Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פורד מונדאו 2008.

נסעתי ברכב ולפתע הוא החל לקרטע עד שלבסוף נכבה.

ניסיתי להניע ולא הצלחתי.

במקרה נתקעתי מחוץ למוסך מורשה של פורד אך הוא היה בדיוק בזמן סגירה אבל הסכימו להסתכל.

הם אבחנו את הבעיה וקבעו שהמשאבת דלק אינה תקינה והצמה שלה.

הפיוז היה שרוף וכשהחלפנו פיוז וניסינו להניע הפיוז החדש גם נשרף וככה גם נשרפו עוד 3 שניסינו.

האם הבעיה היא בצמה או במשאבה עצמה ?

המוסך הסכים לתקן את הרכב במחיר גבוה של כ4000 שקל, אבל התיקון יכול להתבצע רק ביום ראשון.

אני תקוע עם הרכב והזמנתי בינתיים גרר, האם יש למישהו המלצה לחשמלאי רכב שיכול לעזור לי ולהחליף לי בבית משאבת דלק (ברכב הזה יש צורך לפרק את המיכל דלק) ולבדוק האם הבעיה היא רק בצמה, אני חייב את הרכב ביום ראשון בבוקר והמוסך רק יקבל את האוטו בבוקר.

תודה לכולם!

פורסם

ברכב הזה זו מחלה ידועה.

חייב להחליף משאבה וגם צמה.

ניתן להשיג אצלנו משאבה OEM ב2285 כולל הצמה.

כמו כן יש לנו גם משאבה תחליפית ב1270 שקל כולל הצמה.

*כל המחירים כוללים מע"מ

ניתן לראות כאן:http://www.justmotor.co.il/items.asp?Qsearch=%EE%F9%E0%E1%FA+%E3%EC%F7+%F4%E5%F8%E3&qmanufact=&stype=M&key=key128334552049635

פורסם

היי ותודה על התגובה

מקריאה קצרה באינטרנט חלק אומרים שהבעיה היא בצמה.

אך אני לא יודע היכן היא נמצאת מישהו יכול לעזור לי ולומר לי היכן נמצאת הצמה של משאבת הדלק בפורד מונדאו 2008?

תודה לכולם!

פורסם

הצמה מחוברת למשאבת הדלק שנמצאת בתוך המיכל דלק , כנראה שבמונדאו צריך לפרק מיכל דלק כדי

לגשת למשאבה , לחלופין אתה יכול לחתוך את הפח מעל המשאבה לבדוק אם היא עובדת אם היא תקינה

תחליף רק את הצמה .

• תוכן חדש...