Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, עוד דבר ששכחתי ונזכרתי כשדיברו על אוויר מייבש - מציע גם לקחת קרם ידיים/לחות (עדיף בשפורפרת קטנה, שתוכל לעבור את הצ'ק פוינט בארה"ב), ולשים אחרי שאתה שוטף ידיים וכו'. הייתה לי טיסה ששכחתי וכפות הידיים שלי ממש דיממו לקראת סוף הטיסה (אני חושב שהיה חורף או משהו, ככה שהן היו יבשות יחסית בכל מקרה, אבל עדיין).

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כמה שבועות טסתי לראשונה בחיי במשך 24 שעות (עם קונקשנים,הטיסה הארוכה ביותר הייתה 12 שעות בערך )

כרית חשוב,אטמי אוזניים גם אפשר,נשנושים לדעתי מומלץ מאוד,הבאתי ים אוכל ונהנתי,אני את האוכל של המטוס כמעט ולא אכלתי.

לא פשוט,מעייף,תופסים תנוחה ונרדמים,לקח לי כמה שעות להרדם אבל זה קורה.

מוזיקה להרבה זמן גם כדאי.

אני גבוה ואכן עדיף לשבת במעבר.

Miata ND2

פורסם
אין לי הרבה מה להוסיף למה שנכתב, חוץ משני דברים קטנים - תמעיט בצריכת אלכוהול, אם בכלל. בגלל הגובה, לחץ אוויר וכו' וכו', "תופסים ראש" הרבה יותר מהר מאשר על הקרקע. לא כדאי להיות שיכור על מטוס, לא חוויה נעימה וגם אפשר להסתבך אח"כ, לך תדע...

עוד המלצה - הימנע מהקפה/תה שמציעים לך. מכינים אותם ממים ממיכלים של המטוס, מן הסתם, ולך תדע מתי בפעם האחרונה ניקו אותם (אם בכלל!). אני בטיסות לא שותה שום דבר שלא הגיע מבקבוק/פחית.

בטיסה לפראג (נכון, לא ארוך במיוחד) חיסלנו 3 אנשים בקבוק קוניאק. הטיסה הכי טובה שהייתה לי בחיים. אבל אם אתה טס לבד אז זה עצוב לשתות.. אם כי יין בארוחה לפעמים עוזר לי להרדם.

לגבי תה וקפה, זה פרנויה ידידי.

יום טוב גם לך

פורסם

דריקס - אם כך גם לעולם, אבל לעולם, אל תאכל ותשתה במסעדה או מלון.

ד"א - מסתבר שלסיפור מיץ העגבניות יש בסיס מדעי, אכן תחושת הטען משתנה בתנאי היובש והלחץ הנמוך במטוס ולכן מיץ העגבניות כה פופולרי בטיסות. אישית עברתי למים, אם כי איני פוסל מיצים על הסף. הבעיה העקרית בטיסות היא הכוסות הזעירות והפחיות מתאימות לליליפוט. כן. והעצה לגבי אלכוהול נכונה, המנע ממנו. גם מייבש, גם מרי אותך לשחרותים (הצפופים והלא נוחים) וגם עלול לגרום לאדם מן היישוב להפוך לנוסע שוקולד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דפקתי עכשיו טיסה של 15 וחצי שעות תל אביב לסן פרנציסקו ישיר.

כשתגיע לאמריקה תקנה בכל סופר או walgreens/cvs חבילת כדורי zzquil או משהו דומה אחר עם דיפנהידרמין. לא נדרש מרשם לזה שם, לוקח מהמדף.

כדי להתמודד עם הג׳ט לג תשתדל להיות כמה שיותר בשמש במהלך היום, זה עוזר לגוף להסתגל, וכמה שיותר בחושך בזמן שאתה צריך לישון בו.

זה לא ממכר, ועזר לי להעביר 9 שעות מתוך הטיסה בשנת ישרים, כשאני אחד שלא נרדם בטיסות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)
קרא את ההתחלה ואז את 16

http://nextshark.com/pilots-and-flight-attendants-confess-the-21-dirty-secrets-of-flying/

וגם את זה

https://upvoted.com/2016/01/11/never-drink-airplane-coffee-and-other-secrets-from-airline-employees/

אם אחרי זה אתה שותה את הקפה - תיהנה ולבריאות.

אם המצב היה כלכך נורא אז אנשים קבוע היו מסיימים טיסות עם כאבי בטן וקילקולי כיבה.

יש אנשים שפותחים את הדלת בשירותים עם מטפחת ולא שמים יד על המשענת כי היא כי כתוב באינטרנט שהכל מלא חיידקים. כל אחד והפרנויה שלו..

אני כן שותה תה, כן משתמש בכרית ואם צריך (נדיר, כי אני אוהב קור) אז גם בסמיכה. ועד היום, אחרי עשרות טיסות, חלקן ארוכות מאוד, מעולם לא יצאתי חולה מטיסה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
חפש לך מושב ליד איזה כוסית בודדה יש לך 12 שעות לחפור לה יעביר לך את הזמן יופי טופי..

ממליץ, רק אם היא בהלוך ואתה בחזור או ההפך, ולטיסות קצרות בלבד.

למי יש כח לחפור 12 שעות...?

שמע, טיסה זה כמו סקס אנאלי - הכל תלוי בקונטקסט ועד כמה הגוף שלך משוחרר.

אני מכיר מישהי שמישהו נחמד סייע לה לסחוב את המזוודות מהמסוע.

זה נגמר בחקירה של שעות ובדיקה רקטלית, כי הסתבר בדיעבד שהוא היה סוחר סמים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שוב תודה לכולם על העצות.

תודה לחבר הפורום shake על העזרה בפרטי.

מתי אתה מתכנן להיות בניו יורק?

אני אמור להגיע לניו יורק בנהיגה מסן פרנסיסקו באיזור ה14 ליולי.

Sent from my A0001 using Tapatalk

אני מגיע בסוף אוגוסט ל-8 ימים. באמצע יש חתונה בלונג איילנד.

מעבר לדברים שאמרו כאן, קח איתך משהו לשפתיים יבשות. האוויר במטוס מייבש רצח.

אמרת שאתה לא מהישנים טוב. מכיר, תביא הרבה חומרי קריאה וצפייה. אל תתפתה בשום אופן ללכת לישון מוקדם או לתפוס שנת צהריים. אתה רק תאריך את זמן ההסתגלות. תסחוב עד שעת השינה הרגילה שלך.

טיסה נעימה.

אני נוחת ב04:00 בבוקר, אז לנסות להחזיק את כל היום עד הערב (23:00)?

אנסה :)

דפקתי עכשיו טיסה של 15 וחצי שעות תל אביב לסן פרנציסקו ישיר.

כשתגיע לאמריקה תקנה בכל סופר או walgreens/cvs חבילת כדורי zzquil או משהו דומה אחר עם דיפנהידרמין. לא נדרש מרשם לזה שם, לוקח מהמדף.

כדי להתמודד עם הג׳ט לג תשתדל להיות כמה שיותר בשמש במהלך היום, זה עוזר לגוף להסתגל, וכמה שיותר בחושך בזמן שאתה צריך לישון בו.

זה לא ממכר, ועזר לי להעביר 9 שעות מתוך הטיסה בשנת ישרים, כשאני אחד שלא נרדם בטיסות.

תודה!

אני עושה את זה גם בבית. בכל בוקר אני יושב 15-20 דקות במרפסת אוכל ארוחת בוקר בשמש. בצורה דומה, אחרי שהשמש שוקעת ובמידת האפשרות אני משתדל להיות ללא תאורה כמעט ובטח שלא אור כחול.

יש עצות לגבי צ'ק אין? הבנתי שצ'ק אין למטוס אפשר לעשות דרך האתר של UA 24 שעות לפני הטיסה.

מה לגבי כרטיסים? יש דרך לחסוך זמן בביקורת? שירות עצמי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ביונייטד שממריאה מתל אביב לא תוכל לעשות צ׳ק אין לטיסה באינטרנט, אני משער שמשיקולי בטחון הם לא מוכנים שתקבל בורדינג פאס בלי לעבור אצל דוכן הצ׳ק אין, או אולי סיבה אחרת.

אתה כן יכול לבחור מושב וארוחות. אין יותר מזה הרבה מה לעשות כדי לקצר את התור בנתבג מעבר ללטוס בשבת/חג.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לדעתי כן, תחזיק עד הערב. זאת הדרך בה אני נמנע לחלוטין מג׳ט לג בטיסות למזרח

מחזק [emoji106]

יום טוב גם לך

פורסם

במרבית החברות אתה יכול לעשות צ'ק אין מוקדם, ואם אינך עושה עליך לעשות אותו ב"קיוסק" שירות עצמי בכניסה לנתב"ג. ביצוע צ'ק אין במסירת המזוודות נותר רק במספר מוגבל של טיסות, בעקר LCC\שכר למיניהן. עם זאת בד"כ יחליפו לך את כרטיס העליה למטוס שהדפסת בכרטיס הקרטון הסטנדרטי בעת מסירת המזוודות. בכל מקרה, צ'ק אין מוקדם יהיה נוח ויקצר את ההליכים בשדה בכמה דקות, וגם יבטיח לך את המושב שבחרת.

מה שקיים בשדות אחרים ולא מקובל בנתב"ג הוא שימוש בכרטיס עליה מודפס או בכרטיס עליה שנשלח אליך לטלפון עם ברקוד שמופיע על מסך הטלפון ואתה מציג לקורא האופטי בעת ה-boarding. צריך להוסיף שהביקור האחרון שלי בנתב"ג היה לפני כחצי שנה והדברים משתנים מהר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם המצב היה כלכך נורא אז אנשים קבוע היו מסיימים טיסות עם כאבי בטן וקילקולי כיבה.

יש אנשים שפותחים את הדלת בשירותים עם מטפחת ולא שמים יד על המשענת כי היא כי כתוב באינטרנט שהכל מלא חיידקים. כל אחד והפרנויה שלו..

אני כן שותה תה, כן משתמש בכרית ואם צריך (נדיר, כי אני אוהב קור) אז גם בסמיכה. ועד היום, אחרי עשרות טיסות, חלקן ארוכות מאוד, מעולם לא יצאתי חולה מטיסה.

אין בעיה, ידידי, זו ההעדפה שלי ואלו שני הסנט שלי. אנשים יכולים לקבל או לא לקבל את העצה שלי :-)

אני יודע שאני נוטה לכיוון הפרנויה, אבל כל עוד אני לא מגזים, אז אין לי בעיה עם זה. אני אכן מהאנשים שמנקים את המשענת והמגש עם מגבונים אנטי-בקטריאליים, למשל, כי אני אוכל על זה. מצד שני, אין לי בעיה להשתמש בכרית או בשמיכה. אני לא חושב שזה גובל בOCD... :lol:

אני בדרך כלל לא יוצא חולה מטיסות, לא יודע אם מזל או ה"פרוטוקולים" שאני מיישם במטוס :wink: מה שכן, פעם אחת כן חליתי אחרי טיסה לישראל, כשטסתי לחתונה שלי :x (אני גר במיאמי וטסנו להתחתן בישראל . הייתי חולה מת בחתונה של עצמי, אבל I powered through).

בכל מקרה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. מאחל לשנינו שנמשיך לא לצאת חולים מטיסות!

• תוכן חדש...