Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר מדברים על צבא, אז משאיות מי השתיה ונגררים עם מי שתיה מעל לכל ספק במצב קשה יותר מהמיכלים במטוס. ועדיין החיילים שותים את המים הללו בשטח וכולם בסדר.

אתרים (צהובונים) מסוג אלו שפורסמו פה כרפרנס, מטרתם לייצר קליקים, על ידי אמפליפיקציה מיותרת של פרטים לא באמת מעניינים. לדוגמא משך פעולת מסכות החמצן, פרט מיותר לחלוטין וידוע היטב לכל מי שמתעניין בעולם התעופה. אין כל פסול בהן.

אותי זה קצת מעצבן..

צהובונים? אוקיי. קבל -

http://www.nbcdfw.com/investigations/EPA-Tests-Show-High-Percentage-of-Airplanes-Still-Have-Bacteria-in-Water-Served-On-Board-226813491.html

NBC מדווח על מחקר של ה-EPA, הסוכנות להגנת הסביבה בארה"ב, סוכנות פדרלית/ממשלתית.

עוד לינק ל"צהובון"

http://www.forbes.com/sites/johngoglia/2013/10/15/why-airline-crews-skip-the-coffee-and-tea-on-board/#a73f8db1733e

או שאני מקווה שפורבס עיתון מספיק מכובד עבורך?

ועוד עיתון, מקווה ששמעת עליו, ה-Wall Street Journal

http://www.wsj.com/articles/SB1036110025940498271

רוצה עוד? מעיתונים קיקיוניים כמו USA Today? מרשתות טלוויזיה קטנות וחסרות חשיבות כמו CNN?

הזלזול שלך קצת מעצבן אותי... שתה את הקפה, שיהיה לך לבריאות (תרתי משמע, באמת, בלי ציניות), אבל באמת שאין צורך לגישה הזו כשאתה משיב לי ("צהובונים". נו באמת).

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המארה על ראשך, DRX, עד עכשיו שתיתי את הקפה כאילו אין מחר!

לפחות מי השתיה מגיעים מבקבוקים של מים מינרלים?

פורסם

זה בדיוק הקטע: מדווחים על מיכלי המים שמשמשים את השירותים, אבל השתיה מגיעה בבקבוקים.

איני יודע איך מכינים את הקפה, אבל דומני שמדובר בפילטר כך שהמים חייבים לרתוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטב ידיעתי המים (הקרים) אכן מבקבוקים של מים מינרליים.

אני די בטוח שהקפה והתה מגיעים ממיכלים של מים במטוס, לא מהבקבוקים של המים המינרליים.

פורסם

השאלה היא האם מאותם מיכלים של הדחת השירותים או ממיכלים נפרדים במטבחון.

לגבי "תעופה בחקירה" - לפני די הרבה שנים בני הבכור שיחק בסימולטור הטיסה של $M, ויצא עם החבורה לביקור בפקולטה לאוירונוטיקה בטכניון. כאשר אספתי אותו הבחור סיפר לי על ההרצאה ששמעו - מה מרגישים כאשר מטוס עומד להתרסק. כל זאת בשעה 9 בערב, כאשר בשעה 3:30 אני עומד להמריא באחד ה-752 הישנים שהיו אז לאל-על. באמת היה מרגיע. בסופו של דבר היתה את הטיסות הטובות שלי, גם בזמן, גם חלקה וגם שירות מצויין והחויה השלילית היחידה היתה המתנה של קרוב לשעתיים למזוודות בסכיפהול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו השאלה היא האם הם עוברים הרתחה, ואם כן, האם זה מספיק?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
השאלה היא האם מאותם מיכלים של הדחת השירותים או ממיכלים נפרדים במטבחון.

לגבי "תעופה בחקירה" - לפני די הרבה שנים בני הבכור שיחק בסימולטור הטיסה של $M, ויצא עם החבורה לביקור בפקולטה לאוירונוטיקה בטכניון. כאשר אספתי אותו הבחור סיפר לי על ההרצאה ששמעו - מה מרגישים כאשר מטוס עומד להתרסק. כל זאת בשעה 9 בערב, כאשר בשעה 3:30 אני עומד להמריא באחד ה-752 הישנים שהיו אז לאל-על. באמת היה מרגיע. בסופו של דבר היתה את הטיסות הטובות שלי, גם בזמן, גם חלקה וגם שירות מצויין והחויה השלילית היחידה היתה המתנה של קרוב לשעתיים למזוודות בסכיפהול.

להבנתי מקריאת המאמרים המצורפים, מאגרי המים של השירותים ושל הכיור ושל הקפה הם אותו מאגר.

פורסם (נערך)

טוב אז באל על אין חשש השתיה החמה מגיעה מוכנה כבר

מהארץ,מקסימום מחממים במקום אך לא מהמיכלים המשותפים.

מה שסברתי קודם.

לגבי חברות אחרות אינני יודע,אני משער שאותו דבר.

באל על יש,בלי קשר, גם כשרות,

תמיד יש לי קצת יותר ביטחון במקום עם השגחה,

גם מבחינה הגיינית.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

הזלזול שלך קצת מעצבן אותי... שתה את הקפה, שיהיה לך לבריאות (תרתי משמע, באמת, בלי ציניות), אבל באמת שאין צורך לגישה הזו כשאתה משיב לי ("צהובונים". נו באמת).

אל תרתח אדון עזריאל..

כשאתה מביא לינקים למקורות רציניים אני מתייחס אליהם ברצינות.

כשאתה מביא לינקים לאתרים שהם לא יותר מזונות קליקים, אני קורא לכלב בשמו..

יום טוב גם לך

פורסם

באל על יש,בלי קשר, גם כשרות,

תמיד יש לי קצת יותר ביטחון במקום עם השגחה,

גם מבחינה הגיינית.

על זה אנני ממש לא סומך.

שומר על כשרות - כי זה מה שהאשה דורשת, ממש לא בגלל המשגיחים שבעיני תמיד חשודים כבטלנים משוחדים.

פורסם

מה זה משנה אם זה מגיע מאותו מיכל שמגיעים אליו המים לשירותים?

גם ברוב הבתים צינור המים משותף ולשירותים מגיעים אותם מים שמגיעים למטבח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה זה משנה אם זה מגיע מאותו מיכל שמגיעים אליו המים לשירותים?

גם ברוב הבתים צינור המים משותף ולשירותים מגיעים אותם מים שמגיעים למטבח.

אליבא דכתבות בקישורים- חלקם מאתרים כמו הוול סטריט ג'ורנל ופורבס- המאגרים האלה מזוהמים ונכשלים בכל בדיקות האי קולי, קולי צואתי וכ"ו וכ"ו ברמות של כפי 1000 מהמותר למי שתיה רגילים.

פורסם (נערך)
על זה אנני ממש לא סומך.

שומר על כשרות - כי זה מה שהאשה דורשת, ממש לא בגלל המשגיחים שבעיני תמיד חשודים כבטלנים משוחדים.

זה לא גורף כמו בכל מקום,

אני ממעיט לאכול מבסעדות,יש מסעדת צהרים אחת שאני יודע

שיש שם משגיח ובאמת זה נותן לי תחושה (גם פסיכולוגית)

יותר טובה.

אם אתה היית רואה מה מתרחש במטבחים השונים קרוב לודאי

שב 90 אחוז מאותם מקומות לא היית אוכל.

אני כאדם חילוני-מסורתי גם בחו''ל אוכל או במסעדה עם משגיח

או בבית.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

יוסי, תאמין לי שטיילתי "קצת" בעולם,

ראיתי מטבחים של מדינות זרות, ורמת הניקיון לא מביישת את רמת הניקיון בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...