Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מטופל

בשבוע האחרון:

הודעת בלם יד אשר חלפה לאחר כיבוי והדלקה

והיום באותו זמן גם נכבתה התצוגה של מערכת השמע וגם המזגן הפסיק לקרר

מנוע המאוורר הפנימי פועל, נורת המזגן דולקת אך אין קירור ואם אני לא טועה אין מי עיבוי מתחת לרכב ולא שמעתי מדחס נכנס לפעולה (לא בטוח בעניין האחרון)

מבקש עצות לאבחון התקלה

לא בטוח שיש קשר בין תצוגת הרדיו לבין בעיית הקירור - אך אשתי טוענת כי הופיעו בו"ז

תודה רבה

פורסם

כמו שחשבתי אין קשר לתצוגת הרדיו - חזרה לעצמה

רגש הטמפ' נותן חיווי תקין בתצוגת הרדיו (מדחס לא ייכנס לפעולה אם טמפ' סביבה לא תקינה - אינני יודע אם מדובר באותו רגש).

פיוזים בBSI תקינים וחווט נראה תקין (בC5 דגם קודם החלפתי פעמיים BSI על רקע התכה של הפלסטיקים באזור חווט המפוח של המזגן)

כשאני מפעיל מיזוג עושה רושם כי יש עליה בסל"ד וכשאני מנתק מיזוג עושה רושם כי סל"ד יורד.

האם יכול להיות רק חוסר בגז?

פורסם

יש צורך להתחבר למחשבי הרכב [מנוע , BSI ]כדי לראות אם אין נתון שבעדו מדחס מנותק יזום , או שיש תקלה במדחס \ חוסר גז.

פורסם

עדכון

במוסך כללי אך אמין - בדיקה שלך כ-20 דקות אך לא מצאו את התקלה

ליד - חשמלאי מאד מוכר בצומת שילת - אמר כי יש בעיה במדחס (גאון!!!!!) ולקח 150 שקל עבור בדיקה של 2 דקות.

אני אקח מחר את הרכב למוסך מרכזי שיבדקו ברצינות - אולי זה רק עניין של רגש כפי שאמר איציק.

מה הקשר לנפח המנוח??? לדעתי ב2009 לא היה כבר 1600.

איך אני מאתר את צינורות הLOW PRESSURE אשר אמורים להתקרר כאשר מדחס נכנס לפעולה?

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

לעיתים אכן יש תקלה במדחס, יש בוכנת ספיקה חשמלית שנוטה להתקלקל.

אכן בדיקה על ידי בעל מקצוע שמכיר את הדגם ובעל ציוד אבחון היא הפתרון הנכון

פורסם

עדכון:

מוסך האחים גז בצומת שילת בחן והשיקע 20 דקות בחינה ולא מצא את הבעיה - לא לקחת תשלום וביקש לקבל עדכון על תוצאות הבדיקה.

חשמלאי רכב דימה בצומת שילת - 2 דקות בדיקה אמר שיש להחליף מדחס או לשפץ - לקח 150 שקל.

מוסך חוצה ישראל מורשה יבואן בישפרו מודיעין - תקלה בקלאצ' המדחס - החליף את הקלאצ' והפולי.

סך הכל: יישר כח לאחים גז (מטפל שם ברכב השני שלי - מוסך אמין ומקצועי וישר). לגבי החשמלאי רכב..... אשאיר לכם להתרשם ממנו.

תודה לעוזרים

פורסם

כתושב האזור, יש חשמלאי במתחם העסקים של שילת לא רחוק מהיכן שהיית קוראים לו רפי. בחור מקצועי ואמין.

ללא קשר, אני מטפל ברכב שלי במוסך ש. שרותי רכב במושב מתתיהו ליד מודיעין עילית. גם מוסך אמין ומקצועי.

• תוכן חדש...