה לפטור מבחינת בירוקרטיה הוא מזערי תוכל להמשיך בחיי ההתנדבות שלך ואולי אף תמצא את היתרונות של עוסק מורשה(ע)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזערי?

טוב,

צפה פגיעה.

תהיה לנו שיחה צפופה השבוע x:

פורסם

אור, סלח לי על הבוטות, אבל אתה מתבכיין ללא שבדקת לעומק מה זה אומר בכלל

אני תמיד אעדיף עוסק מורשה על פטור, יצרת לעצמך פנטזיה שההתעסקות היא גדולה ואיזה וואו זה. שטויות במיץ. עזוב שאני אומר את זה, ישה אומר את זה ואתה בשלך.

להתעסק במחזור של עוסק מורשה יגזול ממך המון זמן. זה לא כזה פשוט לחשב הוצאות והכנסות, להעביר צ'ק ופוף הכל קסום. ממש לא.

סמירו, הוא מתעסק במחזור אפסי, טכנית הוא יוגדר כעוסק מורשה, מעשית המחזור יהיה נמוך.

עם כל זה שהצהרת קבל עם ועדה שאתה מומחה בניהול עסקים (אני מקצין, אבל אתה מבין למה אני מתכוון), איך אתה אומר משפט כזה "זה לא כזה פשוט לחשב הוצאות והכנסות" ?

למחזור של אור - זה צריך להיות סופר פשוט. לא צריך להיות גאון הדור בשביל זה, רק להבין מה עושים.

לי לוקח 2-3 שעות בחודשיים, לאור יקח בין חצי שעה לשעה בחודשיים כולל התשלומים לרשויות.

פורסם

לא יודע כמה יצא לך להתעסק מול רשויות המס במדינתנו הנפלאה, אבל זה לא טיול בפארק. הם הצליחו לגרום לי נזק בגלל טעות שלהם, וזה למרות שיש לי רואה חשבון.

פורסם
מזערי?

טוב,

צפה פגיעה.

תהיה לנו שיחה צפופה השבוע x:

לא מפחידין יונה ביין

רצוי על כוס בירע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא יודע כמה יצא לך להתעסק מול רשויות המס במדינתנו הנפלאה, אבל זה לא טיול בפארק. הם הצליחו לגרום לי נזק בגלל טעות שלהם, וזה למרות שיש לי רואה חשבון.

סמירו דייי

מקרה שקרה לך הוא אחד ל1000 או למיליון. מבלי שאני יודע מהו המקרה.

בהיקף עסקי הקונצרן של orio , הבלאי של המקלדת יהיה גבוה מזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
סבבה, אבל עם מחזור אפסי, אף אחד לא יודע בעת פתיחת העסק שיהיה לך "מחזור אפסי". אולי תהיה הדבר הגדול הבא ויהיו לך מחזורים בשמיים? הרגולטור יכול להקל תנאים התנאים לא כאלה מסובכים. אני לא יודע אם הייתי ממליץ למישהו לבצע זאת ללא שום ליווי אבל הוצע לך סוג של ליווי בשירשור אז לא אמורה להיות בעיה. זה לא קשור להאם אני כן / לא מתנדב, זה קשור לכך שהיה הרבה יותר קל ונוח מבחינתי לעשות הכל בכסף שחור ("להעביר כובע" בסוף ההרצאה...), או לחזלש הכל. כמובן שזה נפסל על הסף היות ואני "סטריקט" מדי - אבל זה עצוב, וזה ממש לא חייב להיות כך.

המדינה "דוחפת" עסקים קטנים למקום שלא טוב לאף אחד - לא לה, ולא להם. חבל.

ראה אדום

פורסם

*כן* יודעים (משערכים) מה יהיה המחזור, אתה מצהיר על כך ומוגדרים גבולות גזרה, ואם אתה ה next best thing מבצעים התאמה.

ההתייחסות שלך אינה לתנאים, אלא להתנהלות. זה לא קשור אחד לשני. דה פקטו, אדם כמוני לא יכול להיות מוגדר עוסק פטור בלי "לערבב" את המערכת. לי זה נראה עקום, לא כי אני אור ובא לי שיהיה קל לאור, אלא כי ההגדרה הזו תמוהה בעיני ולא באמת משרתת את האינטרס. לא צריך להתווכח בכוח, אתה מוזמן להסביר למה אתה חושב שמה שאני עושה לא צריך להיות מוגדר כעוסק פטור - מי יודע, אולי גם תשכנע אותי.

פורסם
*כן* יודעים (משערכים) מה יהיה המחזור, אתה מצהיר על כך ומוגדרים גבולות גזרה, ואם אתה ה next best thing מבצעים התאמה.

מאיפה הבאת את זה?

• תוכן חדש...