Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאצ' במחיר של פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל כנהג חדש / צעיר נראה לי שהסיכויים קלושים ביותר.. לא נורא, אולי נוותר על המקיף

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

אני התכוונתי לביטוח שכולל נהג צעיר, ביחס לרכבים אחרים הביטוח של ה208 במחירים סבירים יחסית.

לוותר על מקיף לא יעזור לך יותר מידיי, ההבדל בין צד ג' למקיף לא מאוד גדול (ככל הנראה, גם יהיו חברות שכלל לא יסכימו לבטח צד ג' לרכב כזה) "לחסוך" תוכל רק אם תעשה ביטוח חובה בלבד, חיסכון מפוקפק ביותר לטעמי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אלטרנטיבה נוספת היא הקליאו 0.9 שנמכרת במחיר קרוב מאוד לזה של ה208 עכשיו במסגרת ימי מכירות

רנו עושה לי רע בבטן

וספציפית בנוגע לקליאו מספרים על בלאי גבוה מאוד

עריכה אחרונה על ידי itamars191
פורסם (נערך)
אני התכוונתי לביטוח שכולל נהג צעיר, ביחס לרכבים אחרים הביטוח של ה208 במחירים סבירים יחסית.

לוותר על מקיף לא יעזור לך יותר מידיי, ההבדל בין צד ג' למקיף לא מאוד גדול (ככל הנראה, גם יהיו חברות שכלל לא יסכימו לבטח צד ג' לרכב כזה) "לחסוך" תוכל רק אם תעשה ביטוח חובה בלבד, חיסכון מפוקפק ביותר לטעמי.

אירע מחשבה - מסכים איתך

בכל מקרה מצאתי חבילת ביטוח מצוינת - עושים ביטוח חובה+מקיף רגיל לאמא שלי שגם תשתמש בו קצת

ולי, חבילת ביטוח צעיר של פניקס - אתה מעדכן תחילת וסיום נסיעה ומשלם רק על הזמן שנסעת. יוצא הרבה יותר משתלם

עריכה אחרונה על ידי itamars191
פורסם
אירע מחשבה - מסכים איתך

בכל מקרה מצאתי חבילת ביטוח מצוינת - עושים ביטוח חובה+מקיף רגיל לאמא שלי שגם תשתמש בו קצת

ולי, חבילת ביטוח צעיר של פניקס - אתה מעדכן תחילת וסיום נסיעה ומשלם רק על הזמן שנסעת. יוצא הרבה יותר משתלם

רק אל תשכח לעדכן. לפני כל נסיעה.

אני מכיר משהו ששכח, זה עלה לו 15 אלף שקל

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לפני שקניתי את ה208 שלי עשיתי סקר שוק בנוגע לביטוח חובה + מקיף. אחרי התמקחויות, בדיקות והשוואות הגעתי להצעה של 7000 בערך.

כשקניתי את הרכב ועד שהוא הגיע, יצרו איתי קשר מחברת הביטוח של פיג'ו והציעו לי פוליסה הרבה יותר טובה מזו שמצאתי ובמחיר יותר טוב באופן משמעותי (כמה אלפים).

מציע לך לברר עלויות גם אצלם (חברת לוביט)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לפני שקניתי את ה208 שלי עשיתי סקר שוק בנוגע לביטוח חובה + מקיף. אחרי התמקחויות, בדיקות והשוואות הגעתי להצעה של 7000 בערך.

כשקניתי את הרכב ועד שהוא הגיע, יצרו איתי קשר מחברת הביטוח של פיג'ו והציעו לי פוליסה הרבה יותר טובה מזו שמצאתי ובמחיר יותר טוב באופן משמעותי (כמה אלפים).

מציע לך לברר עלויות גם אצלם (חברת לוביט)

מחיר ביטוח שיורד מ7000 לנהג צעיר?? וואו זה חידוש.. אתה מעל 21 אני מתאר לעצמי?

פורסם
רנו עושה לי רע בבטן

וספציפית בנוגע לקליאו מספרים על בלאי גבוה מאוד

ואותו המספר הסיפורים,על איזה בלאי גבוהה הוא מספר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ואותו המספר הסיפורים,על איזה בלאי גבוהה הוא מספר?

על כניסה למוסך כל חודשיים לערך בשביל תיקונים קטנים ומעצבנים, ועל ירידת ערך קשה מאוד כשמכר אותה.

רנו פלואנס לדעתי

פורסם

בנאדם, תעשה לך טובה ואל תקנה רכב חדש אם אין לך כסף לביטוח מקיף.

קנה אוטו ישן בכמה אלפים, סע בו שנתיים שלוש עם טיפולים זולים וביטוח סביר (ללא מקיף), תמכור ואז תקנה חדש.

בן דוד שלי עשה ככה בעצתי, לפני שהספיק למכור את האוטו כבר מצא עבודה שנתנה לו רכב חדש צמוד. הוא עשה חשבון ואמר שהעצה שלי הייתה שווה לו כמעט 20 אלף שקל בשלוש שנים.

פורסם
בנאדם, תעשה לך טובה ואל תקנה רכב חדש אם אין לך כסף לביטוח מקיף.

קנה אוטו ישן בכמה אלפים, סע בו שנתיים שלוש עם טיפולים זולים וביטוח סביר (ללא מקיף), תמכור ואז תקנה חדש.

בן דוד שלי עשה ככה בעצתי, לפני שהספיק למכור את האוטו כבר מצא עבודה שנתנה לו רכב חדש צמוד. הוא עשה חשבון ואמר שהעצה שלי הייתה שווה לו כמעט 20 אלף שקל בשלוש שנים.

צודק לגמרי, מההתחלה לא התכוונתי לקנות רכב חדש - ההורים קונים.

בעניין הביטוח - בגלל שביטוח צעיר זו אקסטרה שעולה לא מעט, התלבטנו קצת.. אבל די מהר החלטנו שזה סיכון גדול וחיסכון מפוקפק ביותר אם לצטט מישהו מעליי.

כאן נכנסת החבילה שמצאתי. וברור שאם הייתי קונה את הרכב בעצמי הייתי לוקח משהו הרבה יותר פשוט וזול כדי לוותר על המקיף

פורסם
על כניסה למוסך כל חודשיים לערך בשביל תיקונים קטנים ומעצבנים, ועל ירידת ערך קשה מאוד כשמכר אותה.

רנו פלואנס לדעתי

ירדית ערך לא קשורה לאמינות,גם הפיגו תסבטל מזה.

על הקליאו מאז שהוצגה לא שמעתי על הבעיות,ויש פה מבפר בעלי רכבים כאלו כולל אבא שלי שמחזיק אחת בת 7 חודשים בערך.

מעבר לזה גם כשהוא קרא בפורומים על הרכב לא מצא איזו בעיה,לא המנוע הבעייתי או התיבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...