Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, צריך ממש שוטר גאון בשביל "לנחש" שעופר ואנונו שמנסה להכנס עם פספורט בריטי הוא ישראלי שמנסה להסתיר את זהותו הישראלית...

אני ניסיתי לצאת עם פספורט פולני (יום לפני הטיסה קלטתי שהישראלי פג תוקף) וישר שאלו אותי בעברית "מה זה הפספורט הזה, איפה הפספורט הישראלי?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא יודעים או שכן או אולי לא , אז יש מצב להכנס על קטע תיירותי ..

ולקחת את הסיכון להיתפס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כן, צריך ממש שוטר גאון בשביל "לנחש" שעופר ואנונו שמנסה להכנס עם פספורט בריטי הוא ישראלי שמנסה להסתיר את זהותו הישראלית...

אני ניסיתי לצאת עם פספורט פולני (יום לפני הטיסה קלטתי שהישראלי פג תוקף) וישר שאלו אותי בעברית "מה זה הפספורט הזה, איפה הפספורט הישראלי?"

חבר שלי נראה ארגנטינאי למהדרין

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש לך חבר טיפש, ולחבר יש חבר טיפש שממליץ לו להסתכן.

ואין סיבה בכלל ובטח לא סיבה רצינית מצידו להגיע כאן.

לפחות לפי מה שכתבת עד עכשיו.

וסלח לי מראש על הלשון החריפה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא ממש אוהב את חבר שלו, והדרך היחידה שלהם להיות ביחד לנצח היא שאחד מהם יכנס לכלא והשני יבוא לבקר אותו כל הזמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עופר וענונו אחרי 14 שנה בארגנטינה

כבר נקרא בשם ספרדי ואם זו אשה אז בכלל

שמה התחלף גם בעקבות נישואין וכו'.

משהו פה לא מסתדר לי,

פורסם

אתה מכיר הרבה "יורדים" ששינו את שמם?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
אולי הוא ממש אוהב את חבר שלו, והדרך היחידה שלהם להיות ביחד לנצח היא שאחד מהם יכנס לכלא והשני יבוא לבקר אותו כל הזמן.

אולי הם מתלהבים מהקונספט של ביקורי התייחדות :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)
עופרית וענונו

חח:lol:

גם עופרית וענונו שכתובה בלועזית לא מקשרת לעופרה

לוי לשעבר,יש גם חצי מיליון אבי כהן אז?

זיהוי בשם לא מספיק,נידרש מספר,והתאמת של מס.פספורט ארגנטינאי (למשל)

לת.ז. ישראלי ישן.

מה שלא מסתדר לי שמדינות משתפות מידע כזה על אזרח,שאינו

ארכי פושע,או טרוריסט חלילה.

הסקרנות הרגה את החתול,

אני אבדוק את זה עם אדם שמבין,

(בכיר לשעבר במשרד הפנים)

ואתן תשובה כאן.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
חבר שלי נראה ארגנטינאי למהדרין

בביקורת גבולות יש מחשב, שבד"כ גם מחובר לאינטרנט ולבסיסי נתונים בינלאומי של דרכונים, שבו רשום מי בדיוק מחזיק באיזו אזרחות. משם הדרך ל"בוא תחכה בחדר אחורי" ומעצר מאוד קצרה (אפשר גם בדיקה רקטאלית אם הוא ממש מתעקש).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ובלי קשר לבסיסי נתונים, נוסעים בודדים בשכבת הגיל הזאת הכי מועדים לתחקור צולב, מסיבות שאינן ברורות לי לגמרי.

אלא אם כן הוא עילוי מוכשר בסגנון כריסטוף וולץ ב-inglorious basterds, המבטא שלו יסגיר אותו מיד.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקיי. הבנתי. כנראה שהוא לא הולך להגיע לפה בקרוב. נאלץ להפגש איפשהו בדרך לצערי. מעניין כמה זמן זה נמשך הדבר הזה ? (חוזר נניח בן אדם בן 60 לבקר , מה עושים איתו? שמים אותו בכלא צבאי? )

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

התשובה הקצרה, המתומצטת והנכונה ביותר היא...כן!

• תוכן חדש...