Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להכליל ציבור שלם זה לא הוגן.

נטילת ידיים או מקווה זה לצרכי טהרה,

לפני זה שוטפים במים וסבון,

אין קשר בין השניים.

שטיפה של ידיים בסבון אינה הלכה זה עיניין אישי,

נטילת ידיים לצרכי טהרה כן.לכן יש לאותו רב עיניין

לדבר על כך.

אינני דתי,לעיתים רחוקות אני סועד במסעדת צהרים (עם משגיח והכשר)

למסעדה ניכנסים המון אנשים ,רובם חילונים,

אני יושב קרוב לברזיה,

מעטים מאד לתדהמתי ניגשים לשטוף ידיים,לפני האוכל

מדובר ברוב חילוני.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להבנתי מקריאת המאמרים המצורפים, מאגרי המים של השירותים ושל הכיור ושל הקפה הם אותו מאגר.

אין עם זה שום בעיה, גם בקראוון אספקת המים נעשית ממיכל "לבן" ואילו הניקוז נעשה למיכל "אפור" ומיכל "שחור" או רק למיכל "שחור".

זה אחד השרשורים הכי מטומטמים שנפתחו פה ולא חלילה בגלל חששותיו של פותח השרשור אלא בגלל התגובות.

תעלה על המטוס, תטוס, תנחת ותהנה.

שינה, שתיה, חיידקים.... כוסאומו לפני 60 שנה אנשים היו שטים לארה"ב ולא היה להם פורום שילחיץ אותם.

אני טס, אני נוגע בהכל עם הידיים, אני גם יאכל מהשולחן במסעדה אם האוכל נפל לי מהצלחת, גם מהרצפה אכלתי, נגעתי בהמון מקומות ציבוריים, חירבנתי בתחנות דלק ושירותים כימיים ולא קרה לי כלום. כשאתה חושב שאתה עשוי מנייר אתה תכנס לפחד כשתראה מים.

haters will hate

פורסם

בדיוק...

תביא כמה סרטים על הסמארטפון ומטען, פתחתם פה דיון מטורף כאילו הוא עצמו הטייס וצריך מהר ללמד אותו לטוס על ה 777 של טורקיש...

גם ככה טיסה טובה או לא תלויה בשלושה פרמטרים

מזג אוויר

מי יושב לידך

היכולת שלך להירדם

כפי שאתה רואה השניים הראשונים כלל לא תלויים בך...

ואל תדאג, אתה יכול לשתות מים ותה, הם לא מזוהמים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עצתי

לך ברגל

כל אחד והפרנויה שלו.

לגבי הג'ט לג

שב בשמש כחצי שעה תסדר לך את המנגנון בקודקוד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שב בשמש כחצי שעה תסדר לך את המנגנון בקודקוד

הקודקוד מסתנכרן מול לוויני gps?

יום טוב גם לך

פורסם

זו המלצה של טייסים שטסו בערך כל שבוע על הקו תל אביב ניו יורק.

מכרתי בדיוק באותו המחיר שבו קניתי.

אז עוד לא ידעו מה זה GPS

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה - לטייסים אין בעיית ג'ט לאג. הם מאבדים את מנגנון השעון הביולוגי.

העצות שניתנו עד שהגיעו המים מקלות על הטיסה. לא לשכוח - רובנו מנוסים ומתיחסים לטיסה כמו לנהיגה לעבודה. פות"ש חדש בתחום וצריך להכיר אותו. אחרי עוד 2 נסיעות גם הוא יתישב במטוס בדיוק כמו במונית שירות.

וסיפור המים\קפה\חיידקים מוגזם לחלוטין, שאם לא כן כל מיליוני הנוסעים הטסים כל יום היו חולים שבוע אחרי כל טיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^^^

הם לא, ולכל אחד מהם יש את הדרך /טכניקה להתגבר על הג'ט לג.

המידע מבוסס על בן דוד שזה היה הקו שלו במשך כ 40 שנה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הטיפים שלי לטיסות ובייחוד טיסות ארוכות (למעלה מ4 שעות)

1. להזמין מונית מראש ולהגיע לפחות 3 שעות לפני הטיסה - בייחוד אם זו הטיסה הראשונה שלך - כן, אתה עלול למצוא את עצמך משועמם בשערים (בייחוד אם אין לך כניסה לטרקלין VIP שמשנה את החוויה לחלוטין!) אבל עדיף להקדים.

2. לעשות צ'ק אין מוקדם עם אפשר.

3. לא לקחת איתך מיליון בגדים - תיסע עם מזוודה ריקה ככל האפשר אם זו ארץ בה כוח הקניה הוא גדול ואתה טס לאזור שעושים בו שופינג - תיקח בגדים לשלושה-ארבעה ימים - מהנסיון שלי מה שמספיק לשבוע מספיק לחודש.

4. לטיסה תלבש בגדים נוחים בייחוד נעליים נוחות - ממליץ על קרוקס רחבות ותיקח איתך איזה טרנינג טוב שאתה יכול להוריד או להלביש במידה וחם\קר.

5. תיקח איתך חומרי קריאה, מוזיקה להאזנה - מתאם של אזניות רגילות למטוס בשביל לראות סרטים בנוחות שלך.

6. זוג אזניות\שנאי מתח אוניברסלי.

7. סוכריות למציצה לנחיתה במידה ואתה סובל מלחץ באזניים - תמיד עוזר - בליעת רוק מכריחה את האזניים להפתח.

8. במידה ותרצה להרדם ותרגיש שקשה לך - תקנה מהדיילת פחית בירה או משקה חריף אחר ותיקח לאחר מכן כדור שינה. אני באופן אישי מאלו שלא אוהבים לישון בטיסה.

9. לגבי הג'ט לג - זה הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת - אם אתה נוחת באור יום - אל תלך לישון!!! תסחוב כבר את העייפות ללילה של אותו היום ותלך לישון בשעות של הלילה, יום למחרת תקום יקיצה טבעית מתי שבא לך ותתחיל להנות מהטיול - כמה שיותר מהר תכניס את עצמך לסייקל של אותו אזור זמן כך יהיה לך קל יותר.

10. לגבי מחלות - אני שמתי לב שבעיקר חליתי כאשר טסטתי בתקופת החורף - השילוב של הפרשי טמפרטורות, אקלים בייחד עם עייפות מהטיסה יכולים בהחלט להשאיר את המערכת החיסונית שלך חלשה אל מול חיידקים ווירוסים - ההמלצה כאן לשמור על הגיינה ותזונה היא נהדרת.

11. תרופות שכדאי לקחת איתך לטיול בחו"ל - אקמול, אופטלגין ודומיהם, אימודיום (נגד שלשולים) - תמיד טוב שיש, לא מזיק.

12. לגבי מזומנים - ממליץ תמיד להשאיר איזה שטר של 100 דולר\אירו למקרה חירום בערכת עזרה ראשונה במזוודה או במקום מסתור אחר ולהשאיר את הארנק שלך בתחתית התיק. חגורת בטן או גרב עם כיס למזומנים למקרה חרום - תמיד טוב שיש.

אה כן -

13. תעדיף מושבי מעבר מאשר מושבי חלון.

נכון - זו טיסה ראשונה שלך, אתה מתרגש ואתה בטח תרצה להביט מחלון המטוס איך הכל נהיה קטן יותר - אני באופן אישי מת על זה ואני אוהב גם לתזמן את הנחיתה - בד"כ אני מצליח לספור מ10 אחורה עד 0 ולתזמן את זה בול בנגיעה של הגלגלים בקרקע (אל תשאל - תפקיד של מפקד צוות מוטס בצבא לחלק מתקופת השירות - זה הפך לסטיה שלי)

המושבים במעבר מאפשרים לך לקום וללכת לשירותים, לקום וללכת בכדי להתרענן קצת מהישיבה במטוס מבלי לדרוס כל פעם בן אדם או שניים בדרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזכרת טרקלין - לבדוק באמת אם יש אפשרות דרך כרטיס האשראי (יש לי שני כרטיסים, אחד נותן כניסה לטרקלין ואחד נותן סנדביץ' ושתיה בקפה ג'ו שאני לוקח לטיסות לואו קוסט 8))

פורסם

עצותיו של לאנוס נכונות בהסתייגויות שציינתי קודם.

לגבי 1 - מצטרף להמלצה להגיע מוקדם לנמה"ת. אתה לא מתמצא במקום ובנהלים ויקח לך כמה דקות למצוא את הדרך. לפעמים ההליכים בקליטה ממושכים, במיוחד בטיסות לארה"ב. לי אין ניסיון עם טרקלינים, אבל אין בעיה להעביר זמן בדיוטי-פרי, בתנאי שאתה יודע למצוא מציאות. בדרך חזרה זה עוד יותר חשוב - נתב"ג שדה נוח להתמצאות, EWR גדול פי כמה כך שהשילוב של תורים ארועים (במיוחד בבטחון) + מרחקי הליכה ארוכים עלולים עלולים להאריך את ההגעה למטוס. כיון שמדובר בנמל בית של UA קרוב לודאי שתוכל להתחיל הליכים יותר מ-3 שעות לפני הטיסה. מצד שני - אני זוכר שהטיסה לישראל יוצאת מ"כלוב" שפעם שנכנסת אליו אינך יכול לצאת ממנו (בלא מעט שדות בעולם יש הפרדה מוחלטת של הטיסות לישראל) כך שעדיף לגשת לשער רק ממש לפמני הטיסה, ולאחר שביקרת בשירותים.

לגבי 8 - עצה מסוכנת. השילוב של אלכוהול ותרופות מרדימות עלול להיות מסוכן. בכלל, עדיף להמנע מאלכוהול בטיסה.

לגבי 9 - אני לא כל כך בטוח שהעצה לגבי ג'ט לאג פועלת, בסופו של דבר אתה קורס מוקדם בערב (למרות ה-high של הנסיעה) ומתעורר לפנות בוקר. ההסתגלות להפרש של 7-10 שעות אורכת מספר ימים, וקשה יותר בטיסה מערבה מאשר מזרחה.

לגבי 11 - הרכב לך רשימת תרופות לפי ההכרות שלך עם עצמך. אם אתה נזקק לתרופות קבועות קח קצת יותר מהמתוכנן לפי משך השהות בחו"ל. את התרופות החזק בתיק האישי הצמוד אליך! לתרופות שעליהן המליץ לאנוס הייתי מוסיף פראמין נגד בחילות, ועוד כמה דברי שהזכיר אם תרצה עצה.

לגבי 12 - אני קצת יותר קיצוני: מרבית המזומנים הדרכונים וכרטיסי האשראי בפאץ' שמיועד לבטן אבל אני מעדיף בהצלב, תחת בית השחי. חשוב לבחור בפאוץ' מספיק רחב לקליטת הדרכונים, ועם בטנה אטומה לזיעה. בארנק אני מחזיק 50-100 אירו\דולר וכרטיס אשראי אחד. אם אני נוסע בזוג - כנ"ל אצל האשה, אם כי היא מעדיפה את הפאוץ' על הבטן, ולא מתביישת לדחוף לשם את האצבעות כדי להוציא מזומן בעת הצורך. בכל ערב ספירת מזומן וחלוקה מחודשת כיון בד"כ, משום מה, רוב הכסף יוצא תמיד מארנק אחד (או שלי, או שלה, אקראי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתנהג רגיל, תרגיש בבית, עזוב אותך גרביניום וחגורות, אתה מגיע בתקופה חמה, הביצים ידבקו לך לרגליים.

לגבי תרופות, בכל קיוסק/תחנת דלק או בית מרקחת יש תרופות בזול על המדפים.

אתה לא טס למדינת עולם שלישי ולפי הבנתי אתה נוסע למשפחה.

למזלי אני לא יודע מה זה ג'ט לג או הנגאובר אבל מגיעים אלי הרבה מבקרים, זה שטויות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פאוץ' בחו"ל = הכי תייר שיש.

יש אנשים שממש מגזימים, לוקחים רק אשראי בכיס של החולצה ומוציאים החוצה את הכיסים במכנסיים במקומות שידועים בכייסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדבר על פאוץ' נסתר. לא נוח, אבל הדרך הטובה ביותר להתגונן מכייסים.

הזכרתי כאן באחד השרשורים שאשתי מושכת אש, התנהלות נכונה מנעה מאתנו נזקים לא קטנים.

פורסם

למזלי אני לא יודע מה זה ג'ט לג או הנגאובר אבל מגיעים אלי הרבה מבקרים, זה שטויות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

קונספירציה של יצרני תרופות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...