Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

תוכלו בבקשה לעזור לי להבין איזה סוג רכב אני צריכה לקנות?

תקציב עד 25,000 (אפשר טיפה להתגמש אבל לא יותר מדי), עדיפות לגיר רגיל, חסכוני בדלק וחסכוני במוסך מבחינת טיפולים.

מה יכול לבוא בחשבון?

אני דיי אבודה ואין לי כל כך עם מי להתייעץ אז כל רעיון יעזור בהחלט!

תודה!

פורסם

פיאט פנדה + גרנדה פונטו (או פונטו EVO אם תיכנס בתקציב)

פיג'ו 107/סיטרואן C1 אם את רוצה משהו קצת יותר קטן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לדעתי רכב מיני יתאים כמו הפיגו 107,פיאט פנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פנדה פרקטית יותר (5 מקומות ישיבה, נפח תא מטען גדול יותר), בעוד פיג'ו 107 יותר יפה, לדעתי.

כן, אני משוחד, יש לי פנדה:lol:.

פורסם

לא בכל פנדה יש 5 מקומות, רמות הגימור הבסיסיות (נדמה לי One משהו?) הגיעו עם 3 חגורות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלום דניאל,

כעיקרון אכן הבחירה בגיר ידני היא נכונה.

אני מעתיק מה שרשמתי הרגע לבחור ששאלה בדיוק את אותה השאלה על תקציב מעט נמוך יותר - הכל תקף גם עבורך:

בוקר טוב,

ראשית אכן המבחר עצום, וזה 'משחק' לטובתך.

תתמקדי בגיר ידני, גם כי זה לא מפריע לך, גם כי זה יותר פשוט ופחות תקלות ברכבים משומשים, וגם כי זה יותר כיף.

אין באמת מכוניות ידניות עם תקלות סדרתיות בסגמנטים של המיני והסופר מיני.

גטס, פונטו, 206, וכד' - כולן יהיו טובות.

גם לא הייתי ממליץ לך לחרוג מהתקציב כי זה בכל זאת רכב ראשון, את לא צריכה להסיע משפחה, ואין באמת צורך להשתגע, המבחר בתקציב שלך מספק.

בגלל שאת צעירה, והתקציב מוגבל, אל תתפתי לקיצורי דרך ואל תוותר על בדיקה במכון / מוסך שאת בוחרת, לא שהמוכר מפנה אותך.

כאן באתר מתפרסמות מכוניות טובות ומטופלות כמעט בכל תקציב, וכמובן גם ביד 2.

תאתרי רכב אחד או שניים או שלושה, לך לראות אותן, תרשמי לעצמך נקודות חשובות שעולות לך, ותחזרי להתייעץ לפני שאת לוקחת אותן לבדיקה. אם את יכולה להיעזר במישהו מנוסה יותר - זה מצויין. (אבא, דוד, חבר של ההורים, חבר שלך, גיס וכד')

בהצלחה,

שלומי

במקרה שלך הייתי מחפש גם בסיטרואן C1 / פיג'ו 107. מדובר באותה מכוניות בדיוק (וגם טויוטה אייגו זהה להן - מיזם משותף לשלושת היצרנים), נמכרו בעבר כאלה מכוניות בכל מיני מבצעים, ואפשר למצוא אותן עם ק"מ נמוך ובמצב מצויין. הן יהיו גם יחסית חדשות יותר.

מבלי להיכנס לסיבות, אל תלכי לחפש רכב לבד. ההמלצה לבוא עם מישהו שקצת יותר מבין היא חשובה מאוד.

בהצלחה,

שלומי

פורסם

תקציב עד 25,000 (אפשר טיפה להתגמש אבל לא יותר מדי), עדיפות לגיר רגיל, חסכוני בדלק וחסכוני במוסך מבחינת טיפולים.

תודה!

עם מתיחה של התקציב מעט למעלה לדעתי כ10%-15% אפשר כבר להגיע לפיקנטו ידנית, אמור להיות היצע ותקבלי רכב שאולי יהיה נוח יותר מבחינת טיפולים וירידת ערך.

פורסם

ספייס סטאר ידנית אי אפשר למצוא בפחות מ-35K.

אופציות ריאליות נוספות הן סוזוקי אלטו (עם ההיצע הגדול בשוק לדגם מיני ידני) והאופציה הנבחרת שלי - שברולט ספארק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...