Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פס לדים DRL

שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני רוצה להחליף את 2 פסי הלד הגמורים שלי..

ראיתי את הסרטון הזה:

צפו ב-3:50:

איפה אוכל למצוא 2 פסי לד כאלה (כמו של אאודי) למאזדה 3 ספיריט 2008? כמובן שיהיו איכותיים ותואמים.

* אשמח ללינק מהאיביי / אלי

תודה מראש!

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יובל הרכב שלך מצורה אחת קודם, אתה לא תמצא DRL בדיוק כזה כי אין לך את הפתחים האלו בתחתית הפגוש

זה משהו שאפשר להדביק לפגוש לא? כי כרגע יש לי פס לדים מותקנים.. אז מה יתאים לי? מחפש משהו איכותי וחזק..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאלה שאתה יכול לעשות התקנה מקומית לפי אילתור שלך.

מה שראית בסירטון זה כאלה שמותאמים לחריצים שקיימים כבר בפגוש משנתונים 10-13

אז אשמח אם תסביר לי מה מתאים לי (בלי לקדוח או משהו בפגוש) כי כרגע כבר קיימים אצלי הלדים ואני רק רוצה להחליף אותם לטובים וחזקים יותר, יש סיכוי ללינק למוצר כזה שמתאים לי?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמדוד כמה ס"מ יש לך שם ואחרי זה תבחר

1

2

3

4

5

ותבדוק אם אתה יכול להחזיר את הפגוש למקום(יכול להיות עיניין של קליפס שיצא או מעט נשבר)

תודה אני אמדוד, כולם איכותיים ומאירים חזק? כי הם שונים אחד מהשני ולפי המחיר זה נראה ממש זול ..

לגבי הפגוש - זה מתאונה הוא ממש יצא, צריך לתקן את הנזק..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמדוד כמה ס"מ יש לך שם ואחרי זה תבחר

לינק. :wink:

אני רק רוצה להחליף אותם לטובים וחזקים יותר

נורות DRL לא אמורות להיות חזקות במיוחד. הן נועדו להבליט את קיומו של הרכב על פני הרקע.

הן לא נועדו להאיר את הכביש והדרך, ותאורה חזקה כזו, בעיקר כזו שאיננה מקורית, עשויה לגרום לסינוור עוברי דרך אחרים.

כמובן, שגם מדובר בתוספת שאיננה חוקית כל עוד לא הגיעה כך במקור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תום הרגת אותי:lol:

לגבי הDRL מה שיש לו בסירטון ראיתי על רכב בלייב(נעזוב אתזה שהזמנתי לעצמי זוג עד שאני אמצא ערפל מקורי במחיר סביר לעצמי)

כל אלה שהבאתי לו אכן יעשו את העבודה.

יובל זה המחיר שלהם פחות או יותר, זה שבארץ לוקחים 250 שקל על זוג כזה זה כבר בעיה אחרת שאנשים מחפשים כמות אחוזים בכפולות של 100...

במקרה הגרוע, קנית, נדפאק אחרי כמה חודשים לפחות לא שילמת סכום שנפל מהשמש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תום הרגת אותי:lol:

לגבי הDRL מה שיש לו בסירטון ראיתי על רכב בלייב(נעזוב אתזה שהזמנתי לעצמי זוג עד שאני אמצא ערפל מקורי במחיר סביר לעצמי)

כל אלה שהבאתי לו אכן יעשו את העבודה.

יובל זה המחיר שלהם פחות או יותר, זה שבארץ לוקחים 250 שקל על זוג כזה זה כבר בעיה אחרת שאנשים מחפשים כמות אחוזים בכפולות של 100...

במקרה הגרוע, קנית, נדפאק אחרי כמה חודשים לפחות לא שילמת סכום שנפל מהשמש

חחחח תום חזק..

חיפשתי משהו בסגנון אוודי כזה..

ההתקנה שלהם מסובכת? כי כבר יש לי זוג אבל לא יודע איך הם הותקנו, על פניו נראה התקנה נקייה..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול אתה מוריד את הפלסטיקה ועושה חורים להברגות, אם יש לך כבר כאלה אז אל תוציא את כל החוט שלהם, תחתוך אותו ותחבר אליו את הDRL שאני הבאתי לך(כרגע מותקן אצלי אחד זהה), נראה נחמד בגדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול אתה מוריד את הפלסטיקה ועושה חורים להברגות, אם יש לך כבר כאלה אז אל תוציא את כל החוט שלהם, תחתוך אותו ותחבר אליו את הDRL שאני הבאתי לך(כרגע מותקן אצלי אחד זהה), נראה נחמד בגדול.

נשמע לי מסובך לאחד כמוני, להוריד פלסטיקה ולקדוח חורים ולשחק עם חשמל.. חח תודה ;)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לעשות משו ברכב זה לא קסם... תצתרך לפרק להרכיב ללמוד לחווט וכו', שומדבר לא בא לבד..

בגדול ההרכבה אינה מסובכת, אין יותר מידי מה לעשות, חפש סירטונים ביוטוב כיצד לפרק את הפלסטיקים שאתה צריך.

אם אתה לא רוצה לפרק אותם תוכל להגיע לאיזור מבית הגלגל עם פירוק לפסטיקה פנימית אך זה יהיה יותר מסורבל.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...