Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
riverhead זה שני מרכזי קניות פתוחים בסגנון בילו סנטר אבל בגדול.

אני חושב שיש שם אוטובוס פנימי.

יש אוטובוס מהעיר, אם משפחה שלך יקחו אותך אתה מבזבז להם יום שלם (זה מה שאני עשיתי)

לרכבת תחתית יש מנוי שבועי ב 30 $, כל נסיעה זה 2.5 $ אז שווה השבועי.

קו טלפון הכי זול זה של t-mobile ב 30 $ הבעיה שהשרות שלהם לא משהו.

היו לי מקומות בלי שרות בלונג איילנד.

ברכבת תחתית לחברות האחרות יש שרות בחלק מהדרך ולהם אין בכלל.

בחלק מתהחנות של הרכבת יש WIFI אז אם אתה מחפש משהו בדרך תתחבר בתחנות.

זה שנכנסים לרכבת כל הזמן ואין קליטה גומר את הסוללה של הטלפון.

אני השתמשתי בoneplus one ומטען של 10000 והם היו נגמרים לי לפני סוף היום.

אומרים שאין שם קווי טלפון בגלל סוחרי סמים שהיו משתמשים בהם, כמעט הכול זה מנוי חודשי שם.

אצלנו כולם רוצים שופניג, אז לזה אנחנו נקדיש את היום הראשון. בשביל אף אחד זה לא יום מבוזבז :)

אני 5 ימים ראשונים גר בלונג איילנד אז קליטה חשובה לי. יש גם רכב של קרוב משפחה [לעתיד] אז אני שוקל להביא רישיון נהיגה בשביל הימים שאתנייד ברחבי בלונג איילנד [החתונה, ארוחת הערב שלפני, קניות וזה]. למנהטן זה רק רכבת תחתית אני מניח. בתוך מנהטן יש גם אובר ומוניות, נסתדר.

זה יקר הפתקית הזו שמהווה תרגום לרישיון שלי?

לגבי נייד, אני שוקל פשוט לעשות חבילת אינטרנט בלבד עם איזה סים מקומי, או לעשות את חבילת חו"ל של גולן טלקום [אני גם ככה לקוח שלהם בחבילה אחרת].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה הרשיון הישראלי בתוקף שם

זה נחמד להפעיל את הטלפון שלך שם אבל מקומיים לא יכולים להתקשר אליך.

נסעתי פעם אחת עם אובר, הנהג טוען שיש 60000 נהגי אובר בעיר אבל יש גם רכבות ואוטובוסים 24/7

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם אני לא טועה הרשיון הישראלי בתוקף שם

זה נחמד להפעיל את הטלפון שלך שם אבל מקומיים לא יכולים להתקשר אליך.

נסעתי פעם אחת עם אובר, הנהג טוען שיש 60000 נהגי אובר בעיר אבל יש גם רכבות ואוטובוסים 24/7

אתה קצת טועה, גם אני חשבתי ככה,

אבל צריך ללכת לסניף ממסי הקרוב לביתך ולהוציא רישיון בינלאומי בעלות של בערך 30 שקל.

פורסם

לא צריך ללכת לממסי, רישיון ישראלי תקף בארה"ב לחצי שנה מרגע ההגעה.

ואף שוטר לא יודע מתי הגעת, כשהייתי בשלילה אז עשיתי ביטוח לרכב על הרישיון הישראלי ונעצרתי על ידי המשטרה פעמיים, הצגתי רישיון ישראלי ונסעתי לשלום.

אבל זהו, הוא לא בתוקף ממאי השנה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואף שוטר לא יודע מתי הגעת, כשהייתי בשלילה אז עשיתי ביטוח לרכב על הרישיון הישראלי ונעצרתי על ידי המשטרה פעמיים, הצגתי רישיון ישראלי ונסעתי לשלום.

מסתבר שזה לא לגמרי חד משמעי:

http://www.kooker.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99-%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%A9-%D7%A2/

אני אומר- אם יש ספק- בשביל 30 שקל- אין ספק.

פורסם

מצטער, לא פותח לי את הקישור.

אני חי פה כמעט עשור ואני אומר את זה לכל מי שמגיע לפה, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה עם הרישיון הישראלי.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מצטער, לא פותח לי את הקישור.

אני חי פה כמעט עשור ואני אומר את זה לכל מי שמגיע לפה, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה עם הרישיון הישראלי.

אמ:לק -

מבחינה חוקית הרישיון אכן תקף, -אבל-

1) לא כל גורמי האכיפה מודעים לכך ומכירים את הרישיון הישראלי

2) חברות הביטוח עושות בעיות בכיסוי שכן בפוליסה רשום "רישיון בינלאומי" וכידוע חברות הביטוח יעשו הכל כדי לא לשלם

3) בעקבות 1+2 - חברות ההשכרה לא תמיד מוכנות להשכיר ללא רישיון בינלאומי (בין אם זה מחוסר ידע או מפחד לחוסר כיסוי ביטוחי), צריך לברר מול חברת ההשכרה ישירות ולוודא שניתן להשכיר.

אני אומר- בשביל 30 שקל זה no brainer, אפילו אם כל מה שאני מקבל זה שקט נפשי ותו לא.

פורסם

זה 17₪ (בממסי לפחות), מעבר לכך אני גם עשיתי בשביל הראש השקט.

לא דרשו ממני לא ברומניה ולא בגרמניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ואז כשתיפול על שוטר קצת יותר חרוץ, שיבקש לראות דרכון (או יתחיל לברר מתי נכנסת לארה"ב), מה תגיד לו? "נו ספיק אינגליש"?

מניסיון של מישהו בעבודה, שהיה מעורב בתאונה קלה בניו יורק (מישהי נכנסה בו מאחור), הרישיון הישראלי לא סיפק את השוטרים, והוא היה צריך להציג גם רישיון בינלאומי.

אני לא אכנס לענייני חוקיות או חוסר חוקיות של הרישיון הישראלי בלבד, אבל בשטח לא פעם דורשים רישיון בינלאומי, לכן כדאי להוציא כמה עשרות שקלים, ולחסוך כאב ראש פוטנציאלי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...