Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הולכת הקלישאה? הכי קל לשפוט אנשים שאנחנו לא מכירים על גבי מקלדת?

הבחור ביקש עזרה מקצועית. חלאס לשפוט את החבר שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ההבדל בינו לבין שלל המשתמטים פה בריש גלי?

משתמטים שמקבלים פטור, קיבלו פטור. הוא לא קיבל.

משתמטים שבורחים משרות ללא פטור הם עריקים וזה בדיוק המעמד שלו, כך שאין באמת מקום להשוואה לכל ה"משתמטים "בריש גלי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני גם לא מבין את העניין של "כלא יהיה בכל מקרה". לא טוען שזה לא המצב.

זה רק מרתיע ישראלים לשעבר מלהסדיר את השירות שלהם, לא מרתיע אף אחד מלעזוב את הארץ בגיל 17.

כי אם לא יהיה "כלא בכל מקרה" אז זאת תהיה שיטה חדשה להתחמק משרות צבאי.

"יאללה תקווה, בואי נשלח את הילד לקולג' איפה שדוד שלך הקמצן גר בפלורידה, ילמד שם מקצוע, יחזור עוד שלוש שנים, יהיה מהנדס כשהחברה הפראיירים שלו עוד יהיו בחופש"ש"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איך הולכת הקלישאה? הכי קל לשפוט אנשים שאנחנו לא מכירים על גבי מקלדת?

הבחור ביקש עזרה מקצועית. חלאס לשפוט את החבר שלו. עד כמה משועמם אפשר להיות? כנסו לשרשור המלצות סדרות לכו תראו ריי דונובן.

הכוונה היתה, שבדיוק כמו בקלישאה, אין מה להאשים את הבחור שברח לארגנטינה ולהציג אותו באור שלילי לעומת אלה שעולים מחו"ל כדי לעשות צבא. כי מה שאנחנו מכירים מהחיים פה הם לא ממש יודעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הכוונה היתה, שבדיוק כמו בקלישאה, אין מה להאשים את הבחור שברח לארגנטינה ולהציג אותו באור שלילי לעומת אלה שעולים מחו"ל כדי לעשות צבא. כי מה שאנחנו מכירים מהחיים פה הם לא ממש יודעים.

הבנתי את זה מר בחור.

אני הוספתי על דבריך :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כי אם לא יהיה "כלא בכל מקרה" אז זאת תהיה שיטה חדשה להתחמק משרות צבאי.

"יאללה תקווה, בואי נשלח את הילד לקולג' איפה שדוד שלך הקמצן גר בפלורידה, ילמד שם מקצוע, יחזור עוד שלוש שנים, יהיה מהנדס כשהחברה הפראיירים שלו עוד יהיו בחופש"ש"

קולג' או כולל. אני לא רוצה לגנוב יותר מדי את השרשור לטובת הדיון בהרתעה.

מהכרותי עם המערכת, מי שממש לא רוצה לשרת (לא רק בר רפאלי) ימצא את הדרך שלו.

לעזוב את הבית והמשפחה לארץ אחרת, רק כדי לא לשרת זה צעד שאמנם נעשה פה ושם, אבל הוא ממש לא מתאים לכל אחד.

למיטב ידיעתי, מי שחוזר לארץ אחרי שלוש שנים, עדיין חייב בגיוס. מגיל מסויים חייב בשרות שלב ב'. ההחלטה היא לעזוב לצמיתות, ואז לא כל כך משנה הרתעה או לא, ונשארה הרתעה מביקורים משפחתיים. צעד קצת מיותר לטעמי, או שלא ירדתי לסוף דעתך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבנתי את זה מר בחור.

אני הוספתי על דבריך :)

כי אני גאון.

069.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סליחה שאין לי מושג בעיניינים הללו,

אבל אם הוא חי שם המון שנים,

הוא לא יוכל להכנס לארץ כתייר?

לדוגמא אם במשך השנים התחתן / החליף שם או חלק

מהשם שלו,ונכנס עם דרכון זר?

אני סתם שואל בשביל הסקרנות.

פורסם

1. אם הוא אזרח ישראלי, הוא לא יכול להכנס לישראל כ"תייר" פשוט כי הוא לא.

2. דרכון זר עם שם שונה, מה, הוא ג'יימס בונד?

3. מידי פעם יש כותרות על האהבל התורן שבא להלוויית אמו/אביו לאחר 40 שנה בחו"ל ומתחנן לתקשורת מתא המעצר שיתנו לו להשתתף בהלוויה. זה ריטואל די חוזר.

פורסם
1. אם הוא אזרח ישראלי, הוא לא יכול להכנס לישראל כ"תייר" פשוט כי הוא לא.

3.

יפה.איך המדינה אמורה לדעת שיש לו עוד אזרחות והוא שינה שם?

איפה זה מצויין?

נראה לי ממש מוזר שאדם לא יוכל להיכנס כתייר אחרי שנים ארוכות

מילא,אחרי 7 שנים,

איך המדינה יכולה לעקוב אחרי כל עריק?

פורסם

לא מבין, מה זה ייתן למדינה לכלוא את שני החלאות שרצחו את נהג המונית דרק רוט ז"ל וברחו לחו"ל?

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A6%D7%97_%D7%93%D7%A8%D7%A7_%D7%A8%D7%95%D7%98

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...