Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים. חבר בשנת 2002 לפני הגיוס טס לארגנטינה בכיון אחד. כעת הוא רוצה לקפוץ לביקור קצר. בדקתי עם עורכת דין שמתעסקת בזה והיא אמרה שמבחינת העונש מתייחסים לזה יותר בחומרה מאשר מכירת סמים. הבנתי שכלא יהיה בכל מקרה , למרות שאני לא מבין מה המטרה של זה ומה זה כזה משנה. כמובן שלא בא לחבר שלי לשבת שנה וחצי בכלא מסיבות מובנות. ולכן פה אתם נכנסים לתמונה. מכירים מישהו עם מקרה דומה ? כמובן שאחרי שיושבים בכלא זה לא נגמר וצריך להסדיר מעמד. אם יש לכם הצעות/ראיונות אשמח לשמוע. תודה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עורכת דין מגזימה ביותר. ישב כמה חודשים במקרה הגרוע (מאוד) אם לא יקח עורך דין ועם חופש של יומיים כל 21 ימים. אני מכיר ברזילאי שישב 8 חודשים.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אז זהו , שמבחינתו חודש זה גג מקסימום (הוא אמור להמציא משהו טוב לבוס שלו בארגנטינה, " היי בוס שומע אני בכלא נתראה " ) . הוא יכול לוותר על האזרחות שלו? זה בכלל בר יישום? זה יכול להועיל ?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

רק עורך דין שקיבל את כל פרטי המקרה יכול לעזור כאן.

לא מומלץ להגיע לארץ לפני שהעו"ד יוצר קשר עם צה"ל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני שמעתי, בעיקר מהתקשורת, על מקרים אבסורדיים. וגם אני יודע שבמדורי הגיוס לפעמים יד ימין לא יודעת מה אצבע ימין עושה.

ובכל זאת, למה לפנות לצה"ל דרך עורך דין?

למה לא לנסות לפנות ישירות לנסות להסדיר את העניין?

פורסם

למה לא לפנות לקונסוליה הישראלית בארגנטינה,

כמובן מה שהוא סוגר איתם, אם בכלל לבקש בכתב עם חותמת של הקונסוליה,

הוא יכול לסגור איתם בע"פ שלא יעשו לו כלום, יגיע לארץ ובארץ ישר מעצר וכלא.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ארכיוני בתי הכלא מלאים בכאלה שהגיעו אחרי 40 שנות עריקות להלוויה של אחד ההורים ובילו גם את ההלוויה וגם אח"כ כמה שנים בכלא.

שיסדיר את העניין טרם הגעתו לארץ, אם אין איזה נסיבות מקילות, כלא יהיה בכל מקרה, אחרת כל אחד היה עוזב את הארץ בגיל 17 וחצי, חוזר אחרי כמה שנים ונפטר מגיוס.

לקונסוליה בחו"ל אין שום זכות (או רצון) לפתור אותו מעונש או להגיע לכל הסדר כל שהוא על עבירה שביצע בישראל ובדינה הוא נחשב ל"עבריין נמלט"/ עריק, הם גם ממש לא ששים לעזור לעבריינים ובצדק.

החבר שלך קיבל איזו החלטה ועכשיו מתמודד עם ההשלכות של אותה החלטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה לא לפנות לקונסוליה הישראלית בארגנטינה,

כמובן מה שהוא סוגר איתם, אם בכלל לבקש בכתב עם חותמת של הקונסוליה,

הוא יכול לסגור איתם בע"פ שלא יעשו לו כלום, יגיע לארץ ובארץ ישר מעצר וכלא.

הקונסוליה שווה ל.... וזה במילים עדינות.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

פורסם
ארכיוני בתי הכלא מלאים בכאלה שהגיעו אחרי 40 שנות עריקות להלוויה של אחד ההורים ובילו גם את ההלוויה וגם אח"כ כמה שנים בכלא.

שיסדיר את העניין טרם הגעתו לארץ, אם אין איזה נסיבות מקילות, כלא יהיה בכל מקרה, אחרת כל אחד היה עוזב את הארץ בגיל 17 וחצי, חוזר אחרי כמה שנים ונפטר מגיוס.

לקונסוליה בחו"ל אין שום זכות (או רצון) לפתור אותו מעונש או להגיע לכל הסדר כל שהוא על עבירה שביצע בישראל ובדינה הוא נחשב ל"עבריין נמלט"/ עריק, הם גם ממש לא ששים לעזור לעבריינים ובצדק.

החבר שלך קיבל איזו החלטה ועכשיו מתמודד עם ההשלכות של אותה החלטה.

לא כל אחד יכול בגיל 17 וחצי לטוס ולחזור אחרי הגיוס מהסיבה הפשוטה שאין לו אזרחות. בעקרון לא בוער לו לבוא בכל מחיר , מה שהוא גם עובד במשרה די בכירה בביולוגיה. לא מבין מה הקטע של המדינה , מה יתן למדינה לכלוא אותו? מה ההבדל בינו לבין שלל המשתמטים פה בריש גלי?

פורסם

מצחיק שיהודים מגיעים מחול להתגייס והם בודדים בלי משפחה, ואזרחים שגדלו כאן עוזבים את הארץ לפני גיוס ..

טוב כל אחד עם הסיפור שלו, אבל זה מצחיק עד כדאי כך שזה עצוב מאוד.

Golf 1.6 DSG 2009

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה מצחיק בזה?

איך הולכת הקלישאה הזו, "מה שרואים מכאן לא רואים משם".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני גם לא מבין את העניין של "כלא יהיה בכל מקרה". לא טוען שזה לא המצב.

זה רק מרתיע ישראלים לשעבר מלהסדיר את השירות שלהם, לא מרתיע אף אחד מלעזוב את הארץ בגיל 17.

• תוכן חדש...