Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

זו פעם ראשונה בחיי שאני טס במטוס [כן, בן 25 ופעם ראשונה :)]. הספתח שלי הוא טיסת לילה מישראל לניו-יורק, כ-13 שעות טיסה: ממריאים בחצות שעון ישראל נוחתים ב-04:30 שעון ניו-יורק.

מחפש המלצות לכיסוי עיניים, כרית לצוואר ואזניות.

כבר מציין מראש - תקציב לא בעיה, אבל לא רוצה להתפזר. אין בעיה עם אמאזון/איביי במידה ויש המלצות למוצר ספציפי.

עיניים:

האם לדעתכם יש בכלל צורך בכיסוי עיניים? זו טיסת לילה. יש אור בתאי הנוסעים גם בלילה לא? אני די רגיש לאור ומתעורר כל בוקר ברגע שהשמש זורחת.

מה שחשוב לי שזה יהיה כיסוי שחוסם אור היטב [מן הסתם] וגם אחד שאפשר לפתוח את העיניים או למצמץ כשהוא עליי.

אוזניים:

רוצה לסנן בעיקר רעשים של נוסעים אחרים [דיבורים, תינוקות וכו'] וקצת להפחית רעשים מהמטוס.

כרית לצוואר:

יש טעם לקנות אחת? זה משפר את הנוחות?

בסוף המטרה שלי היא לחלץ 6-7 שעות שינה [כדי שלא אגיע שבור לגמרי לארה"ב] ולהסתנכרן כמה שיותר מהר עם שעון הזמן המקומי.

בנוסף, עם הנחיתה יש עוד שעה וחצי נסיעה ברכב ולא ארצה להקיא כל הדרך או לסבול מכאבי ראש של עייפות.

אם כבר פתחתי שרשור, מה עושים כדי להפוך את החוויה לנעימה? בחיי לא טסתי ואשקר אם אגיד שאני לא חושש מעט. אני לא אתחיל לצרוח בכל כיס אוויר שניתקל בו , אבל אני כן חושש מאיך שהגוף שלי יקבל את החוויה. יש טיפים המלצות כיצד ניתן להימנע מכאבי ראש או בחילות?

האם כדאי לנסות להירדם מיד או לתת לגוף להתרגל לשינויים בסביבה?

לגבי אוכל, השאיפה שלי היא להתנהל כרגיל. כלומר לאכול רגיל במהלך היום [ארוחת ערב 19:30 כזה] ובטיסה בלילה מקסימום לנשנש קצת אגוזים ואיזה פרי או שניים. האם מותר לעלות את זה למטוס?

אם יש לכם עוד טיפים, המלצות, או משהו שאתם חושבים שכדאי לרכוש, אשמח להשכיל.

תודה לכולם וסופ"ש נעים!

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניקו, אין לי המלצה לכיסוי אוזניים או עיניים, אני שם את הכרית צוואר הזאת של טיסות ופשוט נרדם.

מה שכן, אל תבנה על זה שאחרי טיסה ארוכה כל כך אתה תנחת ולא תהיה לזה שום השפעה, גם אם תצליח לישון 8 שעות אתה יכול לנחות עם ג'ט לג ויקח לך יום-יומיים להסתנכרן, קח את זה בחשבון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עיניים ־ לדעתי מיותר, מכבים את האורות בין הארוחות.

אזניים ־ אוזניות ואקום in ear פשוטות יחסכו ממך את הנוסעים מסביב עם שלל התינוקות שלהם.

כרית ־ לא מתנפחת. נכון שפחות נח להסחב עם כרית צוואר רגילה, אבל היא נוחה משמעותית מכרית מתנפחת.

יום טוב גם לך

פורסם

סבין שמיט לוקחת אותך משדה תעופה שאתה הולך להקיא?

בטיסות לילה מכבים את האור אבל לישון בישיבה זה לא הדבר הכי נוח.

יש גם אוכל, שתיה וכל מה שמציעים לך שם אז לא תעשה שינה של 8 שעות בטיסה

עם פער שעות של 7 שעות יהיה לך ג'ט לג, לא משנה מה תעשה.

ג'ט לג גם משפיע על הארוחות.

אתה לא יכול לא לאכול 13 שעות, אחרי יום יומיים תתרגל להכול.

אתה לא טס בF16 שעושה סלטות בדרך, אין בחילות והקאות.

טיסה ראשונה תראה איך אתה מסתדר עם זה, אל תחפש פטרונות לבעיות שאתה לא יודע אם יהיו לך.

אני בדרך כלל נרדם לפני ההמראה, לא נראה לי תצליח לעשות את זה בטיסה ראשונה.

אייל

פורסם

אני כן הייתי לוקח כיסוי עיניים, חלק מהנוסעים (כמוני) לא ישנים ומשתמשים בטלפון/טאבלט/מערכת בידור ומדליקים את האור כדי לקרוא ספר או איזה מגזין. אם אתה לא רגיש לקצת אור פה ושם אז לא נורא אם לא תיקח, אבל אם כן אז תיקח.

לגבי האוזניים - קח אטמי אוזניים, זה לא יהיה 100% אבל זה יותר טוב מאשר בלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טיפ חשוב, לא לאונן במושב שלך, יש אנשים שלא מכבדים פרטיות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אחלה סיפתח, לא יכולת להביא איזה חימום של שלושת רבעי שעה לקפריסין?

תשכח מזה, אתה לא תצליח להירדם בשום צורה, שום דבר לא יעזור. מקסימום נמנום בהכרה מעורפלת. המחסור האקוטי בשינה יעזור בהמשך לסנכרון השעון, כך שזאת לא ממש בעיה. תיהנה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אלכוהול ואוזניות טובות, בשבילי לא צריך כלום מעבר, פעם אחרונה ישנתי 5 שעות מניוארק לישראל

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כפי שנאמר וללא צחוק.

כדור שינה ואתה מסודר.

קח אותו לפני הבורדינג ותוך שעה אתה ישן כמו תינוק ל8 שעות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי כדור שינה זה עיצה גרועה למי שלא רגיל לכאלה,

חלק מהאנשים יתעוררו אחרי כדור שינה יותר שבורים מאשר שלא ישנו כלל

יום טוב גם לך

פורסם
אבל אני כן חושש מאיך שהגוף שלי יקבל את החוויה.

שמע, טיסה זה כמו סקס אנאלי - הכל תלוי בקונטקסט ועד כמה הגוף שלך משוחרר.

13 שעות טיסה זה לא חוויה מרנינה, וככל שתבוא משוחרר, רגוע ובהבנה שזה מורכב אתה תהיה בסדר. עדיף שיהיו לך האביזרים הדרושים ולא תזדקק להם מאשר ההיפך. אישית אני הייתי לוקח רק נגן ואוזניות אטומות היטב, שם אמביאנט ומקווה לטוב.

הכי חשוב אלה השכנים שלך למושב, מכל צד. אם אלה חארות אתה תסבול, אם הם יחסית מתורבתים, יהיה בסדר.

מה עוד? תשתדל לא לשבת ליד השירותים, תבוא עם בגדים נוחים ונעליים נוחות ורחבות (הרגליים מתנפחות מהישיבה), מגבת פנים קטנה שאפשר להרטיב ולהתרענן, צחצוח שיניים עוזר ולתת דרור למעיים לפני העלייה למטוס זה בונוס נחמד.

טיסה נעימה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם אתה גבוה, תעשה צ׳ק אין מוקדם ככל האפשר באינטרנט ותפוס מקום במעבר, אני 1.82 וקשה לי לשבת שלא במעבר.

אם גובה זה לא סוגיה, מהנסיון שלי דווקא ליד החלון יותר קל לישון כי אפשר לשען על הקיר..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...