Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה חריג ביחס למה שדווח עד כה, וגם ביחס לניסיון אצלי עם שני ליאון (אחת עם כמעט 70 אלף, והחלפה אחת של המקוריים, ואחת עם 40 אלף והחלפה אחת, אבל נסעה בעיקר נסיעות קצרצרות. שתיהן נקנו ביחד) .

מתי בוצעה ההחלפה הראשונה?

יכול להיות שאז לא הותקנו הקלאצ'ים המשופרים?

אפשרות אחרת היא אולי אופן נסיעה ששוחק קלאצ'ים (הרבה זינוק בעלייה?) .

בגלל מקרה, גם ל-DSG, זה נתון לא שכיח.

הלאון של אישתי, אני כאמור נהגתי באודי. 3 מתוך 7 ימים בשבוע בכלל לא זזה מהחניה, גרים במרכז, אין זינוקים, היא לא שמופרת, אפילו לא סטייג׳ 1, ובאמת באמת באמת אין שום סיבה בעולם לשחיקה כזו. לגבי המצמדים שהותקנו ב 2013, הרכב לא היה בבעלות, אז הכל אפשרי.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-2013 כבר היו אמורים להיות משופרים.

ממה שדווח בפורום לגבי אוקטביות (מדגם של 300...), החלפה היא לרב בסביבות 80 אלף.

כאן יש שני דיווחים על החלפות מאוד תכופות.

יכול להיות שדווקא רכב שמממעט לסוע נשחק יותר?

לא יודע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וזה מזכיר לי ענין בן כמה עשרות שנים לאחור של אלפטא שנקנתה במשפחה, חדשה מהחנות ( של קפריש אם מישהו בכלל זוכר ), ולמרות שהיתה פנטסטית ( עוד זוכר את המרחב הפנימי המדהים של האוטו הזה ואת הצליל המרטיט של האגזוז ), נזרקה חזרה לשוק אחרי משהו כמו שנתיים וחמישים אלף ק"מ כי כילתה באותו זמן קלאץ' של גיר ידני ( שהיה נדמה לי מותקן בבבקאקס יחד עם הגיר ולכן היה יקר יחסית להחלפה ), עם אמירה מלווה ומזלזלת : "איזה זבל של אוטו, גומר קלאץ' אחרי חמישים אלף ק"מ". אין ספק שהתקדמנו מאז.

פורסם
זה חריג ביחס למה שדווח עד כה, וגם ביחס לניסיון אצלי עם שני ליאון (אחת עם כמעט 70 אלף, והחלפה אחת של המקוריים, ואחת עם 40 אלף והחלפה אחת, אבל נסעה בעיקר נסיעות קצרצרות. שתיהן נקנו ביחד) .

מתי בוצעה ההחלפה הראשונה?

יכול להיות שאז לא הותקנו הקלאצ'ים המשופרים?

אפשרות אחרת היא אולי אופן נסיעה ששוחק קלאצ'ים (הרבה זינוק בעלייה?) .

בגלל מקרה, גם ל-DSG, זה נתון לא שכיח.

אתה צוחק?

מה חריג? מה לא שכיח?

הפורום מפוצץ עם תלונות על מצמדים שהולכים מהר. כן, גם ב30 ו 40 אלף ק"מ. אז לא, זה לא חריג, זה רגיל ושכיח.

הבעיה לא טופלה ולא נמצא פיתרון. די עם הקשקושים.

אז אם בא מישהו עם מקרה נוסף של החלפת הקלאצ'ים ה"משופרים" לכאורה כל 30 אלף, לא צריך לומר יותר מידי.

אפילו אצלך, עם 40K החליפו פעם אחת והשניה עם 70K והחלפה אחת (מקווה מאוד בשבילך שלא תצטרך החלפה נוספת, אבל היי, אתה "רק" ב70K ק"מ, יש לך עוד 10-20K להתפלל עד להחלפה השניה).

שלומי

פורסם

הפורום לא מפוצץ.

החליפו לי תקולים במשופרים הרבה לפני 20 אלף, ומאז היה שקט.

נמסר לנו בפורום נתון ממדגם של 300 מכוניות. לזה קוראים עובדות.

אתה יכול למצוא עוד עובדות בשרשור שאוסף מידע מחברי הפורום. חפש.

ואני לא צריך להתפלל לכלום. הרכב שלי נגנב.

שתיהן, למעשה.

נ. ב. בשביל המנוע והגיר שהיו, אני מוכן לשלם החלפת קלאצ'ים כל 60-70 אלף.

האוטו עשה 0-100 בקצת יותר משמונה שניות, עם תגובת דוושה ותפעול הילוכים מעולים, ועלה 120 אלף ש"ח. אין ביצועים כאלה בכזה כסף. לשלם על זה אלף ש"ח בשנה תחזוקה עודפת... כסף קטן.

פורסם

מצטער לשמוע על הגניבות, מבאס ממש

שוב, אם אנשים מוכנים לשלם 4/5/6K על החלפת מצמדים פעם ב30-60K KM ועם זאת ליהנות מביצועי הרכב (מנוע וגיר) - אחלה, בחירה שלהם. אבל צריכים לדעת את זה מראש.

בקשר לאוקטביות, זה לא עובדה כל עוד ראינו רק פרסום כלשהו שקל "לעצב" ולא ראינו פלט מקורי של מוסכים/יבואן. אותי זה לא מספק.

אני בספק אם אנשים יודעים את זה כשהם רוכשים את הרכב (בכ"ז, רוב רוכשי הוואגיות לא גולשים בCARSFORUM ובודקים לפני רכישת רכב/מתלוננים על בעיות)

שלומי

פורסם

בקשר לאוקטביות, זה לא עובדה כל עוד ראינו רק פרסום כלשהו שקל "לעצב" ולא ראינו פלט מקורי של מוסכים/יבואן. אותי זה לא מספק.

אנחנו ראינו הודעה מאוד ברורה לגבי נתונים.

אתה לא יכול להניח שהוא משקר, אבל להסתמך על התרשמות לא כמותית בעליל שלך, ממה שאתה חושב שאתה זוכר מהפורום...

ואני חוזר עוד פעם, המכירות של צ'מפיון לא ניזוקו כל השנים הללו. זו ההוכחה בשטח לזה שהתמורה עדיין שם. או שהתקלה פחות נפוצה ממה שנדמה (אנשים שלא חובבים לא מגיעים לפורום לדווח על אין-בעיות...) או שמי שקונה חושב שזה שווה את הכסף. בהשוואה, אנחנו לא ראינו התנהגות שוק דומה עם הפוקוס, שהמכירות שלה צללו עם הבעיות בגיר.

לגבי קנייה, כחדשה, למי שלא חשובים לו יתרונות השילוב DSG+TSI ורק רוצה רכב אמין שייסע - קניה לא טובה.

לעומת זאת, כמשומשת, השוק כבר מתמחר את הבעיה והקנייה יכולה להיות מעולה, בייחוד בגירסאות היותר חזקות (שם גם השילוב בכלל עובד יותר טוב).

פורסם

יש לך דבר או שניים ללמוד בביסוס טענות/"עובדות" לדבריך. אם כך אתה מאמין לכל מה שאומרים לך, תהיה בריא.

דפדף קצת בפורום (בעצם אין צורך לדפדף, יש לך תלונות על המצמדים כבר בעמוד

הראשון) ותראה מה אני "חושב" ו "זוכר".

צא מזה, המכירות אינן מדד לתמורה או לשכיחות התקלה. אלא לכך שחלק מהרוכשים מודעים לתקלה ומוכנים לספוג וכן שחלק מהרוכשים לא מודעים לתקלה ולטרטור ולכן ממשיכים לקנות.

זה לא שיש לי משהו אישי נגד היצרן הזה, להיפך- הייתי רוצה לרכוש אחת כזו וליהנות מאיכות הנסיעה אבל לדעתי זה לא שווה את הסיכוי לתקלות ולאבד ימי עבודה במוסך.

מה שהכי מציק לי זה שאנשים לא מקבלים את המידע הזה כשהם רוכשים את הרכב ואז עומדים בפני תיקון של אלפי שקלים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

שלומי

פורסם
יש לך דבר או שניים ללמוד בביסוס טענות/"עובדות" לדבריך. אם כך אתה מאמין לכל מה שאומרים לך, תהיה בריא.

דפדף קצת בפורום (בעצם אין צורך לדפדף, יש לך תלונות על המצמדים כבר בעמוד

הראשון) ותראה מה אני "חושב" ו "זוכר".

אני מדפדף בפורום יותר ממך, וזוכר משהו אחר לגמרי.

אתה משווה לי את ההתרשמות הרגשית שלך עם מדגם שמישהו הביא פה, ובאמת חושב שההתרשמות שלך יותר אמינה, כי החלטת שדווקא הבחור ההוא משקר?

באמת?!

יש שרשור שלם של דיווחי החלפת מצמד. לך תמצא כמה החליפו להם פעמיים...

אחרי זה תחזור ותספר לי מה דווח בפורום ומה לא.

אני משתדל לעסוק בנתונים, לא בנדמה לי שאני זוכר מה קראתי.

מכירות הן המדד לשביעות רצון הלקוחות. TSI+DSG נמכרות בארץ כבר מס' שנים, ובמספרים שרק הולכים וגדלים, כולל לחברות ליסינג (אותן חברות שזנחו את הפוקוס לגמרי). אם משתלם גם לפרטיים וגם לחברות, כנראה שהתמורה עדיין מצויינת.

מכוניות שמאכזבות את הבעלים שלהן מבחינת אמינות, פשוט לא נמכרות יותר.

פורסם

אני לא עושה איתך תחרות דפדוף בפורום, אלא מטיל ספק ב"מדגם" ו"עובדות" לא מאומתות.

שוב, אם אתה מאמין ככה ל"עובדות" הבעיה אצלך.

אני לא חושב שהוא משקר אלא לא בטוח שהנתונים מדויקים.

עדיין מצחיק אותי שאתה קורא משהו ומשוכנע שמדובר בנתונים ועובדות.

אבל בחירה שלך

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

שלומי

פורסם

אני אומר שוב, למה אתה מטיל ספק בנתונים שהביא עובד בחברת ליסינג ולא מטיל ספק בעצמך והיכולת שלך לכמת נתונים מתוך דפדוף בפורום?

פורסם

מהיכרות שלי עם כמה אנשים שנסעו על ואגיות עם DSG, אפילו כשאני הבחנתי ברעידות הם הרגישו שהרכב נוסע רגיל לחלוטין (גם 20K אחר כך).

רוב האנשים שלא מקשיבים לכל פיפס באוטו לא מתייחסים לרעידות הקטנות האלה, הם מקבלים את זה כמשהו שבא עם הגיר, בדומה לצורה שבה צריך לקבל את הקפיצות של הגיר הרובוטי החד מצמדי (ודווקא זה מציק הרבה יותר, ולכן גם בד"כ מפריע ליותר אנשים).

פורסם

התקלה המקורית כלל השבתה של הילוכים, לא רעידות.

פורסם

אני חושב שפלאו סיכם את זה מאוד יפה באחת התגובות שלו.

בסופו של יום אנשים קונים אם מרוצים או לא קונים אם לא מרוצים.

וואג מוכר ומוכר הרבה.

הכי פשוט יהיה לקחת את נתוני המכירות של החודשיים האחרונים , סקודה העלו לכביש 13K רכבים , כמעט כולם TSI+DSG.

עם הצלחה אי אפשר להתווכח , וזה רבותי הצלחה.

2017 Type R

• תוכן חדש...