Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי תופעה מטרידה מספר חודשים ,ישנם סוג של נפילות מטח ,במיוחד בזמני עומס בצרכני חשמל (מזגן ,אורות וכ') ובדרך כלל מייד מסתדר בכיבוי הצרכנים ,הנפילות מתבטאות בכל מיני צורות ,מ סוג של גמגומים מהירים (נדלק נכבה)עד ממש כיבוי של הרכב תוך כדי נסיעה או האצה ,וכמובן כמו שאמרתי הכל נפסק מיידית בכיבוי צרכני החשמל (עד שממש כבר התרגלתי לעניין.. ואיך שזה מתחיל אני מייד מכבה מזגן וממשיך כרגיל ,ומדליק אחרי דקה)

כמובן הדבר הראשון שנחשד הוא האלטרנטור (מצבר חדש) ובאמת המדדים היו נראים לי חלשים ולא יציבים בעומס ,הובא אחד מפירוק אחר כבוד ,הרכבתי ובאמת בהתחלה היה נראה שנפתרה הבעיה! עד שלצערי חזרה שוב אחרי כמה נסיעות..

ואז כמובן התחלתי לבדוק יותר לעומק! והנתונים הם כך:

מצב סרק עומס מלא: מצבר 12.8 מאלטרנטור ישר 13.2 כמובן שעם טיפה גז העסק עולה ישר לכיוון ה+14

ניסיתי לחבר כבל התנעה מהפלוס של האלטרנטור ישירות לפלוס במצבר= אין שינוי

ניסתי לחבר כבל התנעה מגוף המנוע או גוף השלדה ישירות למינוס במצבר= אין שינוי

אשמח להכוונה! אני ממש אובד עצות

בתודה מראש

רמי

פורסם

אם יש לך אפשרות לחבר מודד מתח ביציאות של האלטרנטור לאורך זמן, בזמן נסיעה לצורך טסט זה יתן לך אינדיקציה איך האלטרנטור עובד לאורך זמן ובזמן עומס.

פורסם

זהו שזה לא נראה בעיה באלטרנטור עצמו.. במיוחד שאלו אותם תסמינים בדיוק כמו הקודם!

מכיוון שעם טיפה מעלים את הטורים גם בעומס מלא לגמריי ,הערכים יהיו תקינים! ועדיין יש נפילת מטח בין קטבי המצבר למוצא האלטרנטור ישירות

ושוב תודה מראש

פורסם
ערכי הטעינה גם על האלטרנטור מפירוק לא נראים תקינים כלל וכניראה גם האלטרנטור הזה תקול.

קרא שוב פעם את ההודעה של פותח האשכול ותבין למה אתה טועה.

איזה כייף לי :)

פורסם
זהו שזה לא נראה בעיה באלטרנטור עצמו.. במיוחד שאלו אותם תסמינים בדיוק כמו הקודם!

מכיוון שעם טיפה מעלים את הטורים גם בעומס מלא לגמריי ,הערכים יהיו תקינים! ועדיין יש נפילת מטח בין קטבי המצבר למוצא האלטרנטור ישירות

ושוב תודה מראש

מפל מתח של 0.4 וולט בצריכת זרם מקסימלית מהאלטרנטור נחשבת תקינה ואין צורך לטפל 'בבעיה'.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...