Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחרונה החלפתי מיסב אחורי ימין עקב רעשים בנסיעה.

לאחרונה נוצר שוב רעש דומה.

האם יכול להיות שזה המיסב השמאלי עכשיו?

מה גורם למיסבים הללו להתקלקל?

והאם חובת החלפה מיידית?

הרכב ניסאן מיקרה , 2014, ידנית 60K ק'מ.

תודה מראש.

פורסם

בהמשך למאור,

מומלץ בחום להחליף בהקדם האפשרי, שום דבר טוב לא קורה מנסיעה עם מיסב תקול ועלול להגרם נזק למכלולים נוספים.

לרוב מיסבי גלגל מוסרים נפשם לבורא בטרם עת כתוצאה ממכה (בהנחה שאין פגם בייצור או בהרכבה).

יום טוב גם לך

פורסם

בזמנו שהמוסכניק בדק את הרכב, הוא אמר שהמיסב השני אותו הוא לא החליף, בסוף חייו.

אני מנחשת מיכוון שזה אותו הרעש שהיה לפני החלפת המיסב הימיני, ולאחר שהוא אמר שגם השמאלי בסוף דרכו, אכן הוא כבר תקול ומזה נובע הרעש.

אך האם זה תקין?

הרכב בן שנתיים, עבר 60K, וכבר שני המיסבים תקולים?

קצת מוזר לי.

פורסם

אפשרי לבדוק את זה ולבודד השאלה כמה המוסכניק שלך מקצועי

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

2014 ו 60 אלף על השעון וכבר מחליף מייסבים אחוריים, משהו מוזר !

תן לנחש הרכב מהשכרה/ליסינג ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מומלץ בחום להחליף בהקדם האפשרי, שום דבר טוב לא קורה מנסיעה עם מיסב תקול ועלול להגרם נזק למכלולים נוספים.

אתה מתכוון לכך שהגלגל עוזב את מקומו ו"קופץ לבקר" את הנוסעים ברכבים הסמוכים, כן?

כי אם כן, אתה נוקט בלשון מאוד עדינה...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אתה מתכוון לכך שהגלגל עוזב את מקומו ו"קופץ לבקר" את הנוסעים ברכבים הסמוכים, כן?

זה תסריט אימים שעבר לי בראש אבל דיברתי על דברים טיפה פחות כאוטים, כמו חלקי מיסב שעוברים ריתוך אל הציר\נאבה\תוף מהחום שנוצר ואז נדרשת החלפה שלהם..

יום טוב גם לך

פורסם

יש לך אחריות על הרכב (גם מבחינת גיל וגם קילומטראז') . למה לא להיכנס למוסך שלהם ?

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אז בוא אספר לך... שחישוקים שיושבים עם מתאמים לא מתאימים/ או מתאמים עקומים גם כן גורמים נזק למייסבים.

האם ברכב שלך ג'אנט עם מתאם?

פורסם

1.אם צריך מתאמים ואין אותם, קשה להאמין שהרכיבו ככה כי פשוט זה לא הולך...

2. אין מצב שהמתאמים אם יש, עקומים כי זה טבעת קשיחה ודקה אז או שאין או שיש, ואין מצב שאין (אם צריך).

מסקנה: הגנטים לא קשורים להישחקות המייסבים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...