Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש עזרה בהזמנה מאתר booking.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מעוניין להזמין את המלון הזה. באפשרויות תשלום יש אופציה של תשלום דרך האתר ללא אפשרות ביטול לאחר מכן וישנה אופציה יקרה יותר של תשלום במלון עצמו ללא שום מקדמה באתר,מה שנותן בעצם את האפשרות לבטל את ההזמנה ממש עד היום האחרון.

גם באופציה שלא דורשת מקדמה צריך לתת כרטיס אשראי,במקרה נתתי כרטיס אשראי שעדיין לא ירדו לו כל התשלומים ולכן הוא לא התקבל (לא היה בו מספיק כסף) ע''י המלון. דבר זה בעצם גרם לי לתהות האם הם בודקים פשוט אם יש מספיק כיסוי או האם הם ניסו לגבות ממני תשלום למרות ששילמתי יותר כדי למנוע את זה.

שמעתי ממקור ראשון על אנשים שבטעות הורידו להם פעמיים את סכום ההזמנה מכרטיס האשראי,ממש לא רוצה להתעסק עם כל מיני אי הבנות מבחינת תשלום מעבר לים אז אני מחפש להימנע מזה.

בעיקרון כבר הזמנתי את הטיסה,לקחתי חופשה מהצבא עם כל האישורים הנלווים וכו' ולכן לא מאמין שארצה לבטל את ההזמנה,מה גם שהמלון עם ביקורות טובות וקולע בול למה שאני צריך.

מניסיון שלכם כדאי פשוט להזמין ולשלם באתר או לשלם יותר אבל לחיות בידיעה שאפשר לבטל ללא קנס עד לרגע החופשה עצמה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היי,

הזמנתי משם משהו כמו 15 בתי מלון שונים עד היום, ומעולם לא הייתה בעיה של חיוב כפול.

אתה יכול לוודא את זה גם עם טלפון למוקד חברת האשראי ברגע שתסיים את ההזמנה.

כמובן, אתה יכול גם לבדוק אופציה של הזמנה ישירות מהמלון (תראה אם יש להם אתר משלהם, או תסתכל דרך trip advisor)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פשוט פעם ראשונה לדעתי שאני מזמין מלון בחו''ל לבד ברשת,תמיד נעזרתי בסוכן. להזמין דרך המלון ישירות עולה ב4$ יותר במחיר הכללי

:|.

מה שבטוח זה שהרגעת אותי,נראה לי אני עושה הזמנה פשוטה דרך booking וזהו.[h=2][/h]

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בסבירות גבוהה שבית המלון/ אתר BOOKING בדקו את מסגרת האשראי/ בדקו כיסוי.

לגבי תגובה של יבגניפ - מבירור שעשיתי בעבר מול מוקד של אחת מחברות האשראי בארץ -> אינם יכולים לראות חיוב עד אשר מתעדכן בחשבון שלך (ואז אתה יכול לראות דרך החשבון באינטרנט). נשמע מוזר, אך זה מה שנאמר לי כאשר רציתי לבדוק אם לא חוייבתי בכפל.

ההחלטה האם לשלם הכל מראש או לשלם במלון תלויה בשיקולים שלך (מסגרת אשראי פנויה, צפי ששער מטבע ישתנה משמעותית וכו').

פורסם

הסיבה בגללה לוקחים מספר כרטיס אשראי היא מדיניות no-show - מצב בו הזמנת חדר, לא ביטלת עד שעת הגג ולא הופעת. במצב זה מקובל לגבות מחיר לילה אחד (שכן המלון יתקשה להשכיר את החדר). שעת הגג יכולה להיות בערב ההזמנה או קודם לכן, בהתאם למדיניות המלון, המפורטת באופן ברור.

מניסיון Booking.com מהאתרים האמינים ביותר שקיימים, עם שירות לקוחות מעולה שבמעולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביצעתי כרגע את ההזמנה עם אישור מיידי. האם אוכל לדעתכם לקבל קבלה ליד לאחר אישור כרטיס האשראי?

פורסם

תקבל מייל עם אישור ההזמנה. את הקבלה תקבל במלון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז הכל מצויין,תודה כמו תמיד.

פורסם

כמי שעובד עם booking B2B באופן יומיומי אתן לך כמה טיפים .

מה תאריך ההגעה והעזיבה?

מאוד מקווה שלא הזמנת חדר ללא אפשרות החזר non refundable בעגה המקצועית. המחיר אולי קצת יותר זול אבל אין לך שום אפשרות שינוי להזמנה או ביטול once ביצעת הזמנה הם מחייבים את הכרטיס בו במקום.

חפש את האלמנט ,בהמון ערים בעולם וגם בארץ ישנם כל מיני מיסים שאין להם ביטוי במחיר ההזמנה כגון city tax .

בארץ booking נתבעים ממש בימים אלו מול רשות המיסים (הרשות לסחר הוגן ) משום שהמחיר באתר בעברית מוצג ללא מעמ מה שאסור על פי חוק בארץ .

אומנם זה כתוב בקטן אבל עדיין זה לא ברור ב 100%.

ממליץ בחום לקרוא על המלון ב-טריפ אדוויזר .

ממליץ 2, התקשר למלון ובדוק שההזמנה התקבלה ואכן יש מקום וברר לגבי תשלום מיסים אם יש . סיבה נוספת במקרה של רישום ייתר במלון over book הם מעבירים אותך למלון אחר באותה דרגת תיירות או טובה יותר , מותר להם וזה חוקי לגמרי.

שופינג

בדוק את המחיר מול אתרי החיפוש (למרות שכל הגדולים הם בבעלות של האתרים עצמם) סוכני נסיעות ובמלון עצמו.

אם יש לך עוד שאלות שוט.

פורסם

אם הזמנת כבר זה לא רלוונטי. אבל אם לא - ממליץ בחום להזמין עם אפשרות ביטול, אפילו תמורת סכום נוסף. לעולם אי אפשר לדעת מה יקרה: פציעה, מחלה, מוות (חו״ח), מלחמה או כל דבר אחר.

פורסם

אני נוהג להזמין עם אפשרותביטול\שינוי.

שני יוצאים מהכלל:

1. כרטיסי טיסה, כיון שהרבה פעמים כרטיס + שינוי יעלו יותר מזוג כרטיסים ללא ביטול, וגם אפשרויות השינוי מוגבלות (לפחות במחיר הביניים).

2. הזמנת מלון ברגע האחרון (למשל - אחרי ביטול של הזמנה מלפני חודשיים, שניתנת לביטול).

פורסם

ביצעתי הזמנה לפני כמה ימים עם אפשרות ביטול,אכן ביטלתי לאחר כמה שעות כי הרגשתי לא בלב שלם עם ההזמנה. פה כבר בחרתי באופציה ללא ביטול. לא אוהב לחשוב על אם ואם ואם,זאת לא רוחי.

מה שכן אני באמת אשלח מייל מחר למלון ואבדוק אם ההזמנה נקלטה כמו שצריך.

פורסם

בהזמנה עם אפשרות ביטול, המלון בד"כ מעביר בדיקה שפרטי הכרטיס תקינים, ללא חיוב. לכן ייתכן שתקבל התראה על בעיה בכרטיס למרות שלא היה אמור להיות מחוייב עד רגע ההגעה (והוא באמת לא מחוייב, בדוק).

פרטי הכרטיס הם כמו שמירת מקום. שים לב שגם מלונות עם אפשרות ביטול מגבילים את אפשרות הביטול עד זמן מסויים- שבוע לפני עד 24 שעות לפני. רק הגיוני שהם ירצו לוודא שאם לא ביטלת אבל גם לא הגעת, הם לא נשארים בלי כלום.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אגב, הזמנתי בבוקינג לפני חודשיים מלון עם אפשרות ביטול, ויום לאחר ההזמנה קיבלתי מהם מייל שיש למלון בעיה עם הכרטיס שלי. הסתבר שנתתי csv לא נכון כי התעצלתי להסתכל אז כתבתי מהזיכרון, וכשזה נקלט בבוקינג הנחתי שזכרתי נכון. אבל מסתבר שבוקינג לא מתעסק בכלל עם ולידציה של פרטי אשראי אלא רק מתווך בין המלון ללקוח.

תיקנתי פרטים, שלחתי שוב, והכל היה בסדר. חוייבתי רק כשהגענו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...