Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאצ' במחיר של פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שאתה צריך ללכת להתרשם מהרכב על רטוב,

אבל בתור מי שכבר עשה את זה, ומכיר טוב את המתחרות שהעלת (בפרט: I10), זה מה שנקרא NO BRAINER, לטובת הפג'ו כמובן.

ואציין גם שהמרווח שלה הפתיע אותי יחסית לכך שהיא נראית פצפונת, אני 1.80 והיה לי נוח במושב האחורי מאחורי הנהג (בפוזיציית נהיגה), והבגאז' הזכיר לי יותר משפחתית קומפקטית מאשר סופר מיני.

עסקה מאוד מוצלחת לרכב חדש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמובן שאתה צריך ללכת להתרשם מהרכב על רטוב,

אבל בתור מי שכבר עשה את זה, ומכיר טוב את המתחרות שהעלת (בפרט: I10), זה מה שנקרא NO BRAINER, לטובת הפג'ו כמובן.

ואציין גם שהמרווח שלה הפתיע אותי יחסית לכך שהיא נראית פצפונת, אני 1.80 והיה לי נוח במושב האחורי מאחורי הנהג (בפוזיציית נהיגה), והבגאז' הזכיר לי יותר משפחתית קומפקטית מאשר סופר מיני.

עסקה מאוד מוצלחת לרכב חדש.

טוב לשמוע שזה לא רק על הנייר, אבצע נסיעת מבחן כמובן אבל אחרי מה שראיתי ושמעתי אני לא רואה את עצמי חוזר לi10.

ובכלל, במחיר הזה אני כבר לא פוזל לכיוון המיני

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
יש לך את הפיג'ו 108,

כ-62,000 על הכביש (יש פחות ביד-01 0 ק"מ) מנוע 1.2 (כמו שיש ב208)

גם 108 עסקה מעולה לדעתי

העניין הוא שבמידת האפשר (תקציב) אעדיף לשלם קצת יותר בשביל "יותר אוטו", מבחינת מרווח, יציבות בכביש (שממנה נגזרת גם תוספת הנאה בנהיגה לפי הבנתי) ומראה כללי שיותר קורץ לי

פורסם
תודה, בהחלט אעשה

רק קצת מרתיע אותי המנוע שיותר חלש ממה שחשבתי

המנוע לא חלש בכלל, בטח בהשוואה לi10 .

ה208 קלה יחסית, כך שהמנוע בהחלט מספיק עבורה, והביצועים לא נופלים מהקליאו המקבילה עם מנוע tce שכבדה יותר.

ד"א, קח בחשבון שיש ב208 ברמת הגימור הזו חוסרים מעצבנים, כמו משענת מושב אחורי לא מפוצלת ומראות ידניות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
על גיר אנשים מוסיפים עלות של אוטו נוסף??

ידוע לך על חסרון שיש לשים לב אליו ב208 מבחינת תחזוקה / אמינות / אבזור (בעיקר בהיבט של בטיחות)?

ודבר נוסף - אפשרי לבקש מהם בחברה להתקין בלוטוס לגרסה הידנית בעלות נמוכה כלשהי? זה הדבר היחיד שחסר לי באבזור ואני אפילו מעדיף לוותר על המסך מגע שהם מציעים בגרסאות המאובזרות

אני לא מבין את ההתלהבות סביב ההתקנות המקומיות שעושים היבואנים בארץ. עד היום נתקלתי בשתי מערכות, אחת נוראית ומזעזעת בפורד ובקיה מבוססת Windows Mobile עתיק עם חומרה שלא מגיבה והכי חשוב - בלוטות' שלא עובד עד רמה כמעט מסוכנת, ואת הגרסאת אנדרואיד שמגיעה ביונדאי שהיא קצת יותר מוצלחת אבל יש שם סכנת הסתבכות עם מערכת שמסובכת מדי לטובתה.

ממליץ לחסוך את הכסף ולקנות סינגל דין טוב עם בלוטות', כולל התקנה אמור לצאת לך קצת פחות מ1000 שקל ותקבל מערכת שאולי קצת פחות נוחה אבל הרבה יותר אמינה ועובדת.

פורסם

מכיוון שהאינפינטי שלי במוסך שכרתי רכב וקיבלתי פיג'ו 301 עם אותו מנוע (3 ציל', 82 כ"ס) ולמרות הגיר המעט מעצבן (לא ידני לצערי) המנוע הפתיע אותי לטובה - חלק יחסית למנוע משולש, בעל תגובה סבירה ובהחלט לא "עגלה" גם בעליות של הכרמל עם נוסעים (שזה אני + 3 גמדים ששוקלים ביחד 70 קילו, בלחץ...). גם צריכת הדלק הפתיעה לטובה והרכב הרגיש "גדול" ממידותיו. ה-208 מבוססת על אותם מכלולים כך שאני לא חושב שפות"ש יתאכזב מחוסר כוח, צפיפות או כיו"ב, ובמשוואה בין מיני לסופר-מיני באותו מחיר, האחרונה תמיד תנצח בכל פרמטר. הבעיות היחידות שגיליתי התייחסו לגימור מעצבן בפשטותו ולכך שהמנוע רועש מעל 3000 סל"ד. מצד שני הגעתי מאינפיניטי... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם (נערך)
המנוע לא חלש בכלל, בטח בהשוואה לi10 .

ה208 קלה יחסית, כך שהמנוע בהחלט מספיק עבורה, והביצועים לא נופלים מהקליאו המקבילה עם מנוע tce שכבדה יותר.

ד"א, קח בחשבון שיש ב208 ברמת הגימור הזו חוסרים מעצבנים, כמו משענת מושב אחורי לא מפוצלת ומראות ידניות.

זהו.. כשמשווים אותה למיני שיש בשוק מבחינת יכולות מנוע אין לה מתחרים וזה בעיקר מה שמדבר אליי

כרגע המחסום היחיד מקנייה הוא העובדה שאני נהג צעיר לעוד כמה שנים ולכן הביטוח המקיף יקר מאוד מאוד , קיוויתי לדלג עליו (קניית האוטו לא עליי אבל הביטוח כן) אך זה נראה לי קצת לא אחראי עם רכב חדש

אגב עד היום הייתי רגיל לכוון מראות ידנית, לא קריטי.. מעבר לזה אני מודע לקיצוצים באבזור, תן לי מזגן רדיו חיבור לפלאפון ופלסטיקה טובה וזה הכל

עריכה אחרונה על ידי itamars191
פורסם
אני נהגתי ב 208 ידנית ולא חסר לה בכלל כוח לדעתי (נסעתי איתה מבאר שבע לירושלים).

אתה זוכר במקרה כמה דלק צרך הרכב בערך? ואיך הוא התנהג במהירות גבוהה?

פורסם

הרכב צורך עם מזגן בסביבות 1 ל14 בעיר ו1 ל 18-20 מחוץ לעיר, אין שום בעיה לסוע איתו במהירות גבוהה והוא יציב לחלוטין גם במהירות המקסימלית שלו (לא שניסיתי כמובן).

וד"א הביטוח במחיר יחסית סביר, תלוי איפה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
הרכב צורך עם מזגן בסביבות 1 ל14 בעיר ו1 ל 18-20 מחוץ לעיר, אין שום בעיה לסוע איתו במהירות גבוהה והוא יציב לחלוטין גם במהירות המקסימלית שלו (לא שניסיתי כמובן).

וד"א הביטוח במחיר יחסית סביר, תלוי איפה.

טוב יאללה קונה

כן אני מתאר לעצמי שאחרי חיפוש טוב אפשר למצוא הצעת ביטוח יחסית זולה, אבל כנהג חדש / צעיר נראה לי שהסיכויים קלושים ביותר.. לא נורא, אולי נוותר על המקיף

פורסם

היות ולזכרוני, הלא מדויק, קודמי ולא רק הוא כמובן, מוצא קשר בין גרף המכירות לאיכות הממכר, מרשה לעצמי להזכיר שבצרפת ממנה חזרתי לפני יומיים בלבד, רואים המון 208 ופחות קליאו. לא מייצג כמובן ומבוסס על מדגם מקרי ואפילו לא מכוון ובכלל בדרום סמוך לגבול השוויצרי, אבל בכל זאת. וחוץ מזה היא יותר נוחה בנסיעה, לטעמי.

פורסם
לא נורא, אולי נוותר על המקיף

תתחדש.

לוותר על ביטוח יכול רק מי שבמקרה של קטסטרופה (תאונה, גניבה) יכול להסתדר לבד, כלומר יש לו מספיק כסף לספוג את הנזק ולהמשיך בחייו כאילו כלום לא קרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...