Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם לא נתנו לחבר להכניס לארץ 2 בקבוקי וודקה,הוא אמר אין בעיה,פתח בקבוק אחד והתחיל למזוג כוסות לעוברים ושבים,וויתרו לו.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניקו, אין שום בעיה לקנות מים בדיוטי ולהביא למטוס. ספריאל לא עושה את זה מטעמי חיסכון :)

קמצנות חביבי. הגנים. ההולנדיים שלי. כנראה הדבקתי גם את האישה

.

ניקו, אל תבנה על הווייפיי. יספיק מכסימום לואטסאפ. והטלפון לוויני, יקר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה.

אגיע עם מה שצריך מוכן על המחשב ולא אזדקק לאינטרנט.

לפחות שתהיה לי תכנית ב' למקרה שלא אצליח לישון כמו שצריך.

במקרה הכי גרוע אצפה בטרילוגיה של שר הטבעות ובין כל סרט אעשה הליכות קצרות לרענן את הרגליים.

אם הייתי טס אל-על הייתי יכול להיכנס לתא הטייס שזה משהו שתמיד עניין אותי, אבל התנאים ביונייטד מנצחים גם במחיר וגם בשעות הטיסה שהתאימו לי יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
טיפ חשוב, לא לאונן במושב שלך, יש אנשים שלא מכבדים פרטיות.

גם אל תיקח ויאגרה במקום כדור שינה בטעות.

הרגתם אותו, הוא סה"כ טס.

לך לשדה תעופה עם כרטיס טיסה ביד ודרכון ותעלה על המטוס כמו שאתה.

אמרו לי שביונייטד לא נותנים להכניס שתיה למטוס בכלל.

בטיסה יש לך אוכל, שתיה, שרותים, כריות, שמיכה...

אוכל כשר מזמינים מראש אחרת אין להם על המטוס

אייל

פורסם

אייל - אתה כנראה מורגל בנסיעות, בשבילך מדובר בשגרה. ניקו חדש בתחום ולא מכיר את המערכת. אם מבחינתי וכנראה מבחינתך אתה יודע היכת שער D1A בנתב"ג לניקו יקח כמה דקות למצוא את הדרך. וכמובן שיש התרגשות מנסיעה ראשונה לחו"ל.

אני בוחן את עצמי בנסיעות הראשונות שלי לפני 20 שנה ובשנים האחרונות. הבדל של יום ולילה. בנסיעות הראשונות ההתארגנות היתה לוקחת ימים והייתי לוקח יום חופש מבוקר הטיסה, גם אם מדובר בטיסת חצות. כיום, כאשר אני מתורגל, אני עובד עד 6 שעות לפני ההמראה, נוסע הביתה, מתקלח ונוסע לרכבת. הכנת המזוודות לוקחת לאשתי 1-2 שעות, בהתאם לאופי הנסיעה ומספר הנוסעים.

כמובן שיש חריגים - למשל לקראת הנסיעה ללפלנד היה צורך בהצטיידות בביגוד מתאים. אבל, כאמור, זה חריג.

והערה קטנה - נושא הנוזלים (לא רק משקאות, גם משחת שיניים וממרח שוקולד נחשבים נוזלים) הוא מדיניות של מדינות, או של גושים כגון האיחוד האירופי. לא של חברת תעופה. אנחנו רגילים לבדיקות הביטחון של נתב"ג, אבל כנוסע למדתי שהן חריגות מאד, ובשדות שונים מחפשים דברים שונים. העובדה היא שכאשר אתה מגיע מישראל לקונקשן באירופה מחייבים אותך בבדיקת ביטחון נוספת, אם אתה מגיע מנמל אירופי אתה עוקף את הבדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבת שכסף זה לא בעיה, כשתגיע לצ'ק אין תבקש לשדרג למחלקה ראשונה.

תאמין לי, אחרי שטסתי במחלקה ראשונה אני לא מוכן לטוס בדרך אחרת.

Do you want another drink mister Attias? Do you want another blanket mister Attias?

הדייל ביקש ממני להרים את הראש להניח כרית נעימה מתחתיו, פתח שמיכה חדשה וכיסה אותי, עוד רגע חשבתי שהוא הולך ללטף אותי בעדינות תוך כדי שירה רגועה עד שארדם...

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם
יש לי שאלה (ברצינות),

מה יכולים לעשות לך שרואים שאתה בא לעשות צ'ק אין מסטול ?

כבר ראיתי (בישראל) אנשים באים לבידוק עם כוס ו.רדבול ביד

לא עשו לי כלום כשהגעתי עם עיניים אדומות מאוד וחיוך מפגר.

haters will hate

פורסם

הייתי סה"כ ב4 טיסות ארוכות (מעל 10 שעות), ממה שאני יכול להוסיף/לחזק את הנאמר:

-מומלץ לשבת ליד המעבר אם אתה גבוה (אני 1.84 וכל כסא אחר הרגיש לי צפוץ מידי לברכיים) לפחות ככה רק ברך אחת סובלת.

-אישית אני מוריד את הנעליים, מאפסן אותם בתא שמעל, ונכנס למוד כפכפים (לא אצבע), מאוד נוח ומקל מאוד על השינה.

-שתייה מקלה על היובש שנוצר בטיסה, לפעמים הייתי מתעורר מהיובש הזה.

-לנסות לא לפספס את האוכל, הוא עוזר להירגע.

תהנה המון ובהצלחה!

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

בטיסות ארוכות האוכל גם מעביר את הזמן,

חוץ מזה שאני בן אדם רעב אז זאת דרך טובה לסתום את הרעב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פתח שמיכה חדשה וכיסה אותי, עוד רגע חשבתי שהוא הולך ללטף אותי בעדינות תוך כדי שירה רגועה עד שארדם...

/QUOTE]

חח ישיר לך סרנדה:lol:

פורסם (נערך)

יונייטד איירליינס ביטלו ללא סיבה את הטיסת המשך לאורלנדו

וייבשו אותנו 10 שעות בטרמינל,

למרות שהטיסה היתה בחינם נשבעתי מעולם לא לטוס איתם.

לא מרשים לעלות שתיה למטוס בכלל,אפילו את השתיה של הילד

לקחו שהסברנו שהוא מקרה מיוחד כאילו דיברנו לקיר,

טוב שלפחות את הבדיקה גופנית עם הצנתר הוא עבר בשלום,

תתפלא גם מזה חששתי.

אגב,מילה אחת של התנצלות על דחית הטיסה לא קיבלנו.

נבלות.

ניקו קח כמעט בחינם, טיסה נעימה

http://he.aliexpress.com/item/Travel-EyeShade-Sleeping-Eye-Cover-Eyepatch-Blindfolds-For-Health-Care-Hot-Selling/32637715850.html?spm=2114.50010308.4.83.Vrk6s7

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף למה שנכתב, חוץ משני דברים קטנים - תמעיט בצריכת אלכוהול, אם בכלל. בגלל הגובה, לחץ אוויר וכו' וכו', "תופסים ראש" הרבה יותר מהר מאשר על הקרקע. לא כדאי להיות שיכור על מטוס, לא חוויה נעימה וגם אפשר להסתבך אח"כ, לך תדע...

עוד המלצה - הימנע מהקפה/תה שמציעים לך. מכינים אותם ממים ממיכלים של המטוס, מן הסתם, ולך תדע מתי בפעם האחרונה ניקו אותם (אם בכלל!). אני בטיסות לא שותה שום דבר שלא הגיע מבקבוק/פחית.

פורסם

מתי אתה מתכנן להיות בניו יורק?

אני אמור להגיע לניו יורק בנהיגה מסן פרנסיסקו באיזור ה14 ליולי.

haters will hate

פורסם

מעבר לדברים שאמרו כאן, קח איתך משהו לשפתיים יבשות. האוויר במטוס מייבש רצח.

אמרת שאתה לא מהישנים טוב. מכיר, תביא הרבה חומרי קריאה וצפייה. אל תתפתה בשום אופן ללכת לישון מוקדם או לתפוס שנת צהריים. אתה רק תאריך את זמן ההסתגלות. תסחוב עד שעת השינה הרגילה שלך.

טיסה נעימה.

פורסם
יונייטד איירליינס ביטלו ללא סיבה את הטיסת המשך לאורלנדו

וייבשו אותנו 10 שעות בטרמינל,

למרות שהטיסה היתה בחינם נשבעתי מעולם לא לטוס איתם.

לא מרשים לעלות שתיה למטוס בכלל,אפילו את השתיה של הילד

לקחו שהסברנו שהוא מקרה מיוחד כאילו דיברנו לקיר,

טוב שלפחות את הבדיקה גופנית עם הצנתר הוא עבר בשלום,

תתפלא גם מזה חששתי.

אגב,מילה אחת של התנצלות על דחית הטיסה לא קיבלנו.

נבלות.

ניקו קח כמעט בחינם, טיסה נעימה

http://he.aliexpress.com/item/Travel-EyeShade-Sleeping-Eye-Cover-Eyepatch-Blindfolds-For-Health-Care-Hot-Selling/32637715850.html?spm=2114.50010308.4.83.Vrk6s7

גם אני אכלתי מהם דחייה כי היה חסר להם טייס (!) קיבלתי מהם החזר של 800 דולר. (ואני רוצה לציין שהביזנס שלהם מזעזע. )

חברה שטסתי איתה וגם המחלקת עסקים היתה מעולה זה איביריה (באופן מפתיע). השנקל שלי זה קח מחשב עם סרטים זה מעביר את הזמן מהר מאוד.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...